dilluns, 30 de març del 2009

manifest contra el NOU MIL·LENI

Reproduim el correu que ens han enviat el colectiu SALVEM CATARROJA per a adherir-se al manifest CONTRA el NOU MIL·LENI. i que nosaltres, des de la Catarroja Descoberta, ja hem signat:


Hola compañer@s,

Os escribimos para pedir vuestro apoyo ante uno más de los abusos urbanísticos que de los políticos de turno, en este caso, de nuevo el PP están realizando. Alguien se va a llenar el bolsillo a costa de las arcas públicas destruyendo la poca huerta que queda todavía.

Todo ello en un municipio con un porcentaje elevadísimo de viviendas vacías, destruyendo el patrimonio histórico, y aumentando el riesgo de inundaciones de la comarca.

Además este proyecto triplicará la población de Catarroja sin preveer los servicios públicos correspondientes.

La huerta de Valencia es una de las mejores del mundo en productividad y deberíamos de aprovechar eso en los tiempos que corren. El cemento no se come!

Por ello proponemos un proyecto de utilización del espacio social y ecológicamente sostenible y os pedimos que como colectivo social y/o persona individual os adhiráis al manifiesto que hemos elaborado en contra de esta barbarie.


Por favor, difundir este mensaje
Gracias por vuestra colaboración!

Ací teniu el MANIFEST (ací)

Podeu signar-lo punxant ací

dissabte, 28 de març del 2009

Els excesos urbanístics. El Nou Mil·leni.



En tres ocasions europarlamentaris han visitat el País Valencià per veure en el lloc les queixes sobre plans urbanístics. Plans que han sigut una allau durant els últims anys.

Ara la construcció està aturada, però hi ha projectes molt conflictius que van fent camí, com ara l'anomenat Nou Mil·leni, a Catarroja. És un dels 129 que no tenen assegurats suficients recursos hídrics.

Text tret d'ací.

I com a Catarroja no ens falta de res també tenim el nostre "excés urbanístic", des de la Catarroja Descoberta volem recordar-vos que podeu vore
els projectes d'urbanització i de reparcelació del Nou Mil·lenni en la notaria de D. Juan Antonio Clavería Manso, a Catarroja, Avinguda Gómez Ferrer, número 24 baix, on es podran consultar els documents, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9,30 a 14 hores, y de dilluns a dijous de 16 a 19 hores, fins al 13 d'Abril.

(punxa la imatge per a poder-la llegir)

L'eurocàmera demana congelar els fons a Espanya si no acaba amb l'urbanísme salvaltje, tant que els governants de Catarroja es queixen dels fons europeus FEDER!!

60. L'hora del planeta

Apuntat ací a l'hora del planeta.

dijous, 26 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport (3ª part)

Aquesta frase (però en castellà) figura a una de les pancartes que ens trobem penjades al camp de futbol del nostre Catarroja CF, al Mundial 82. ¿Gràcies per recolzar l'esport?

Bé, tots ens podem fer una idea de qui ha segut el que ha pintat aquesta pancarta així que obviarem comentaris sobre la seva creació, el cas es que altra vegada els hem pillat intentant confundir a la gent. Aquestos mai es cansen de marejar al personal.

Ja duguem dos o tres partits seguits en que als que anem al camp ens demànen firmes per sol·licitar la reprovació del regidors, en canvi, a l'aficionat no ens diuen aixó, estàn diguent-los que és per a demanar la subvenció de l'ajuntament. COM HO ESCOLTEU!!. Mentitnt-nos a la cara, intentant enganyar a tots doncs la subvenció va ser aprovada el passat día 10 de Febrer i començaren l'arreplegada de firmes el 21 de Febrer, evidentment, no te llògica, doncs ningú no es molestaría tant en demanar firmes als aficionats per a solicitar una ajuda que ja té abonada en el compte corrent.... Si descoberts, des de la Catarroja Descoberta també pensem que s'amaga alguna cosa darrere d'açò, algú ens deu més d'una explicació.

dimarts, 24 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport? (2ª part)

