dijous, 26 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport (3ª part)

Aquesta frase (però en castellà) figura a una de les pancartes que ens trobem penjades al camp de futbol del nostre Catarroja CF, al Mundial 82. ¿Gràcies per recolzar l'esport?

Bé, tots ens podem fer una idea de qui ha segut el que ha pintat aquesta pancarta així que obviarem comentaris sobre la seva creació, el cas es que altra vegada els hem pillat intentant confundir a la gent. Aquestos mai es cansen de marejar al personal.

Ja duguem dos o tres partits seguits en que als que anem al camp ens demànen firmes per sol·licitar la reprovació del regidors, en canvi, a l'aficionat no ens diuen aixó, estàn diguent-los que és per a demanar la subvenció de l'ajuntament. COM HO ESCOLTEU!!. Mentitnt-nos a la cara, intentant enganyar a tots doncs la subvenció va ser aprovada el passat día 10 de Febrer i començaren l'arreplegada de firmes el 21 de Febrer, evidentment, no te llògica, doncs ningú no es molestaría tant en demanar firmes als aficionats per a solicitar una ajuda que ja té abonada en el compte corrent.... Si descoberts, des de la Catarroja Descoberta també pensem que s'amaga alguna cosa darrere d'açò, algú ens deu més d'una explicació.