dimarts, 24 de març del 2009

gràcies alcalde per recolzar l'esport? (2ª part)

Aquesta és la carta que ens trobem al blog del C.D. BERENGUER DALMAU, club que va obtindre el doblet en el trofeu Federació 2008 a les categoríes CADETE i SENIOR A

viernes, noviembre 14, 2008

Carta del Presidente: ALQUILER DEL PABELLON PARA LAS CATEGORIAS INFERIORES

Estimado amigo: Como sabrás, desde hace muy poco podemos disfrutar del nuevo Pabellón Cubierto, lo que ha significado un enorme avance para gran parte de nuestros equipos. Las horas de las que disponemos son concesión del M.I. Ayuntamiento.
Pero los partidos del Infantil y del Cadete se han de disputar en el Polideportivo Municipal, pues no disponemos de más horas de Pabellón.
La Junta Directiva que me honro en presidir considera un agravio comparativo la situación de estos dos equipos, y hechas las averiguaciones convenientes os propone la siguiente solución: Alquilar el Pabellón los sábados de partido de 10 a 14 horas, a 35 € la hora.
Esto supone 140 € cada día de partido que hay que
multiplicar por 11 jornadas en casa, lo que hace un total de 1540 € por temporada, y así TODOS LOS EQUIPOS DEL CLUB podrían entrenar y jugar sus partidos de casa en el Pabellón.
Pero hay un problema: la economía del Club no puede asumir actualmente este gasto, por lo que hemos aprobado que cada jugador, entrenador, delegado de campo o de equipo aporte una cantidad de 10 € adicionales a la cuota aprobada.
Dada la complejidad de cobros por banco de este año, se abonará al Presidente en efectivo en los entrenamiento y/o partidos.
Por otro lado, observamos que tenemos muy pocos socios no federados, en comparación con los de años anteriores.
Os animo desde aquí a conseguir socios (6 € de cuota anual) entre vuestras familias, amistades, etc.
Esperamos vuestra opinión a la mayor brevedad.

Mientras tanto, recibid un saludo de
EL PRESIDENTE DEL CLUB

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Pasa lo mismo que con el Sirenas de Salvamento y Socorrismo. Tienen un problema: que el presidente no es hermano del portavoz del PP, sr. Guillem. Estos tienen que pagarse el alquiler del pabellón y las salidas mientras que para el futbol hay dinero de sobra para pagar el sueldo de los jugadores. No pagan campo de fútbol, ni luz ni agua ni nada y encima reciben 150.000eur. Viva el deporte de base!!!! SOLUCIÓN: cambien al presidente por un familiar del PP y tendrán buena subvención.

Anònim ha dit...

Ahir va ser el Sirenas, hui es el Berenguer Dalmau (que segons he pogut vore TAMBÉ té un xiquet en la selecció valenciana aleví) demà serà el Catarroja Futbol Base amb els 17 equips i més de 400 xiquets, després el Frontenis que ha d'organitzar a maig el campeonat d'Espanya.

Per a este esport AFICIONAT, altruiste i que costa diners als que el practiquen o als pares, no hi han diners o cantitats vergonyoses. En canvi tots sabem on va a parar la major part de la subvenció municipal, a pagar sous de futbolistes profesionals.

Si algú coneix les cantitats de les subvencions, que este any 2009 es van a donar als clubs esportius no estaria demés que les publicara, més que tot per comparar-les amb la subvenció del tot poderós Catarroja CF.

Catarroja Descoberta ha dit...

deportista: al meu poble diuen que qui no te padrins no el batejen. És una pena que coses com aquesta passen huí en día.
Anònim: és un fort agravi comparatiu, no a tots ens agrada el futbol, sembla que ací les minoríes no tenen cap dret. El tema de les subvencions:estem en ello.

Anònim ha dit...

És un avergonya! Uns demanant 10eur als socis per pdoer entrenar i altres rebent més de 150.000eur per pagar sous de futbolistes. Palometes go home

Anònim ha dit...

