divendres, 19 de desembre del 2008

no no nou mil·leni no

Per quina raó no hi ha cap persona al poble, ni a la comarca, ni al pais, a no ser el mateix Chirivella i F.Gallego el de Llanera, que no veja un núvol estrany sobre tot açò del nou mil·leni?
El fet que ens vagen a construir el pont de la peineta per a comunicar millor la pista de Silla amb el poble de Catarroja i que ens hagen de dur el metro lleuger a Catarroja a canvi de cedir-los tot l'espai natural agrícola de Catarroja, (excepte la marjal, és clar, doncs forma part del parc natural de L'Albufera i de moment es intocable), no vos sona a conte xinés?, perquè a mi sí, de fet em recorda aquell savi consell de ma mare cada dia que anava al col·legi: No agafes cap caramel de ningú!, ¡no faces cas de qui et vulga donar alguna cosa de bades perquè de segur que és un truc!
I jo crec, a l'igual que la majoria de descoberts, que tot açò és un truc. Que sense haver-ne consultat al poble vagen a fer aquesta animalada, totalment contrària als estudis hídrics i amb tanta presa, en plena crisi inmobiliària construir 12000 vivendes, això en cap cap cap!.
continuará...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer que tot, estic totalment en contra del NOU MIL·LENNI, recolze totes les movilitzacions i accions realitzades pel poble de Catarroja en contra d'este destrellatat projecte.

Però permet que et rectifique una vegada més, perquè teua informació no és correcta. Amb el sòl del Nou Mil·lenni no s'agota tot el sòl agrícola de Catarroja, si mires el mapa del terme de Catarroja, este arriba fins a Torrent i Alcàsser, justament fins on està el camp de tir del Garroferal de les Sopes això encaraca és terme de Catarroja, el mateix que la partida del Ràfol i el Motor de Sant Salvador, que està situat per darrer de Santa Ana, junt a l'autovia de Torrent. El mateix que la part est de la zona del Nou Mil·lenni més enllà de la carretera que va de Paiporta a Santa Ana. Segons tinc entés això equival a la mateixa superfície que el Nou Mil·lenni i continuarà seguent agrícola, encara que tard o prompte molt me tem que caurà també en les mans del especuladars, una vegada realitzat (esperem que NO) el Nou Mil·lenni. I altra zona a vigilar i molt és la part oest de la Pista de Silla, esta, hui està protegida per ser Parc Natural de l'Albufera, però eixos terrenys també poden ser past dels especuladors, per la seua situació privilegiada.
Res més, espere que acceptes gustosament la rectificació, i et felicite per la teua llavor de informació sobre el poble de Catarroja.

I per supost NO al NOU MIL·LENNI.

Anònim ha dit...

Tanto interés me huele mal. Que bien atado que lo tiene Llanera al Chirivella. Una vergüenza de gobierno. Nos han vendido

Anònim ha dit...

sembla que altre amiguet del Chiri també ha presentat avuí el concurs d'acreedors

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008122300_8_534967__Economia-Promociones-supende-pagos-deuda-casi-millones

Armiñana, el que volía dur al catarroja cf per a que el deixaren construir també al nou mil·leni,
si entres tots no fan uno bó