dimecres, 4 de març del 2009

Ùltima hora: no es venen els pisos

Lamente ser jo qui vos done aquesta notícia però algú vos ho tenía que dir.

Ja sé descoberts que tots vosaltres sabeu que des de fa més d'un any no es venen quasi pisos però es que vosaltres sou molt espavilats. El comentari anàva per a tots aquells, uns onze, que encara no s'han adonat i continúen encabotats en construïr-ne unes quantes viviendes més a Catarroja, i quan dic unes quantes son més que menos, aproximadament unes 12000 VIVENDES!!!!!

Estem bojos o que???


Que no llegim les notícies????

No vos pergàu aquest post publicat al blog SOLO BIENESTAR, no té desperdici, i de pas, si algú li ho fà arribar a l'alcalde complirem el desitg d'aquests xics i xiques.


Per a tots aquells que estigau interesats amb el tema del NOU MIL·LENI, des del Blog: ALTRA CATARROJA ÈS POSSIBLE (vaja que sí), Wilson Ferrús ens convida a la xarrada-col·loqui sobre aquest tema que tindrà lloc aquesta vesprada a Paiporta. Nosaltres allí estarem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

por que no explican desde el ayuntamiento los beneficios que esto supondria para los vecinos de catarroja, yo no veo demomento que nos beneficie en nada, y por el interes que tienen en que se construya deben de ser muchos, que nos den un a explicación