Ahora que lo vuelvan a votar...

Anònim ha dit...

Aci estan les subvencions del 2009 (també amb les dades de 2007 i 2008)

pagines de la 79 a la 81

http://www.catarroja.es/ilive/download/catarroja/2009-01/21/presupuesto2009.pdf?ISUM_=

Son dades públiques,ja que estan al Pressupost General de 2009 de l'Ajuntament de Catarroja.

Per si no funciona l'enllaç, s'ha d'anar a la web de l'Ajuntament. menu esquerra
AYUNTAMIENTO
Presupuestos Municipales
Presupuesto anual 2009

Anònim ha dit...

Per cert algu coneix la Asociacion Juvenil AXTEC?

Anònim ha dit...

No tenen remei. Este poble no té remei...

Anònim ha dit...

AXTEC es una Associació de Jocs de lògica. Organitza trobades i campionats de quan en quan al poliesportiu i ve gent de tota Espanya, crec que té la seu en la tenda Avalon en el carrer Emili Ferrer, encara que no estic segur.

Moltes de les associaccions reben massa diners per a les activitats que fan en tot l'any. En canvi per a altres l'aportació és pràcticament simbòlica, i la aportació als clubs esportius és més prompte escassissima, per a la gent que mouen i per a la tasca que fan entre la joventut catarrogina. Al Catarroja CF 97000 euros, pero falta l'aportació extraordinaria aprovada en febrer i el patroci de "Qualitat i futur" que no compta en les partides de les subvencions. Com tampoc compta el patrocini al tenista Arnau Sanz.

Anònim ha dit...

Esperem amb espectació la 3ª part del "gràcies alcalde per recolzar l'esport?"

Anònim ha dit...

Enhorabona al club Sirenas per les medalles aconseguides al campionat d'Espanya celebrat a Valladolid, a pesar de la vergonyosa subvenció de l'Ajuntament, que els dona poc més de 4000 euros.

I també al Berenguer Dalmau pels èxits aconseguits en el trofeu federació, també amb una vergonyosa subvenció de no arriba en este cas a 4000 euros.

I com s'ha pogut vore al presupost municipal este any 2009 estes subvencions han segut congelades, amb respecte a les de l'any passat.

Catarroja Descoberta ha dit...

Si que és una vergonya que uns tinguen que anar porta per porta demanant ajuda i una cuota simbólica per a fer abonaments i poder subvencionar-se la temporada i a altres els caiguen els diners del cel per ser qui son.
Si que crec que aquest poble té remei, però hem d'anar tots a votar, no val quedar-se a casa i després queixar-se.
Respecte a la comparativa de les subvencions a les distintes asociacions: QUINA SALVAJADA, TOTALMENT INDIGNANT.
Les falles no han pogut celebrar ni una trista mascletà per falta de recursos motivats pels infinits impediments per part de l'ajuntament, tant que es curra a una falla... VAYA TELA!, i l'ajuntament tan sols els ajuda amb 1300 eur: VERGONYÓS

de totes formes discrepem del 1º comentari, el de "deportista", doncs la solució no pensem que siga: "pon alguién del PP en la junta directiva de tu club" millor ens aniría si tots els ferem fora, així aniríem a igualtat d'oportunitats.

esportista: ja estem preparant el 3º

Anònim ha dit...

I no és això en el capitol fester a la Junta Local Fallera i a la Intercomparsa de Moros i Cristians, s'ha reduït el presupost un 20% respecte a l'any passat.

I això que la Concejala de Festes és Fallera de tota la vida i també va ser d'una filà abans de ser Alcadessa, per tant coneix massa be la problematica de les entitats festeres catarrogines.

Anònim ha dit...

No estaria de mes un informe sobre el Catarroja Futbol Base, 17 equips i 400 xiquets i jovens catarrogins i sols 15000 euros de subvenció, menys de la dècima part que la subvenció del Catarroja CF.