divendres, 12 de desembre del 2008

les pensions pujaràn un 2,4% i la contribució un 4,5%

I ara què D. Fransisco Chirivella? ja vos diguèrem que estàveu aplicant una pujada d'impostos del 4,5% quan l'IPC publicat era del 3,6%. Posteriorment va eixir el President del Govern, el Sr Zapatero demanant cura als ajuntaments en l'aplicació d'una pujada d'impostos exagerada, doncs s'esperava un IPC a Novembre del 2,5%.

Però el PP de Catarroja ni cas, per a variar. Sols pensen a cobrar, cobrar, cobrar però per a què?, no es nota a la ciutat tants diners com recapteu? Amb més de 15.000.000'00 Euros a l'any, alguna coseta s'hauria de notar, a que coincidiu amb mi ací, descoberts?

Tots sabem que, tan sols quan aplicàreu el "catastrazo" (que no era altra cosa que pujar el valor catastral de les vivendes), doncs tans sols amb aquet gest ja recaptàveu una animalada més, tant com per a no pujar el rebut de contribució en molt de temps, L'Impost de Bens Inmobles (IBI), també conegut com "contribució" és un percentatge del valor catastral de la vivienda; a més valor catastral més puja l'impost. Però la vostra avarícia no té llímits, mai vos canseu de fregir-nos a impostos! però de forment ni un gra, ja que a Catarroja no es veu reflectida aquesta bestialitat de recaptació, sense tindre en compte, és clar, la pujada del nivell de vida d'alguns regidors/regidores del PP i UV, coincidència?
Ara a vore amb quina cara li digueu a tots els pensionistes que:

  • S'han de tornar a quedar esperant el servici de Menjar a Casa i s'han de tornar a quedar esperant el servici de Major a Casa doncs els diners que teniu pressupostats a Catarroja per a ells se'ls aneu a gastar en factures de telèfon.
  • ·Digueu-los també que encara no poden cobrar l'ajuda de la llei de dependència doncs, a València, el Govern del Sr Camps, està boicotejant aquesta ajuda i no li dóna la gana: "que es foten els més necessitats" pensa ell.
  • Ah! i no s'oblideu dir-los que, encara que sabíeu que la pujada de les seves pensions anava a ser amb relació a l'IPC de Novembre (per llei) i que aquest s'eperava al voltant d'un 2,5%, heu preferit pujar-los la contribució un 80% més del que va a pujar la seva pensió.

Si amb tot açò podeu dormir tranquils… mare meua, catarrogins i catarrogines, en quines mans estem!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

me kedao de piedra

Anònim ha dit...

no son 15 milions d'euros a l'any, no t'equivoques, son mols milers d'euros mes, puix també rebem subvencions, i moltes d'aquestes subvencions son de quantitats gens despreciables
com diu aquell: (es que em fa molta gràcia) tenen la cara forrà de raqueta.