dissabte, 14 de març del 2009

El promotor del NOU MIL·LENI no concreta on ha exposat al pùblic (per obligació) els projectes d'urbanització.

El promotor del PAI 'Catarroja Nou Mil.leni' sotmet a informació pública els projectes d'urbanització

VALÈNCIA, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La mercantil Iniciatives i Promocions d'Habitatges Valencianes, com agent urbanitzador del programa d'actuació integrada del sector 'Catarroja Nou Mil.lenni' de la població de Catarroja (València) ha sotmés a informació pública els projectes d'urbanització i reparcel·lació redactats en relació amb aquesta actuació, d'acord amb la la Llei Urbanística Valenciana, segons publica hui el Diari Oficial de la Comunitat.

Els dos projectes estan protocol·litzats mitjançant sengles actes en una notaria de Catarroja, on es podrà consultar la documentació, en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9.300 a 14.00 hores, i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores. Alhora, queda dipositada a l'Ajuntament de Catarroja còpia dels dos projectes. d'europapress.com,

Durant el termini d'un mes a comptar des de la publicació d'aquest anunci al DOCV, qualsevol persona podrà consultar els dos projectes i presentar les al·legacions que s'estimin convenients, tant en la notaria com l'Ajuntament de Catarroja. Abans de la publicació de l'anunci i, en compliment de la llei, s'ha procedit a remetre les preceptives notificacions als interessats.

La publicació d'este anunci en el Butlletí Oficial de la província servix com notificació als efectes previstos a la llei de Règim Jurídic de les Aministracions Públiques i del procediment Administratiu Comú respecte als titulars amb nom desconegut o respecte d'aquells als quals intentat la notificiació, no s'haguera pogut practicar.

Aquesta notícia l'hem tret d'europapress.es, també està a altres periòdics digitals i des de la Catarroja Descoberta critiquem que no facen públic el nom de la notaría de Catarroja on es pot consultar la documentació relativa als projecte de Nou Mil·leni en privat i sense enregistrar les nostres dades i ens obliguen a anar a l'ajuntament, per a que? per a controlar-nos?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pel que jo entenc tan sols es pot consultar a eixa misteriosa notaria de cuyo nombre no quieren acordarse, no siga cosa que anem la gent a consultar-los.
Per a fer les alegacions si que se poden fer tant a l'ajuntament com a la "misteriosa" notaria, però consultar els projectes tan sols a la "misteriosa" notaría.

Anònim ha dit...

La misteriosa notaria es en la que treballa la misteriosa exalcaldesa que tb se n'anà a Londres invitada per Llanera. Que no hi ha més notaries?

Catarroja Descoberta ha dit...

Mjose: Ho entenem igual que tú. totalment d'acord
Anònim:Si que hi han més notaríes a Catarroja per això no concreta on els ha dipositat, pot ser per a despistar? no ho sabem. Evidentment pot ser a la notaría on treballa la exalcaldesa, com pot ser una altra, els notaris no crec que es banyen en res, es llimitaran a fer el seu treball i punt.