dissabte, 28 de febrer del 2009

l'organigrama familiar de la Espe

La Comunitat de Madrid, una empresa familiar

via http://www.escolar.net/ d'Ignacio Escolar el 29/01/09

Ildefonso de Miguel, gerent del Canal d'Isabel II i propietari d'un patrimoni que hauria d'explicar. La seua dona, Concepció Ruà, és consellera de la Cambra de Comptes de la Comunitat de Madrid .
El seu cunyat, Fernando Ruà Puente, ha sigut soci i administrador únic de diverses empreses beneficiades per decisions de la Comunitat de Madrid , junt amb Pau González González -germà d'Ignacio González- i José Juan Caballero Escudier -cunyat d'Ignacio González-. Ildefonso va ser director general de QUIERO TV i també és amic i exsoci en diverses ventures de Pedro Antonio Martín Marín .
Pedro Antonio Martín Marín, company de viatges d'Ignacio González

La seua filla treballa en la fundació del Canal d'Isabel II, que presidix González. El seu gendre és Borja Sarasola, nombre quatre del PP de Madrid i viceconseller de González en el govern d'Esperanza Aguirre.
Francisco Javier Aguirre Pemán és subdirector de màrqueting del Canal d'Isabel II i també cosí d'Esperanza Aguirre
Ángeles Alarcó, exdona de Rodrigo Rato i ama d'una molt rendible botiga d'antiguitats en el madrileny barri de Salamanca, és vicepresidenta executiva de Turisme de Madrid

Sergio Gamón, excap d'escortes d'Esperanza Aguirre, és el cap dels suposats espies de la Comunitat . La seua dona va ser contractada com a secretària de Manuel Soriano, llavors director general de Telemadrid, després que l'anterior secretària li denunciara per assetjament sexual. La seua filla, María del Carme Gamón, és regidora del PP de Fuenlabrada i també presidenta de Noves Generacions del PP en esta localitat de Madrid.
Juan José Güemes, conseller de Sanitat de Madrid, és també gendre de Carlos Fabra. La seua germana, Rosada Güemes Barrios, és la directora d'Estratègia Empresarial de l'Institut Madrileny de Desenrotllament.
Isabel González González, germana d'Ignacio González. Va ser cap de la Secretaria del Secretari d'Estat per a l'Esport, per on també va passar Pedro Antonio Martín Marín. Ara és, entre altres coses, diputada de l'Assemblea de Madrid

Com diu l'eslògan: Madrid, la suma de tots.

...(continuarà)

---
Els fills de bona família són més llestos i quan concursen en una oposició tenen més possibilitats d'aconseguir l'èxit. En una casa de persones prominents, els fills ixen amb més possibilitats.
Manuel Fraga, 7 de març de 1998