dijous, 11 de desembre de 2008

amb P de PPrivatització i PPassotisme

Ara fa justament 4 mesos que penjàvem el post sobre la privatizació dels serveis esportius municipals de catarroja i no ha fet falta molt de temps per a adonar-se del que tots sospitàvem que anàva a passar ha succeït així, malogradament per al poble.Aquesta es la publicitat que es fa a interntet l’empresa encarregada del manteniment:

"NITRAM POOL S.L., nuestra experiencia en la construcción y
mantenimiento de piscinas publicas nos hace poder ofrecerles una buena relación calidad precio a nivel privado.
EN NITRAM POOL S.L. nuestros profesionales tanto de montaje como de mantenimiento de piscinas y jardinería vienen avalados por nuestros años de experiencia, todos perfectamente cualificados para su que su piscina y zona comunes estén en perfecto estado.
Nuestra empresa ha estado por mas de 10 años al servicio del cliente, tanto en centros propios como en prestación en complejos y centro públicos, todo ello a su disposición para su comprobación en NITRAM POOL S.L. su satisfacción por el buen servicio recibido forma parte de nuestro mayor logro."


I aquestes son algunes de les queixes dels usuaris de la piscina coberta de Catarroja:


  • Els vestuaris estan bruts

  • estem a desembre i no funciona la calefacció

  • hi ha tolls d’aigua als vestuaris, el que significa un gran perill per als usuaris

  • l’aigua de la piscina està bruta

  • hi ha goteres ...

  • en definitiva: manca de manteniment i exces d’insalubritat,


  • açò es manteniment???, per açò vos paguem? Per açò ens cobreu?

S'enrecordeu, descoberts, de quan a Catarroja teníem la millor piscina de la contornà?

Tant els partits que aprovàreu a la votació adjudicar la gestió a una empresa privada com els que per omisió, o abstenció, no es negàreu a la mateixa privatització, tindríeu que haver fet, al menys, un seguiment d’aquesta adjudicació, encara que fora pel be del poble, pensem nosaltres.

L’informe de la mesa de contractació, (de la gent que treballa apolíticament pel benestar de Catarroja), ja us informava de que aquesta oferta de gestió suspenía en pràcticament tots els aspectes, aleshores…. On estava la pressa per a contractar-la? Que no hi han més empreses al sector?, la veritat es que … no sabem que pensar.

9 comentaris:

Anonymous ha dit...

los que nos están gobernando no tienen vergüenza y lo demuestran día a día en sus actuaciones, pero están unidos y saben lo que quieren. ¿Sabemos lo que queremos los que nos quejamos? si lo sabemos, debería haber unión entre todos y manifestarnos, no entiendo tantas quejas por parte de clubs deportivos, fallas, filas moras y cristianas, asociaciones de todo tipo, AMPAS, profesores, Alumnos... y que no haya unión entre todos para exigir lo que realmente estamos pagando que no es menos de lo que pagan nuestros vecinos de otras poblaciones con mejores servicios.

Serveis de qualitat i privat...? ha dit...

Efectivament, en l'informe de la mesa de contractació aquesta empresa suspenia en quasi tots els punts. Memòria de la votació per a adjudicar la gestió a aquesta empresa. Gràcies als vots de PP-UV i BLOC-abstenció, la gestió esportiva està privatitzada i en mans d'aquesta empresa. En contra PSOE i EUPV.

anònima ha dit...

Com se nota que no els coneixes Anònim, ells no estan units, ni molt menys, en lo que si que tens raó es quan dius que saben lo que volen, i es que tots sabem que es lo que volen, VOLEN DINERS, volen fer caixa.
No crec que estigam soles, pel que llig ací i allà, son ells qui estan mes a soles.
I lo de que en atres pobles tenen millors servicis també es cert, ahi també te done la raó

Anonymous ha dit...

No entenc tant d'interés en donar-li-ho a ixa empresa. Per què? és lo mateix que feren en l'empresa de neteja i lo mateix que en el Nou Mil·leni. Qui paga mana

Anonymous ha dit...

Si no estic ben informat sols se presenta eixa empresa al concurs, per això si li va concedir de presa i corrents.

Hi havia molta presa per donar la concesió: les eleccions del 2011 estan ja prop i la nova piscina-balneari s'haurà d'almeyns començar (projecte estrela del PP en la passada campanya electoral), el pavelló estava per acabar i inaugurar, i volien que al setembre començara ja l'empresa a fer-se càrrec del nou curs dels serveis de municipals d'esports (dances, taixí, natació etc...)

El que s'ha de fer és controlar al màxim la gestió d'esta empresa i sino cumplix rescindir el contracte. Estan guanyant diners a costa dels catarrogins i per la gestió d'unes instal·lacions públiques que les hem pagat entre tots.

Anonymous ha dit...

Para que queremos otra piscina en Catarroja, mas gasto. Lo que se tiene que hacer es remodelar y adecuar la que hay, ampliarla. Pero hacer una piscina nueva es un despilfarro inutil. Habiendo tantas cosas en el pueblo por hacer.

Anonymous ha dit...

Segons tinc entés no faran una piscina-balneari sinó altra piscina coberta. Els partits d'oposició estan pegant prou la bara en este tema. Un consell: no perdeu de vista la gestió d'esta empresa.

Anònim ha dit...

Hace ya tiempo que se privatizó la piscina, no ha sido ahora en 2008, sino mirar las bases y veréis que existía una empresa, valenciana del deporte y salud, que tenía el personal de piscina y a la que se pagaban facturas por ello

Anònim ha dit...

Nitram Pool S.L: os invito a hacer una búsquda en el google a fecha actual. Tiene edictos publicados del ministerio de trabajo debido a un accidente pro falta de medidas de seguridad e higiene. Una deuda contraida en Alsasua (Navarra) etc etc

¿Profesionales? Creo que no eh!