dijous, 19 de març del 2009

carrascà carrascà que bonica serenata

carrascà carrascà llibertat d'expresió falta. Veinticinco policías, con veinticinco escopetas, no pudieron deteneer... al Salvem i a su maqueta... carrascá carrascá...

Ok, eren cinc que no vinticinc els policíes que ahir acudiren a la plantà de la falleta del SALVEM CATARROJA a la porta del casal JAUME I a la Plaça Major de Catarroja. Xé! per què no deixeu plantar la falla que amb tant de gust i tant de treball han fet els amics de la plataforma cívica SALVEM CATARROJA? Que vos molesta? Si tan sols és una maqueta, molt currada per cert, del NOU MIL·LENI i uns ninots de cartró que fan crítica a la actualitat local, ...o siga, una falla tradicional que és planta a la porta del casal.

La concurrència de tanta policía a la plantà d'aquesta falla ja està convertint-se també en una tradició, però així com a la plantà de cada falla acudixen els fallers d'eixa falla, a la falla del SALVEM CATARROJA acudeixen també un bon grapat de policíes, tot siga que l'any que bé facen Fallera Major de la falla al mateix Chiri vella.


Carrascà carrascà que bonica serenata, carrascà carrascà llibertat d'expresió falta.


Estem esperant les fotos d'aquest acte, en quan les tingam les penjarem al blog.
Feliç día de SAN JOSEP.

ACTUALITZACIÓ 17:30

Acabem d'afegir les fotos, podeu vore més fotos als comentaris d'aquest post.Gràcies amics del SALVEM CATARROJA per les fotos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

fotos:

http://picasaweb.google.com/piedachu/FalletaSalvemCatarroja#

Anònim ha dit...

ací estan les fotos
fotos

Anònim ha dit...

laslinces.blogspot.com