dimarts, 6 de gener del 2009

salvem LLANERA

Per una vegada i sense que servisca de precedent, he intentat deixar el blog en una espècie de lliure mercat, laissez-faire, i he comprovat una vegada més que encara que en principi el concepte no està del tot malament, la seva aplicació a la realitat no és gens funcional, i una vegada més s'ha demostrat que està més encertada la versió keynesiana, doncs un blog (un mercat, un país...) no es pot regular sol per si mateixa, a l'igual que a la vida real ha d'haver-hi algun moderador que el conduïsca.
Pense que s'ha fet una muntanya d'un granet de sorra i molt possiblement començada sense més motius que aquells que han vist alguns, les típiques persones que veuen una palla en ull alié però no veuen la biga en el propi.
Tornem a fer una ullada al llistat de regidors i regidores que amb el seu vot han donat el pas definitiu perquè s'aprove la major barbàrie urbanística feta mai a Catarroja sense la consulta prèvia a la població i actuant amb premeditació i traïdoria, doncs sempre han segut votacions en plens municipals extraordinaris, ja que són aquestos plens els únics que no permeten torn de precs i preguntes al públic.



(un plenari sobre el Nou Mil·leni)


Aquest és el llistat "desvalorador", encara que si desvalorar vol dir "llevar valor" i nosaltres estem dient que aquestos personatges tan sols alçant la mà han venut Catarroja… ¿no estem més bé sobrevalorant-los?, Xe, amb els milers i milers de signatures que ha arreplegat la plataforma "Salvem Catarroja" no han segut capaços de frenar el que han aprovat aquestos onze tan sols alçant un dit.
En fi, el llistadet de marres:


Dir de: David Nacher, (que acaba d'estrenar-se com a regidor): s'estrena bé. ¿desvalora?


Dir de: Elisa Rosaleñ: (que tots el que la coneguem li diguem Eliseta): Eliseta per als seus ¿desvalora?


Dir de: J. Comos (que té la floristeria i tota la vida ha segut i serà conegut com el florero): El florero ¿desvalora?


Dir de: Francisco Chardí (al que tots podiem observar en actes públics, com els plens municipals, de rialletes i enviant-se sms amb la seva companya ex -regidora Genoveva): el Genovevo ¿desvalora?


Dir de: Francisco Guillem (al que tant ell com la seva família són coneguts al poble com els Palometes): el Palometes ¿desvalora?


Dir de: Francisco Chirivella: (que ara és l'alcalde però com no hi ha mal que dure 100 anys algun dia no ho serà) El pròxim exalcalde ¿desvalora?


Dir: Agustín Mimbrera: (que té una empresa de neteja i que, al gremi, agranar cap a fora està mal vist ) No barre pa fuera ¿desvalora?


Dir de: Pepa Mas (a la que no li vegem mai un somriure amic) quin yuyu em fas ¿desvalora?


Dir de: Soledad Ramón: (a la que uns dies abans de treure les bosses ecològiques i sent ella la que va menejar tota la campanya des de la seva regidoria, es va fotografiar tota plena de bosses de plàstic) l'indomable eco¿lògica? ¿desvalora?


Dir de: Miguel Martinez (que ningú no el coneguem) ara vas i ho casques ¿desvalora?


Dir de: Mª Angeles Lopez (que ha segut alcaldessa del poble però ara ja no ho és) altra exalcaldessa ¿desvalora?


Dir de: Harbi Mustafà: (que es nota que mai no es prepara els punts del dia quan acudix als plens municipals) este què fa? ¿desvalora?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo. Son esa gente los que deberían pedir perdón a catarroja. Entre otras cosas porque no llevaban esa barbaridad en su programa electoral.

Anònim ha dit...

Quata raó tens, xe. Quina manera de "rasgarse las vestiduras" que tenen alguns. I tot per no voler donar-te la raó en el tema del Nou Mil·leni i l'actitud d'esta colla.

Anònim ha dit...

Més clar i traspassa. Xe, enhorabona descoberts! I per a l'anònim que cuestiona si parle de democràcia perque a ell diu l'han cencurat (que a mi que em conta, ahí el trellat d'alguns), un recadet: no se tú anònim, pero jo puc parlar de democràcia i de conceptes, que pel que sembla, el teu entendiment no aplegaria a compendre mai, en la boca gran, en la cara ben alta, en els peus a terra i amb el cor a l'esquerra. Tan debò tu poqueres dir el mateix, anònim. Salut i endavant Catarroja Descoberta!

Anònim ha dit...

LA EXPLICACION ESTA MUY BIEN. PERO A LAS MOSCAS COJONERAS I DESVALORADORES DE ESTE PUEBLO DA IGUAL QUE LES DES MASTICADITAS LAS COSAS... SIGUEN BUSCANDO SIEMPRE TOCAR LOS... CUANTO TONTO DE LOS COJONES!

Anònim ha dit...

Els que s'escandalitzen per aquesta xorrada que és identificar a algú pel seu malnom, mot... són els mateixos que no diuen ni mu per les actituts de dubtosa moralitat i honradesa dels PP i anexa que ens governen.

Anònim ha dit...

Pedrito...¿quieres que hablemos de la democracia de las ultimas asambleas del psoe?.. con la boca cerrada, pegando patadas y el corazon en el bolsillo. l'hort de romeu.

Anònim ha dit...

FEM FORA D'ESPANYA L'EMBAIXADA ISRAELI! ESTAT ISRAELI GENOCIDA!