dilluns, 2 de març del 2009

Demà ple a les 8 del matí

Reproduïm íntegre el correu que ens han fet arribar els amics de SALVEM CATARROJA:

"Demà dimarts a les 8 del matí, pleno per a aprovar definitivament el Nou Mil·lenni. Per a l'aprovació definitiva, s'han de desestimar dos recursos de l'oposició:

- Contra l'augment de 22 milions d'euros del preu del Nou Mil·lenni (damunt que ens foten, volen pagar més a Llanera...).

- Contra l'augment de terreny edificable per al constructor (o siga, Llanera)


És a dir, l'aprovació definitiva del Nou Mil·lenni que es volia realitzar en desembre tenia estos dos regalets per a Llanera, l'oposició va presentar dos recursos, i per a poder aprovar definitivament el nou mil·lenni, el PP s'ha de carregar estos dos recursos. Açò és el que es pretén fer demà, a les 8 del matí, per a que no vaja la gent, en un pleno extraordinari per a que el públic no puga parlar.

Si no vols que es faça el Nou Mil·lenni, si estàs en contra d'aquesta barbaritat urbanística, si creus que el poble té dret a opinar sobre el seu futur, vine! No ens deixaran parlar, però la nostra presència ja ho dirà tot.

És important, no tenim temps per a convocar a molta gent, però el poble té dret a estar present per a vore com se'l carreguen des de l'ajuntament.


Moltes gràcies!


PASSA-HO"

Correu que ens han fet arrivar des de la plataforma cívica SAVEM CATARROJA