dijous, 1 de gener del 2009

Benvingut 2009

Ja estem al 2009 d.C. i tota València, Catarroja inclosa, està assetjada per la dreta més conservadora.... ¿Tota? ¡¡No!! Una blogosfera poblada per irreductibles esquerrans resisteix ara i sempre a l'invasor amb una poció màgica que els fa invencibles: ...EL CERVELL.


Sí descoberts, aquestes paraules són una adaptació del còmic d'Astèrix i Obèlix, i com no, per als que també ho heu pillat, una adaptació de la cançó de La Polla Records, sí, reminiscències punkys.


En fí, que es preparen també aquet any tots aquells polítics, vull dir "polítics", que tan agustet estan al seu seient pensant en com omplir-se les butxaques i no en com treballar per al poble, doncs nosaltres no deixarem de donar-los canya per a que treballen, com s'ha fet tota la vida amb els animals de càrrega.
I acabe ja aquet primer post de l'any amb unes línies del Cant dels Maulets, que canten els també irreductibles Al Tall, ahi va:
Si l'oratge es gira en mal dels maulets,
vindran altres dies que bufe bon vent.
Quan més curt ens lliguen més perill tindran,
passeu-me la bota i seguiu tocant.

Feliç 2009

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per lo vist,no soc l'únic que pensa que aquet blog esta un poc vetat en segons quins llocs doncs està descobrint algunes coses de Catarroja que a l'alcalde i companyía no els agrada masa que s'airetgen.
Mireu sino quin comentari que he trobat a una entrada del blog d'infocatarroja:

EL BLOG DE CATARROJA DESCOBERTA ES L'ÚNIC QUE TE INFORMACIÓN INCLÚS EN FESTES I ES A L'ÚNIC QUE ESTAS VETANT, COM A ADMIRADOR DELS DOS BLOGS, ET PREGUE QUE TAMBÉ POSES LES SEUES NOTICIES, JA QUE SOM MOLTS ELS QUE HI ENTREM DESDE INFOCATARROJA, I SON ELS UNIC QUE ENS TENEN INFORMATS PERMANENTMENT DE TOT EL QUE PASSA AL POBLE.

SALUTAMENTS;

dissabte, 27 / desembre / 2008

SEguiu així xics de Catarroja Descoberta

Anònim ha dit...

Continueu amb aquest projecte que ja sa convertit en imprescindible per a conèixer el que passa a la Descoberta. Malgrat que a alguns els moleste. Això està bé amics. Perque hi ha una dita que diu: el que cou cura. A veure si prompte ens curem dels xungos PPeperos i apendix. Unitat d'esquerra, progressistes, valencianistes i de farts dels faxorros i goles que ens malgovernen. PAU I ENDAVANT DESCOBERTS!

Anònim ha dit...

Ja sabeu qui és el vostre regidor@ de barri? sms, e-mail, telf. molt bé tot... Però... On els trobem? Tenim que anar buscant-los? Així Chirivella s'estalvia que li traguen els colors als plens? Li podem fer preguntes al alcalde? Quants diners a costat aquesta enèsima campanya propagandística del PP i paràsita?... Descoberts que sabeu?

Anònim ha dit...

anònima:
Ja ens havíem percatat de que fins a l'infocatarroja també arriben els tencacles manipuladors d'alguns, desprestijant eixe blog com a informador sobre el que ocorre a Catarroja, estem preparant un post sobre aquest tema. Tú no ets l'ùnica, no stas soles, cada día som mes a Catarroja.

Grácies al nostre Admirador confés que escrius el comentari a eixe blog per reclamar, si t'en adones vorás que et feren cas, publicaren el post del Catarroja CF però el link els du directament a l'enquesta de l'hortanoticias, no al nnostre blog, ja veus, censures prôpies de dictadors.jajaja son pitjor que els xiquets.

Pere: la teva germanor ens ajuda a ser mes forts, però res comparable als nostres enemics, ells ens donen sobrats motius per a continuar endavant. ;-)

Anònim: els regidors de barri era una idea i una promesa electoral de la campanya del PSOE, es molt bona en esència (es del PSOE) però ja saps com treballa l'equip de govern de Catarroja (es del PP). No coment.
Pots buscar-los, clar que si, altra cosa es que els trobes.
Respecte a fer preguntes jo et recomane que les faces a través d'algú de l'oposició, son els únics que curren per Catarroja

El preu campanya propagandística: estem intentant averiguar-ho, ja ho contarem.

Anònim ha dit...

Els regidors de barri no els trobes mai a l'ajuntament. Feu la prova i voreu el que vos costa concertar una entrevista amb ells. Si teniu algun problema i espereu a parlar amb ells per solucionar-ho porteu clar. No tenen hores de visita ni de permanència a l'Ajuntament. Era una idea del PSOE que el PP ha fet seua a desgana perquè no creuen en la participació.
Lo de infocatarroja no ho entenc. No sé com ot passar per alt un blog com este que ens manté tan ben informats. Però no feu cas, vosaltres a la vostra.

Anònim ha dit...

tienes razon anonimo la idea del regidor de barrio es del psoe y ellos antes de que los traicionaran lo pusieron en marcha si tanta publicidad ni gasto alguno.simplemente tenian dos mañanas a la semana en la oiac ,atencion al ciudadano.y te atendian se tomaban nota y te daban solucion.eso es ser regidor de barrio que la gente te busque y sepa donde acudir, y lo escuche.