dimecres, 31 de desembre del 2008

Resum anual 2008 de Catarroja

Ja s'acaba l'any i ha arribat l'hora de fer recompte de l'ocorregut a Catarroja:

La llei de dependència encara no s'aplica a un percentatge mínimament aceptable dels catarrogins i catarrogines que la tenen sol·licitada
En semblant situació estàn qui han demanat els serveis de menjar a casa i major a casa.
En canvi, l'Ajuntament lleva més de 48.500 €uros de despeses socials i culturals per a pagar factures de telèfons i comunicació (entenc premsa amiga, que es dedica a publicar la venda de fum). I no els cau la cara de vergonya.

S'han privatitzat els serveis esportius per als 18 anys vinents, no hi hà gent capacitada al pp per a dur-ho ells mateixa.

S'ha reclassificat una parcel·la municipal d'ús esportiu en educatiu i l'han cedit per 3.000.000'00 € a uns catarrogins per a que construïsquen una escola privada.

També s'ha cedit una parcel·la municipal gratuïtament, per (0'00 €uros), a una empresa privada per a que construïsca altra piscina a Catarroja, com si ens fera falta això més que una escoleta de0 a 3 anys (per eixemple). Mentre es mantenen malbé les actuals piscines de Catarroja. I la cedirem gratuïtament, com si a Catarroja ens sobraren els diners, en lo que costen de guanyar!!!
Aquesta arbitrarietat de fer a uns (als del poble) pagar 3 milions d'euros per cedir-li una parcel·la i cedir altra parcel·la gratuïtament a una empresa privada, (els propietaris de l'empresa no son del poble), aquesta arbitrarietat dic, no els fa caure la cara de vergonya.

No s'ha inaugurat encara el teatre auditori. Peró si que es va pagar la multa impossada pel jutge a l'Ajuntament, uns 90.000'00 €uros, per adjudicar-la a dit. QUe varem pagar en els diners de tots els catarrogins, amb els nostres impostos, en lo que costen de guanyar!

S'ha inaugurat el pavelló esportiu però sense acabar, amb vestuaris pelats i una aula multiusos diafàna on donen classes de ball tres grups diferents a la vegada. i no els cau la cara de vergonya.
Recordem que el poble de Catarroja tinguerem que pagar a la constructora 300.000'00 €uros més per tindre-lo acavat en 9 mesos, i ja han passat més de 3 anys, però no tenim constància de que des de l'Ajuntament hagen reclamat el sobrecost de 300.000'00 €ur per incumpliment de contracte. En lo que costen de guanyar!!!

El col·legi Joan XXIII continúa en barracons. I no els cau la cara de vergonya!!!.

S'ha inaugurat el col·legi n°5 però també en barracons, amb el cartell ACÍ TÉ EL SEU NOU COL·LEGI penjat des de la campanya electoral al 2007. I encara no els cau la cara de vergonya.

No s'ha rehabilitat el barri de les barraques perquè segons la Generalitat Valenciana "no es digne de ser rehabilitat". I des de l'ajuntament es queden tan amples, però no els cau la cara de vergonya.

S'ha aprovat el PAI del Nou Mil·leni amb unes modificacions per a que la empresa urbanitzadora puga treure millor tallada en perjudici dels propietaris dels terrenys. Encara que aquet PAI está estudiant-se al parlament europeu. (Informe Auken)

S'ha inaugurat el centre de especialitats, però provisional i en uns baixos comercials, que hem tingut que pagar els catarrogins i catarrogines perquè la Generalitat valenciana ens ha negat els diners per a fer el centre: A pagar-ho nosaltres, en lo que costen de guanyar!!! i no els cau la cara de vergonya.

El 2008 ha segut un any ple de moments durs per a Catarroja la crisi s'ha notat, però aixina i tot, per a l'any que bé el bipartit PP-UV:

*ha aprovat una pujada d'impostos d'un 4'5%, quan l'IPC es del 2'4%, per a que puguen pagar, entre altres:

*Un jornal més a Catarroja, el d'una persona afí al PP i que s'encarregarà del protocol (feia falta?) , han decidit paga-li més de 45.000 €uros bruts anuals... en lo que costen de guanyar!!! (ens costa a nosaltres clar) i no els cau la cara de vergonya!!

Encara que també hi han coses bones per a tancar l'any com:
Ix a la llum la revista el Fanalet
Es celebra la Universitat d'estiu de l'horta a Catarroja

El nostre Catarroja estigué a punt de pujar de categoria.
La inauguració ahir mateixa del jutjat de 1° instància i instrucció n°5 de Catarroja, que no depen de l'Ajuntament sino que depen del Ministeri de Justicia.

I ens queda l'esperança de que gràcies al fons d'inversió municipal que està repartint el Govern Central, pot ser per fí tingam remodelada la P. de la Regió i altres. L'oposició ja li ho ha demanat a l'ajuntament, sols falta que el PP s'aplique.

QUE PASSEU UN BON CAP D'ANY, PREPAREU CARTERES ... i QUE VINGA LA LLUM AL 2009!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Des d'aquest barri històric, humild i treballador, nucli antic i fundador del que és l'actual Catarroja, que veu com poc a poc es mor i que el PP no considera digne de ser rehabilitat vos desitgem un BON ANY 2009! GRACIES CATARROJA DESCOBERTA PER CONTARNOS-HO TOT. FELIÇ 2009! I PAU PER A PALESTINA!

