dimarts, 10 de març del 2009

10.000 visites!!

10.000 gràcies per ajudar-nos a fer realitat aquest projecte.
Continuarem endavant doncs denunciar els abusos ens ajuda a que a l'hora de governar tinguen en compte el poble... i nosaltres som el poble.

9 comentaris:

Kurtz ha dit...

Enhorabona i a seguir endavant.

Catarroja Descoberta ha dit...

Xe Kurtz quina alegría llegir-te en valencià!!!
moltes gràcies pels anims i sort a tú tambe. Quin blog més bó el teu!!

Beniarres al dia ha dit...

Ànim i endavant.

La veritat mai potser silenciada.

Anònim ha dit...

Enhorabona per les 10000 visites.

Algú sap que li passa al blog La Ciutat de Catarroja, una setmana ja sense notícies. Seria una llàstima que desapareguera.

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Enhorabona descoberta. Feu una feina laboriosa i molt important per al nostre poble. Cada vegada som més els qui vos seguim. No baixeu la guàrdia.

Una abraçada per a Kurtz

Anònim ha dit...

Si aquest blog no existira hi hauria que inventar-lo. FELICITATS EQUIP! ENHORABONA AMICS! ENDAVANT!

Catarroja Descoberta ha dit...

Beniarrés al día: Quanta raó tens, seguir blogs informa més q vore telediaris (sobretot si és a canal nueve) Gràcies Fede
Anònim: una abraçada, laciutat.es ja torna a estar en marxa
Wilson: gràcies amic, nosaltres també seguim el teu. Ah! ja sé perquè saludes a Kurtz, he vist la entrevista que et va fer l'altre día al seu blog ;) molt bona
Home RAfa!! quantísim de temps sense saber de tú, ens alegrem que estigues per ací i ja saps, aquesta també és ta casa.

a tots i totes moltes gràcies, i també, com deia Loquillo: "A nuestros enemigos, pues ellos nos dan la fuerza para seguir adelate"

Continuarà...

Anònim ha dit...

Enhorabuena descoberta gracias a vosotros los ciudadanos nos enteramos ,de muchas verdades que por otros medios nos engañan... una segidora ADELANTE SEGUIR IMFORMANDO.

Catarroja Descoberta ha dit...

María: farem el possible per a donar a conèixer la realitat del carrer, el que passa día rere día al poble. Gràcies per llegir-nos. La gent com tú és la que fà que avance el mon, gent que no es conforma amb el que conten uns i prefereix vore altres versions abans de decidir.

Volía també recomanar-vos els blogs dels amics Kurt "mispensamientos2.0", Fede "Beniarresaldia", Wilson "altracatarrojaespossibe" i els de tots els amics que ens escriuen i segueixen, doncs tots ells també treballen per a donar a conèixer el que alguns no volen que sapiam.