dissabte, 27 de desembre del 2008

campanya eco¿lògica?

hir varem llegir a aquet blog el comentari de l'amic Pere:

Pere ha dit...
Ei! Que ens conteu de la bolseta que ens ha regalat Chirimafia? Jo el vaig veure comprant al Consum un desodorant i emportar-se'l en una bossa de plastic. HACED LO QUE YO DIGO. PERO
NO HAGAIS LO QUE YO HAGO



I li hem de donar la raò a Pere, estem cansats de parlar i escoltar la gent com es queixa del dèspota d'alcalde que tenim. La seva frase lapidària, que junt a la barbàrie del Nou Mil·leni tan tristement famós l'ha fet, eixa frase que mai es cansa de repetir a tothom: "HO DIC JO QUE SÓC L'ALCALDE" no és més que la punta de l'iceberg del conjunt de governants i governantes que tenim, l'alcalde és el cap visible, no ho dubtem, però la seva tropa no es menys dèspota que aquet.







Ahir també poguerem llegir com Soledad Ramon, la regidora d'educació i comerç ens pretenia educar perquè tots utilitzàrem aquesta bossa ja que ella "se confiesa usuaria de la bolsa multiusos". (JAJAJA)




Doncs si la memòria no m'enganya... no fa molt (fa 9 dies) que l'hem vista d'aquesta guisa (vore)






Molt possiblement es va fer la foto el mateix dia, doncs duu la mateixa roba. De segur que va deixar les bosses del consum i va agafar la de tela aprofitant que ahi estava el fotògraf i després de fer-se la foto, tractar de fer-se l'ecològica i intentar adoctrinar-nos amb un mini mitin ple de mentides per a seguir el seu bon consell (que no exemple), tornà a agafar les bosses de plàstic per anar a casa.

Tot el poble, la plebe, la massa ha d'anar a comprar en aquestes bosses que jo vos repartisc i damunt em feu propaganda del bon alcalde que teniu, no vos queixareu que com estic podrit en euros no vos done res. -pensaria l'alcalde- Un exemple més del despotisme d'aquest nefast govern que tenim a Catarroja.

Al Descoberta confesem que molts de nosaltres encara duguem el carret de la compra per anar al mercat i al supermercat i pensem que aquesta campanya haguera segut bona si no haguera servit, una vegada més, per a que el PP es fera la foto i punt i seguit s'oblidara de l'ecología com és el seu costum.

Des de Catarroja Descoberta volem saber per quin motiu aprova el Nou Mil·leni carregant-se l'horta del poble i després ens volen vendre que són eco¿lògics?.
(fotos: Laciutat.es)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA. Quina pillaeta!

Anònim ha dit...

QUE TRISTEZA DA VER LAS COSAS QUE HACE EL PP CON NUESTRO DINERO PARA JUGAR CON NUESTROS SENTIMIENTOS.

FORA CHIRIVELLA FORA FORA FORA

Anònim ha dit...

Alcalde del Getafe dixit: los que votan a la derecha (Voldria dir PP?) son tontos de los cojones.........................

Anònim ha dit...

Sole, que te han pillao con el carrito del helao

Anònim ha dit...

Però que bons sou! Gràcies per contar les veritats del nostre poble i traure-li els colors als pocavergonyes que ja no ens enganyen. Continueu així. Amb Catarroja Descoberta al desgovern del PP-i anexa sels a acavat el xollo. Que ja estara bé ja... D'ALTRA BANDA: PAU PER A ORIENT. EL MEU SUPORT I SOLIDARITAT AMB EL POBLE PALESTI. QUE ASCO LA MASACRE CANALLA I CRIMINAL PER PART DE L'ESTAT ISRAELI. NO PODEM CONTINUAR CALLATS. XIQUETS,DONES, VICTIMES INOCENTS DELS EXTREMISME. PAU PAU PAU!

Anònim ha dit...

Però que bons sou! Gràcies per contar les veritats del nostre poble i traure-li els colors als pocavergonyes que ja no ens enganyen. Continueu així. Amb Catarroja Descoberta al desgovern del PP-i anexa sels a acavat el xollo. Que ja estara bé ja... D'ALTRA BANDA: PAU PER A ORIENT. EL MEU SUPORT I SOLIDARITAT AMB EL POBLE PALESTI. QUE ASCO LA MASACRE CANALLA I CRIMINAL PERPETRADA PER PART DE L'ESTAT ISRAELI. NO PODEM CONTINUAR CALLATS. XIQUETS, DONES, VICTIMES INOCENTS DELS EXTREMISMES. PAU PAU PAU!

Anònim ha dit...

Esta Sole es una de las que vive del cuento, perdón, de nuestros impuestos y encima se suma al carro de la burla y la desvergüenza. ¿Ecologista esa? si no debe saber ni el significado de tal palabra

Anònim ha dit...

Pero estos del PP i la parasitaria M.a Lopez Sargues es pensen que els catarrogins ens xuplem el dit? Pero que poca, que poca, pero que poca vergonya! Entre bolsetes i lo que no son bolsetes estem apanyats. Jo vaig a comprar en carrito. Tot el meu apoyo també al masacrat poble palesti.