Aquesta és la carta que ens trobem al blog del C.D. BERENGUER DALMAU, club que va obtindre el doblet en el trofeu Federació 2008 a les categoríes CADETE i SENIOR A

viernes, noviembre 14, 2008

Carta del Presidente: ALQUILER DEL PABELLON PARA LAS CATEGORIAS INFERIORES

Estimado amigo: Como sabrás, desde hace muy poco podemos disfrutar del nuevo Pabellón Cubierto, lo que ha significado un enorme avance para gran parte de nuestros equipos. Las horas de las que disponemos son concesión del M.I. Ayuntamiento.
Pero los partidos del Infantil y del Cadete se han de disputar en el Polideportivo Municipal, pues no disponemos de más horas de Pabellón.
La Junta Directiva que me honro en presidir considera un agravio comparativo la situación de estos dos equipos, y hechas las averiguaciones convenientes os propone la siguiente solución: Alquilar el Pabellón los sábados de partido de 10 a 14 horas, a 35 € la hora.
Esto supone 140 € cada día de partido que hay que
multiplicar por 11 jornadas en casa, lo que hace un total de 1540 € por temporada, y así TODOS LOS EQUIPOS DEL CLUB podrían entrenar y jugar sus partidos de casa en el Pabellón.
Pero hay un problema: la economía del Club no puede asumir actualmente este gasto, por lo que hemos aprobado que cada jugador, entrenador, delegado de campo o de equipo aporte una cantidad de 10 € adicionales a la cuota aprobada.
Dada la complejidad de cobros por banco de este año, se abonará al Presidente en efectivo en los entrenamiento y/o partidos.
Por otro lado, observamos que tenemos muy pocos socios no federados, en comparación con los de años anteriores.
Os animo desde aquí a conseguir socios (6 € de cuota anual) entre vuestras familias, amistades, etc.
Esperamos vuestra opinión a la mayor brevedad.

Mientras tanto, recibid un saludo de
EL PRESIDENTE DEL CLUB

diumenge, 22 de març del 2009

S'ha acabat lo bó

Es de veres que demà tots hem d'anar a classe i/o a currar i que les falles i el pont de S.Josep s'ha acabat, però nosaltres estem referint-nos a tot lo bó amb lo que aquest desgovern ha acabat.

Ja el primer any que isqué com a alcalde començà llevant de les festes de San Miquel tot el que el molestava, i casualment era el que més agradava a la joventut, com el barracó que es plantava a la plaça del Mercat, clar, estava tant propet de sa casa que els jovens li molestaven per les nits.

Li ferem pitades a la porta de l'ajuntament, arreplegarem signatures demanant més festes, el varen rebre a caramelades en acabar la seva primera cavalcada de Sant Miquel com a alcalde i llavors, tingueren la genial idea d'enviar als jovens allà per Paluzié, ben lluny del mercat. Després any rere any va anant carregant-se les tradicions populars.

També a primeríes d'any s'ha carregat altra tradició que era la de beneir als animals a la porta de l'esglessia de S. Antoni i aquesta vegada sí va decidir beneir-los al mercat, a la porta de sa casa.


Enguany tampoc ha volgut que es celebraren mascletades a Catarroja, ignorant que hi ha alguna falla que ja porta vora 30 anys disparant-ne i que és el seu estandart. Jo conec a molta gent que preferix vindre a vore la mascletà de la Falla la Regió que no a la plaça de L'Ajuntament de València el día de San Josep. Qui de vosaltres mai ha anat a vore una mascletà de les que organitzava aquesta Falla?

Si el xiularen el día de la cridà si, i si que convocà una reunió amb els presidents de les falles per a dilluns següent (reunió a la que l'alcalde no va acudir) però, per a que? A Catarroja no sembla haver-ne democràcia. Evidentment no es va treure res en clar i cadascú a sa casa tal i com havía vingut. Com si no el coneguerem.

Escena molt encertada a la Falla L'Albufera. Sobren comentaris.

dijous, 19 de març del 2009

carrascà carrascà que bonica serenata

carrascà carrascà llibertat d'expresió falta. Veinticinco policías, con veinticinco escopetas, no pudieron deteneer... al Salvem i a su maqueta... carrascá carrascá...

Ok, eren cinc que no vinticinc els policíes que ahir acudiren a la plantà de la falleta del SALVEM CATARROJA a la porta del casal JAUME I a la Plaça Major de Catarroja. Xé! per què no deixeu plantar la falla que amb tant de gust i tant de treball han fet els amics de la plataforma cívica SALVEM CATARROJA? Que vos molesta? Si tan sols és una maqueta, molt currada per cert, del NOU MIL·LENI i uns ninots de cartró que fan crítica a la actualitat local, ...o siga, una falla tradicional que és planta a la porta del casal.

