dilluns, 22 de desembre del 2008

ple municipal de Catarroja

Atenció, atenció, Bando! Es fa saber...
Pot ser que molts de vosaltres estareu pensant que la celebració d'un plenari ordinari no és cap notícia, i no aneu mal encaminats. La notícia de veres és que aquest plenari es celebrarà per la vesprada, sí, llegiu bé: el ple municipal del mes de desembre de Catarroja tindrà lloc demà dimarts per la vesprada, a les 19 h per a ser més exactes.

Potser són els nadals que toquen la fibra sensible inclús del més pintat o a la millor és que la celebració fa 16 dies del dia de la constitució li ha recordat a més d'un que segons l'article 9 de la nostra Carta Magna: Correspon als poders públics promoure les condicions perquè la llibertat i la igualtat de l'individu i dels grups en què s'integra siguen reals i efectives; remoure els obstacles que impedisquen o dificulten la seua plenitud i facilitar la participació de tots els ciutadans en la vida política, econòmica, cultural i social.

Siga com siga és una bona noticia

Ordre del Dia del ple ordinari convocat per al dimarts, dia 23 de desembre, a les 19h al saló de plens de l'Ajuntament.

  1. lectura i aprovació actes anteriors.
  2. Aprovació inicial modificació reglament del mercat.
  3. Conveni Central Compres de l'Estat.
  4. Aprovació Pla d'Actuació Municipal 2008-2011
  5. Aprovació Pressupost 2009
  6. Contractació préstec exercici 2008.
  7. Aprovació ordenança taxa per ús del domini públic per empreses de telefonia.
  8. Precs i preguntes.

Ja veurem com va tot.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

me parece muy buena idea que a la descoberta se preocupen por averiguar el orden del dia de los pleno en catarroja.para tener al corriente al ciudadano.

Anònim ha dit...

Sí, ahora lo que tiene que hacer el ciudadano es ir. Cuánto hacía que el pleno no se convocaba por la tarde?

Anònim ha dit...

UN PREGUNTAT:
el punt quint de l'ordre del día, no hauría de dir-se "votació del presupost per al 2009"?
pues es q a mi me sona una poc prepotent

Anònim ha dit...

ATENCIÓ, ATENCIÓ, BANDOOOO!

Encara recorde de quan era xicotet el bando amb altaveu que feia el tio "chiquitín" s'escoltava perfectament per tot el poble: els comunicats de l'Ajuntament, els partits de futbol del Catarroja, els actes de les associacions i sobre tot la gent que havia faltat (hora d'enterro i missa) i tot en perfecte valencià.

Ara fan pocs "bandos" no s'enten res perque la megaforia és roin, ho porta una empresa privada. Fins els "bandos" ens han privatitzat. No seria millor que ho portara directament el cotxe o la furgoneta municipal,`però ja sabem "Catarroja, QUALITAT i FUTUR"

BON NADAL a tots

Anònim ha dit...

A las 7 de la tarde tampoco es como para echar cohetes. estarán los palmeros del PP. esos que siguen al Chiri a todos los actos. Parece Sant vicent Ferrer y sus seguidores pero en plan cutre.

Bon Nadal descoberts