dimarts, 2 de desembre del 2008

fons d’inversió municipal

El Govern Central ha posat en marxa el "FONS D'INVERSIÓ MUNICIPAL" amb el qual es repartiran 8.000 milions d'euros entre els municipis que demanen esta ajuda per a posar en marxa inmediatament aquells projectes de nova planificació, que no estigueren ja previstos per als pressupostos del 2009, (com és evident, doncs per a estes actuacions el govern local ja té feta la previssió de diners), i la licitació ha de començar abans d'un mes des de la publicació, a la web del Ministeri, de la resolució d'autorització per a finançar-se amb este fons.
A Catarroja tenim moltes coses pendents i que el govern de torn, el PP i UV, s'han "oblidat" de pressupostar contínuament en tots els pressupostos que han fet.
Ara és la nostra oportunitat, l'oportunitat d’or per als catarrogins i catarrogines i tant el PSOE com el BLOC han instat al PP perquè aprofite aquesta magnífica ajuda per a fer realitat alguns d'eixos projectes que tant necessitem a Catarroja i Fco Chirivella i el seu equip ens han negat durant tants anys.
(projecte de remodelació que va fer i va pressupostar el PSOE per a la plaça la Regió i el PP s'ha carregat)
Vorem si d’una vegada fa realitat la remodelació de la plaça de la Regió, o fa la xarxa de carril bici, o si destina per fi diners a un projecte per a la rehabilitació del barri de les barraques. Tant que s’ha queixat, sense motius per supost, que el govern central ens denega l’ajuda d’els Fons Feder, ara és la teva oportunitat Mr. Alcalde, ara sí que pots demanar l’ajuda per a rehabilitat el barri de les barraques, però fes-ho bé i no intentes tornar-te a burlar dels catarrogins/nes com amb els Feder. Xe, Chiri, si ja diu el refrany: “Atenció amb el que desitges perquè es pot convertir en realitat”
Des de Catarroja Descoberta ens oferim com a voluntaris per a demanar aquesta ajuda per vosté, no siga cosa que tornen a fer-ho malament i ens ho deneguen de nou per incompetents, o si vol, i pot ser aquesta seria la millor opció, dimitisca d’una vegada i deixe al grup que ara está a l’oposició que treballe pel poble. Ells ens demostren cada dia quan s’estimen el nostre poble de manera directament proporcional a com demostren, els del seu govern, el despreci que ens tenen als ciutadans com per exemple: en intentar amagar l’enquesta de participació pública, i tot el misteri que l’envolta, o també amagar-se de nosaltres ficant els plens municipals pels matins… entre altres tantes coses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No crec que utilitzen aquet fons per als municipis per fer algo bó per al poble, doncs en tal de fer la mà i no aprofitar l'ajuda de Zapatero son capaços de no presentar cap proposta amb trellat.
Es el mateix que passa amb la llei de depèndencia, saben que es molt bona i que ajuda a molta gent, però en tal de no fer bona propaganda de Zapatero ens la neguen miserablement