La concurrència de tanta policía a la plantà d'aquesta falla ja està convertint-se també en una tradició, però així com a la plantà de cada falla acudixen els fallers d'eixa falla, a la falla del SALVEM CATARROJA acudeixen també un bon grapat de policíes, tot siga que l'any que bé facen Fallera Major de la falla al mateix Chiri vella.


Carrascà carrascà que bonica serenata, carrascà carrascà llibertat d'expresió falta.


Estem esperant les fotos d'aquest acte, en quan les tingam les penjarem al blog.
Feliç día de SAN JOSEP.

ACTUALITZACIÓ 17:30

Acabem d'afegir les fotos, podeu vore més fotos als comentaris d'aquest post.Gràcies amics del SALVEM CATARROJA per les fotos.

dimarts, 17 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport??? (1ª part)

Si vos demanàrem que ens diguèreu el nom d'un dels millors club de socorrisme del mon possiblement no ens vindría cap nom a la ment, però en canvi, si vos preguntàrem pel Club de Socorrisme SOS SIRENAS de Catarroja aleshores sí que la gran majoría ens contestaría que aquest club és un dels millors del mon i que ha guanyat molts campionats estatals i mundials com ara els de la setmana passada a Canaries.

Açò com és possible? com potser que canviant l'ordre de la pregunta pogam respondre o no? doncs perquè a Catarroja ser esportista no té molt de ressó per a l'alcalde Fransisco Chirivella a no ser que jugues a tènis ó a futbol, bé, quan diguem futbol volem dir si jugues a futbol a l'equip que malauradament tant han politizat el PP als darreres mesos, ficant al germà del regidor d'hisenda i nº 2 del PP a Catarroja Paco Guillem (palometes) com a president. Doncs tots els xiquets que hi juguen a l'escola de futb
ol no tenen cap privilegi, senzillament no interesen.

Ara bé, l'ajuntament repartirà la seva subvenció de 4.250 euros al club SOS SIRENAS, campions del mon, que passetgen el nom de Catarroja per tot el mon, pagant-se els viatges de la seva butxaca, front als 150.756 euros que li dona al Catarroja CF.


I damunt ens titlen d'anticatarrogins perquè ens nmolesta sobremanera pagar els fitxajes de gent de fora en lloc de promocionar la cantera local i repartir eixa animalada de diners(dels nostres impostos) entre els esportistes catarrogins.
A Catarroja hi hàn més esports senyor F.Chirivella, no ho oblide.
Ah! i no val dir "doncs ara els faig un homenatge a la casa de la cultura i els contente". NOOOOO F. Chirivella, no naisquerem ahir i dels homenatges no es menja, ni es paguen els viatges.
ENHORABONA S.O.S. SIRENAS,.

dissabte, 14 de març del 2009

El promotor del NOU MIL·LENI no concreta on ha exposat al pùblic (per obligació) els projectes d'urbanització.

El promotor del PAI 'Catarroja Nou Mil.leni' sotmet a informació pública els projectes d'urbanització

VALÈNCIA, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La mercantil Iniciatives i Promocions d'Habitatges Valencianes, com agent urbanitzador del programa d'actuació integrada del sector 'Catarroja Nou Mil.lenni' de la població de Catarroja (València) ha sotmés a informació pública els projectes d'urbanització i reparcel·lació redactats en relació amb aquesta actuació, d'acord amb la la Llei Urbanística Valenciana, segons publica hui el Diari Oficial de la Comunitat.

Els dos projectes estan protocol·litzats mitjançant sengles actes en una notaria de Catarroja, on es podrà consultar la documentació, en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9.300 a 14.00 hores, i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores. Alhora, queda dipositada a l'Ajuntament de Catarroja còpia dels dos projectes. d'europapress.com,

Durant el termini d'un mes a comptar des de la publicació d'aquest anunci al DOCV, qualsevol persona podrà consultar els dos projectes i presentar les al·legacions que s'estimin convenients, tant en la notaria com l'Ajuntament de Catarroja. Abans de la publicació de l'anunci i, en compliment de la llei, s'ha procedit a remetre les preceptives notificacions als interessats.

La publicació d'este anunci en el Butlletí Oficial de la província servix com notificació als efectes previstos a la llei de Règim Jurídic de les Aministracions Públiques i del procediment Administratiu Comú respecte als titulars amb nom desconegut o respecte d'aquells als quals intentat la notificiació, no s'haguera pogut practicar.

