dimarts, 17 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport??? (1ª part)

Si vos demanàrem que ens diguèreu el nom d'un dels millors club de socorrisme del mon possiblement no ens vindría cap nom a la ment, però en canvi, si vos preguntàrem pel Club de Socorrisme SOS SIRENAS de Catarroja aleshores sí que la gran majoría ens contestaría que aquest club és un dels millors del mon i que ha guanyat molts campionats estatals i mundials com ara els de la setmana passada a Canaries.

Açò com és possible? com potser que canviant l'ordre de la pregunta pogam respondre o no? doncs perquè a Catarroja ser esportista no té molt de ressó per a l'alcalde Fransisco Chirivella a no ser que jugues a tènis ó a futbol, bé, quan diguem futbol volem dir si jugues a futbol a l'equip que malauradament tant han politizat el PP als darreres mesos, ficant al germà del regidor d'hisenda i nº 2 del PP a Catarroja Paco Guillem (palometes) com a president. Doncs tots els xiquets que hi juguen a l'escola de futb
ol no tenen cap privilegi, senzillament no interesen.

Ara bé, l'ajuntament repartirà la seva subvenció de 4.250 euros al club SOS SIRENAS, campions del mon, que passetgen el nom de Catarroja per tot el mon, pagant-se els viatges de la seva butxaca, front als 150.756 euros que li dona al Catarroja CF.


I damunt ens titlen d'anticatarrogins perquè ens nmolesta sobremanera pagar els fitxajes de gent de fora en lloc de promocionar la cantera local i repartir eixa animalada de diners(dels nostres impostos) entre els esportistes catarrogins.
A Catarroja hi hàn més esports senyor F.Chirivella, no ho oblide.
Ah! i no val dir "doncs ara els faig un homenatge a la casa de la cultura i els contente". NOOOOO F. Chirivella, no naisquerem ahir i dels homenatges no es menja, ni es paguen els viatges.
ENHORABONA S.O.S. SIRENAS,.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els campionats disputats a Canàries fóren d'Espanya i no del món, de tota manera l'èxit dels esportistes catarrogins ha segut gran. I com sempre una subvenció ridícula per part de l'Ajuntament. Per al qual sols existix el futbol i el tenis... esports amb directius molt lligats al PP catarrogí.

Anònim ha dit...

El meu fill, que també du el nom de catarroja per tot arreu,participà en este campionat a Tenerife i s'ho pagà de la seua butxaca perquè Chirivella diu que no hi ha diners. I per al club del germà del portaveu del PP sí? Estos nanos no cobren mentre que els que juguen al futbol, molts, viuen d'açò 8i no me pareix malament, però no tinc per què pagar-ho jo amb els meus impostos). VERGONYÓS!!!!

Anònim ha dit...

Lo que tendrá que hacer Solero es afiliarse al PP, meterse de interventor, ponerse en las listas electorales, salir por las noxes a arrancar carteles contra el nou mil·leni y hacerle la pelota a Chirivella. Así tendrá dinero para los chavales que salen a competir sin cobrar un duro. enhorabuena al club y a catarrojadescoberta