dilluns, 22 de desembre del 2008

Catarroja terra de músics

En aquests díes hem pogut asistir als festivals nadalencs que com tots els anys ens ofereixen, entre altres, les escoles de música de L’Artesana i L’Unió Musical de Catarroja.


Son festivals molt emotius per a tots els que tenim fills, filles, nebots, nebodes ó veinets cantant, i també per als que, simplement, ens agrada la música.
Però, sempre passa igual!, la sala està a rebosar, no hi hàn suficiens cadires, apenes tenim lloc i ens costa quedar-nos a l’escala o seure per terra acatxats davant l'escenari.



Des de Catarroja Descoberta ens preguntem per quin motiu encara no està obert el Teatre Auditori, no ens digues Sr Alcalde que com que era una proposta del PSOE l'has deixat de costat, no ens ho pedem creure, bé, pot ser si que ens ho creguem venint de vosté però, ens fa molta tristor saber quant de mal li està fent al poble.

Catarroja es terra de grans músics! Catarroja té dos bandes de música! sap que vol dir això? Hi han llocs on es tenen que juntar entre 4 ó 5 pobles per a fer-ne una, i ací, a un sol poble hi hàn dos magnífiques bandes. Aceptens un repte Sr Chirivella: digans tan sols un motiu pel que es millor fer-ne altra piscina coberta a Catarroja abans que acabar el Teatre Auditori.

Es clar que Catarroja Descoberta no oblida que
un jutje va condemnar a l'Ajuntament de Catarroja a pagar una multa de mes de 80.000'00 €uros per adjudicar a dit la construcció d'aquet mateix Teatre-Auditori.
I estos diners eixiren de les butxaques de tots els catarrogins, ¡molt car ens està eixint el seu desgovern!

Tampoc oblidem que

intentà vendre un solar municipal per a sufragar les despeses del teatre i altre jutje li ho va prohibir,

i... que te que vore açò amb el Nou mil·leni?

En Catarroja Descoberta anem lligant cabs i tot ens porta al mateix lloc: El Nou mil.leni ens l'hem de tragar siga com siga i coste el que coste, tant si es a pagar amb diners, amb terres, amb horta, destruïnt els nostre mosaic d'horts, amb espais naturals, amb el nostre futur i el dels nostres fills... Segons vosté el "Nou Mil·leni respon a la necessitat de vivendes de protecció oficial a Catarroja", i acte seguit, segons vosté també "vol vendre sol públic per a acavar el Teatre Auditori doncs a Catarroja la demanda de vivendes de protecció oficial estava més que coberta" està clar que s'agafa primer a un mentider que a un coixo. (veure noticia)
Quan despertarà i es donarà compte que no es mes que un cap de turc de la Generalitat?

I una darera reflexió per a tots els descoberts: Que bé podríem viure a Catarroja si el PP no s'haguera empastrat (sense necessitat) amb el ditxós NOU MIL·LENI dels nasos!. S'ho imaginèu?

1 comentari:

Anònim ha dit...

pel bé del meu poble demane:
FORA PP I UV DE L'AJUNTAMENT DE CATARROJA