Aquesta notícia l'hem tret d'europapress.es, també està a altres periòdics digitals i des de la Catarroja Descoberta critiquem que no facen públic el nom de la notaría de Catarroja on es pot consultar la documentació relativa als projecte de Nou Mil·leni en privat i sense enregistrar les nostres dades i ens obliguen a anar a l'ajuntament, per a que? per a controlar-nos?

divendres, 13 de març del 2009

estem farts de viure així

Viure a Catarroja s'està convertint en una aventura de risc, i es què cada vegada dona més por eixir al carrer. Encara que també estar a casa pot donar una mica de por, sobre tot si estàs soles per la nit i vius a alguna zona un poc allunyada (uns 150 metres) del nucli urbà.
Quan a la gent que en teoría t'ha de protegir li demanes ajuda i et contesta perles com: "No ho sé, no et puc ajudar doncs jo no em sé les ordenances" i es queden tan amples, ó altres que també deurien cuidar de la nostra seguretat atropellen als xiquets que estan veguent la cavalcada, ò altres que, per algún motiu inconfesable, quan els truques per a denunciar que hi hà un cotxe aparcat a la porta de casa, al teu gual i que no et deixa guardar el cotxe el primer que pregunten es:¿quina és la matrícula del cotxe que està mal aparcat?, que jo em pregunte, ¿i que tindrà que vore?... la veritat es que em fal mal pensar. Algo està fallant a Catarroja.

No vull ja parlar del recent atracament a un banc a la carretera, a tan sols uns metres de l'ajuntament "és un simulacro" digué un agent de l'ordre, (que no li ho anem a negar), però jo en la vida he vist ni he escoltat que als bancs facen "simulacros" d'atracaments i damunt vinguen les patrulles de la guardia civil des d'Alfafar en les llums enceses i sirenes que quasi li entra una atac al cor al meu avi, deixarem també aparcats els robatòris a les empreses, bars i resturants del polìgon industrial, als comerços del poble, com ara fà uns díes un estanc, el que vull parlar es de la integritat física de les persones que caminem pel poble. De la seguretat dels parcs pùblics i de les quadrilles ,dels "pandilleros", que es fan els amos d'aquestos parcs i atemoritzen als nostres xiquets quan eixen d'escola. Vull parlar de la quantitat de gent que estic topetant-me i em conta que l'han atracat caminant pel poble, però ...no passa rés, sempre es més precís compar-li una maquineta d'agranar de mig milió d'euros a una empresa que té un contracte blindat per a 20 anys per a que neteje el poble que emprar els mmateixos diners en gent i mitjos per a que netejen Catarroja de tota la xusma que ens atemoritza i es impedix viure en llibertat.

dimarts, 10 de març del 2009

10.000 visites!!

10.000 gràcies per ajudar-nos a fer realitat aquest projecte.
Continuarem endavant doncs denunciar els abusos ens ajuda a que a l'hora de governar tinguen en compte el poble... i nosaltres som el poble.

dissabte, 7 de març del 2009

la cridà

Ara fà una setmana que anarem a la cridà de les falles a la plaça de l'ajuntament. Alguns amics de la Catarroja Descoberta també estavem allí i poguerem vore lluïr-se a les nostres falleres i falleretes, ens cridà molt l'atenció la gran senyera que duien els amics de la falla el Centenar que, com diuen al seu himne: .."estarà tota la falla a la cridà i portarem la senyera que tape el cel valencià..."

També ens
cridà l'atenció vore que tota la crialla de fallerets i falleretes catarrogins son bons de pelar, doncs poguerem vore un president infantil amb crosses i dos falleretes majors infantils amb el braç envenat, el que ens dona una idea de quins menuts mes vius tenim al poble.

També es queda en anècdota la
cridà "desesperada" a la guardia civil per a que vingueren a detindre a uns xiquets que estàven tirant petardos ¡serà possible en plenes falles i uns jovens tirant petardos!!!!
per sort per a aquesta gent quan arribà la patrulla de la guardia civil, que baixaren del cotxe a tota presa per a detindre a aquests jovens "tirapertarders", no els pogueren agafar, doncs corríen més ràpid que els agents.

A tot açò, que pasava al balcó?


