dissabte, 7 de març del 2009

la cridà

Ara fà una setmana que anarem a la cridà de les falles a la plaça de l'ajuntament. Alguns amics de la Catarroja Descoberta també estavem allí i poguerem vore lluïr-se a les nostres falleres i falleretes, ens cridà molt l'atenció la gran senyera que duien els amics de la falla el Centenar que, com diuen al seu himne: .."estarà tota la falla a la cridà i portarem la senyera que tape el cel valencià..."

També ens
cridà l'atenció vore que tota la crialla de fallerets i falleretes catarrogins son bons de pelar, doncs poguerem vore un president infantil amb crosses i dos falleretes majors infantils amb el braç envenat, el que ens dona una idea de quins menuts mes vius tenim al poble.

També es queda en anècdota la
cridà "desesperada" a la guardia civil per a que vingueren a detindre a uns xiquets que estàven tirant petardos ¡serà possible en plenes falles i uns jovens tirant petardos!!!!
per sort per a aquesta gent quan arribà la patrulla de la guardia civil, que baixaren del cotxe a tota presa per a detindre a aquests jovens "tirapertarders", no els pogueren agafar, doncs corríen més ràpid que els agents.

A tot açò, que pasava al balcó?


Doncs ni més ni menys que en eixir l'alcalde Fransisco Chirivella i
començar a parlar de que si eren festes participatives on l'ajuntament cada día participa menys (doncs inclús enguany a baixat la subvenció que repartía a la Junta Local Fallera), que si estàvem en crisis, i altres frases que no acabà, la gent començaren a xiular-li per l'increment de trabes que esta possant enguany per a fer les mascletaes, doncs no tinc molt clar que es puga disparar cap en totes les festes. L'alcalde no va acabar el seu "discurs" i es va entrar del balcó.

Dilluns següent ja tenía reunits a tots els presidents de les falles per a vore per què el xiulave, bé, ell no es va reunir amb les falles, va enviar a un regidor, (que no s'atreviría?)

El
cas es que no ha havut entendiment doncs es nega a que l'ajuntament pague les despeses del segur pirotècnic que l'ajuntament exigeix, uns 5000 ó 6000 eur, el que no lleva que convoque un plè extraordinari a les 8 del matí per a tractar un tema del Nou Mil·leni i de pas aprovar comprar-li una maquina per agranar a l'empresa que neteja, i que té un contracte signat i tancat per 20 anys, que ens costa als catarrogins 500.000 euros AÇÒ COM ES MENJA??????!!!!!

Bé descoberts ara toca anar-nos a la cavalcada del ninot, ja parlarem del tema de la maquineta altre día.

acò es el que diuen:

Wilson Ferrús al seu blog ALTRA CATARROJA ÈS POSSIBLE

Jessús Monzó al seu blog JESÚS MONZÓ

Rosa Perez a blog d'EUCATARROJA

i també ho diu el blog de L'ALLIPEBRE CATARROGI


Que cadascú es faça una idea del que passa aquest poble

4 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has oblidat dels 53.000€ que aprovà enh un altre ple extraordinari per al germà del portaveu del PP pa que fera fitxatges i pagara un préstec. I ahir tornà a perdre a casa. Amb la pasta que ens costa haurien de guanyar tots els partits!!!!!

Catarroja Descoberta ha dit...

catarrogí, no podem oblidar els 53000 euros que aprovà donar-li a un club privat, (que casualment gestiona el germà del regidor d'hisenda) i que els ha de restar d'altres llocs doncs els diners no creixen als arbres.
Respecte a la pasta que guanyen i els partits que no guanyen tots pensem el mateix inclús si es el València qui perd els partits, amb l'agreujant que al Catarroja li paguem dels nostres impostos, de la nostra butxaca, quan s'alcem cada día a currar una part del nostre jornal es per a ells... c'est la vie
Pot ser quan guanyen diners (perquè els futbolistes en guanyen i molts) vindràn a Catarroja a tornar-los. XD

Anònim ha dit...

Masanasa,con un tercio de poblacion que catarroja, y solo 3 fallas, el ayuntamiento ha hecho charlas sobre la utilización de la polvora, en fallas y colegios, Catarroja va mas allá, y unicamente las prohive, VIVA ESPAÑA, VIVA CHIRIVELLA. VIVA FRANCO

Catarroja Descoberta ha dit...

anònim: però,Massanassa queda molt lluny de Catarroja, no? com a unes quantes dècades de diferència.