Anònim ha dit...

Com Catarroja és molt més que l'actualitat política i municipal si em permets completaré la notícia del resum de l'any, amb altres coses que han passat al poble en el 2008.



Salvem Catarroja continuà lluitant amb mobilitzacions contra el Nou Mil·lenni i contra l'enderrocament de Vila Consuelo

El Museu d'Alfonso es troba en un estat lamentable amb "goteres" i ple d'humitat que està posant en perill les obres de l'artiste allí exposades.

Catarroda continua sent un fracàs per la falta d'usuaris.

La Falla el Charco guanyà el primer premi en falla gran i El Centenar de la Ploma en infantils

El pintor catarrogí David López guanyà el premi de pintura Antonia Mir

S'inagurà la nova biblioteca en els locals de la Casa de la Cultura

El PSOE guanyà les eleccions generals celebrades el 8 de març, i a Catarroja el Partit Polular superà el 50% del vots

Les AMPES dels col·leges públics es mobilitzaren contra el barracons i el retràs en les obres en els col·leges catarrogins

El Catarroja CF jugà la promoció d'ascens a segona B, perdent l'eliminatoria contra el Roquetas.

Antonio López Quiles "Cova" es nombrat cronista oficial de Catarroja

El club Sirenas aconseguix grans èxits en els campionats d'Espanya de Natació

Es celebra en els locals de la Unió Musical un concert de musica festera on participen per primera vegada juntes les dos bandes de música catarrogines la Unió i l'Artesana.

Dimitix la regidora Genoveva Hernandez i pren possesió David Nácher com a nou concejal

EU denúncia el Nou Mil·lenni front al parlament europeu

Francesc Camps visita Catarroja per inaugurar les noves dependencies del INEM i l'escola del moble

A l'IES Berenguer Dalmau es produeixen mobilitzacions contra la política educativa del Consell, en particular sobre donar la assignatura d'Educació per a la Ciutadania en anglés

Tanca Casa La Barila després de més de 100 anys d'existència

El desfile dels Moros i Cristians de les festes no se suspen per la pluja, com va passar en els últims dos anys

Catarroja és presenta al Corte Inglés amb el lema "Catarroja Descoberta" i "Qualitat i Futur"

Les obres del Tancat de la Pipa continuen i les visita la vicepresidenta del Govern Maria Teresa Fernandez de la Vega

Cada vegada són més els catarrogins que tenen blogs i les associacions tenen pàgines web

I moltes coses més que no recorde...

FELIÇ ANY i que el 2009 siga millor que el 2008

Anònim ha dit...

Jo apunte una altra. El 2008 pasarà a l'història, com l'any en que un alcalde (Francisco Chirivella) en democràcia prohibí als ciutadans de Catarroja fer preguntes als plenaris. Censurant així la veu del poble. I més... FELIÇ ANY 2009!

Anònim ha dit...

altra:
també enguany ha prohibit ('alcalde) que se graben els plenos municipals, per a que l'oposició no tinga proves de quan es insultada i que siga la paraula d'uns contra la dels altres. feliç any

Anònim ha dit...

Altra: Chirivella anuncia a un plenari que els plenos eren SEUS! Des d'aleshores preguem... Chirivella no soy digno de entrar en TU pleno, pero un registro TUYO bastará para ficharme. BON ANY TAMBE PER ALS CARQUES FAXORROS I TONTOS DE LOS COJONES. PAU PER A PALESTINA.

Anònim ha dit...

Ja me diereu per a que volen un altra piscina coberta a Catarroja, haguent tantes coses per fer, això és malbaratar els diners.
I coneguent el que passa, segur que la privatzen com han fet en el pavelló, la piscina de les Barraques i tots els serveis esportius municipals.

Anònim ha dit...

Barraquero:
Cert es que el PP (el d'ací i el de València) no considera el teu barri digne de ser rehabilitat, encara que yo pense que en realitat es el PP qui no es digne del teu barri.
Per tant menejeu-vos per a que no torne a guanyar ahí en les urnes, en cas contrari no menejaran un dit, ¿per a que? si ja compten en els vostres "sumisos" vots.

Catarrogí:
Moltes gràcies per les teves aportacions (que currades), son sempre benvingudes al blog, de segur que com tu dius hi han "moltes coses més q no recorde" I ja saps, al descoberta tens la porta oberta per a opinar.

Anònim i Anònima:
Gracies també a vosaltres, som molts els "censurats" per l'alcalde Fco Chirivella que encara somia que viu en temps de repressió. L'home està ja molt vellet (vora 70 anys).

Anònim 2: Amen, bon any per a tu també.

Anònim 3: El que vol es que el recordem com a "l'ex-alcalde PAQUITO PISCINAS". la veritat es que el bipartit PP-UV no sap gestionar res.

Anònim ha dit...

també ens ha portat un nou ajuntament, encara per inaugurar (deuen faltar-li diners per amntindre'l)que ens ha costat dos milions d'euros en época de crisis i havent tntes altres necessitats al nostre poble.