Doncs ni més ni menys que en eixir l'alcalde Fransisco Chirivella i
començar a parlar de que si eren festes participatives on l'ajuntament cada día participa menys (doncs inclús enguany a baixat la subvenció que repartía a la Junta Local Fallera), que si estàvem en crisis, i altres frases que no acabà, la gent començaren a xiular-li per l'increment de trabes que esta possant enguany per a fer les mascletaes, doncs no tinc molt clar que es puga disparar cap en totes les festes. L'alcalde no va acabar el seu "discurs" i es va entrar del balcó.

Dilluns següent ja tenía reunits a tots els presidents de les falles per a vore per què el xiulave, bé, ell no es va reunir amb les falles, va enviar a un regidor, (que no s'atreviría?)

El
cas es que no ha havut entendiment doncs es nega a que l'ajuntament pague les despeses del segur pirotècnic que l'ajuntament exigeix, uns 5000 ó 6000 eur, el que no lleva que convoque un plè extraordinari a les 8 del matí per a tractar un tema del Nou Mil·leni i de pas aprovar comprar-li una maquina per agranar a l'empresa que neteja, i que té un contracte signat i tancat per 20 anys, que ens costa als catarrogins 500.000 euros AÇÒ COM ES MENJA??????!!!!!

Bé descoberts ara toca anar-nos a la cavalcada del ninot, ja parlarem del tema de la maquineta altre día.

acò es el que diuen:

Wilson Ferrús al seu blog ALTRA CATARROJA ÈS POSSIBLE

Jessús Monzó al seu blog JESÚS MONZÓ

Rosa Perez a blog d'EUCATARROJA

i també ho diu el blog de L'ALLIPEBRE CATARROGI


Que cadascú es faça una idea del que passa aquest poble

dimecres, 4 de març del 2009

Ùltima hora: no es venen els pisos

Lamente ser jo qui vos done aquesta notícia però algú vos ho tenía que dir.

Ja sé descoberts que tots vosaltres sabeu que des de fa més d'un any no es venen quasi pisos però es que vosaltres sou molt espavilats. El comentari anàva per a tots aquells, uns onze, que encara no s'han adonat i continúen encabotats en construïr-ne unes quantes viviendes més a Catarroja, i quan dic unes quantes son més que menos, aproximadament unes 12000 VIVENDES!!!!!

Estem bojos o que???


Que no llegim les notícies????

No vos pergàu aquest post publicat al blog SOLO BIENESTAR, no té desperdici, i de pas, si algú li ho fà arribar a l'alcalde complirem el desitg d'aquests xics i xiques.


Per a tots aquells que estigau interesats amb el tema del NOU MIL·LENI, des del Blog: ALTRA CATARROJA ÈS POSSIBLE (vaja que sí), Wilson Ferrús ens convida a la xarrada-col·loqui sobre aquest tema que tindrà lloc aquesta vesprada a Paiporta. Nosaltres allí estarem.

dilluns, 2 de març del 2009

Demà ple a les 8 del matí

Reproduïm íntegre el correu que ens han fet arribar els amics de SALVEM CATARROJA:

"Demà dimarts a les 8 del matí, pleno per a aprovar definitivament el Nou Mil·lenni. Per a l'aprovació definitiva, s'han de desestimar dos recursos de l'oposició:

- Contra l'augment de 22 milions d'euros del preu del Nou Mil·lenni (damunt que ens foten, volen pagar més a Llanera...).

- Contra l'augment de terreny edificable per al constructor (o siga, Llanera)


És a dir, l'aprovació definitiva del Nou Mil·lenni que es volia realitzar en desembre tenia estos dos regalets per a Llanera, l'oposició va presentar dos recursos, i per a poder aprovar definitivament el nou mil·lenni, el PP s'ha de carregar estos dos recursos. Açò és el que es pretén fer demà, a les 8 del matí, per a que no vaja la gent, en un pleno extraordinari per a que el públic no puga parlar.

Si no vols que es faça el Nou Mil·lenni, si estàs en contra d'aquesta barbaritat urbanística, si creus que el poble té dret a opinar sobre el seu futur, vine! No ens deixaran parlar, però la nostra presència ja ho dirà tot.

És important, no tenim temps per a convocar a molta gent, però el poble té dret a estar present per a vore com se'l carreguen des de l'ajuntament.


Moltes gràcies!


PASSA-HO"

Correu que ens han fet arrivar des de la plataforma cívica SAVEM CATARROJA