dissabte, 28 de març del 2009

Els excesos urbanístics. El Nou Mil·leni.



En tres ocasions europarlamentaris han visitat el País Valencià per veure en el lloc les queixes sobre plans urbanístics. Plans que han sigut una allau durant els últims anys.

Ara la construcció està aturada, però hi ha projectes molt conflictius que van fent camí, com ara l'anomenat Nou Mil·leni, a Catarroja. És un dels 129 que no tenen assegurats suficients recursos hídrics.

Text tret d'ací.

I com a Catarroja no ens falta de res també tenim el nostre "excés urbanístic", des de la Catarroja Descoberta volem recordar-vos que podeu vore
els projectes d'urbanització i de reparcelació del Nou Mil·lenni en la notaria de D. Juan Antonio Clavería Manso, a Catarroja, Avinguda Gómez Ferrer, número 24 baix, on es podran consultar els documents, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9,30 a 14 hores, y de dilluns a dijous de 16 a 19 hores, fins al 13 d'Abril.

(punxa la imatge per a poder-la llegir)

L'eurocàmera demana congelar els fons a Espanya si no acaba amb l'urbanísme salvaltje, tant que els governants de Catarroja es queixen dels fons europeus FEDER!!