dimarts, 16 de desembre del 2008

sols queden 2 dies per a l'enquesta

Demà día 17 finalitza el termini per a omplir la enquesta: Hem de contestar l'enquesta tots, nosaltres, la familia, els companys, els amics, els veïns... tot el mon, que no es quede ningú per omplir-la.
Ja sabem que te tota la pinta de ser una estafa, doncs està molt mal feta i qualsevol enquesta d'un blog o un foro mateixa està molt millor cuidada, tant a nivell tècnic com de seguretat, segons ens havèu fet arribar en comentaris a la nostra bústia de correu electrònic, però, per la nostra part que no quede, així quan sigam majors podrem dir:

JO TAMBÉ VAIG SIGNAR EN CONTRA, EL POBLE DE CATARROJA S'OPOSAVA AL NOU MIL·LENI i com sempre passa: EL POBLE TENÍA RAÓ.

I així com va ocòrrer a Fuenteovejuna, a les pròximes eleccions municipals enviarem a escampar el poll a Fransisco Chirivella i el seu nefast equip de govern i per supost, també enviarem a la rubia d'UV, que tan sols la desperten als plenaris per a que alce la mà per a votar el que l'alcalde li obliga, siga el que siga, sols obedeix l'ordre de l'alcalde i punt, no pensa, tan li val.

I quan ens pregunten qui ha enviat a l'alcalde i al seu PP a casa
contestarem: EL POBLE DE CATARROJA HO HA FET, SENYORS

8 comentaris:

Anònim ha dit...

se ha aplazado la fecha final del plan de participación ciudadana sobre el estudio de paisaje del pgou. Ahora es el 29 de Diciembre.
(vease página del ayuntamiento y/o BOP)

Anònim ha dit...

Ánimo que solo les quedan 2 años y medio. paciencia porque a todo cerdo le llega su sanbenito

Anònim ha dit...

¡Cuánto interés en salvar a Llanera! Jolines, sí que tiene poder el fernando gallego, sí que lo quieren los del PP. pues tranquilo hombre que tus amigos te slavarán

Anònim ha dit...

Hombre, pepito, espero que sus amigos no uedan slvarlo. El eslogan ahora del PP es "contra la crisis y el paro monta un PAI en tu vida". serán burros!

Anònim ha dit...

Estic sentint per ahí que el PSOE i el BLOC van a presentar recursos contra esta aprovació. És veritat o solament demagogia electoralista?
M'agradaria que ens informareu quan s'hagen presentat si és que encara no s'han presentat. Gràcies. És per saber qui diu la vberitat i qui se marca farols.

Anònim ha dit...

He leido en otros blogs que el tránsfuga Mustafá se ha abstenido, efectivamente. Deberíais darle caña a ese impresentable. Encima ni vive aquí en nuestro pueblo y algo tiene que esconder respecto a su relación (o la de su hijo) con Llanera y la Conselleria. debería saber todo el mundo por qué razón entró en el PSOE, cuáles eran sus intenciones si hubiera ganado la izquierda.

Anònim ha dit...

Qué tío más impresentable! menudo elemento! Debería explicar por qué ese cambio porque eso que dice Levante de que no tiene sufcientes elementos de juicio no cuela. ¿No serà que su hijo està en ese despacho de abogados que ha hecho (y cobrado) el informe para Llanera?

Anònim ha dit...

El musta segurament ho tenia tot pactat amb Llanera a través del seu fill que treballa en diversos PAIs, per a la Conselleria i per a LLanera en el despatx d' Uria i menendez. Potser el pacte era provocar una moció de censura en cas d'haver conseguir l'alcaldia l'esquerra. És un tio impresentable que ha enganyat a molta gent. és mala gent. El millor de tot és que el tio no és ni viu a Catarroja. Només fa a la mà a catarroja