dimarts, 27 de gener de 2009

a Sulema

Llegim una trista notícia als blogs de Wilson Ferrús i a l'Espai Confús de Paiseba, l'amic Sulema ha fet el seu darrer viatge, cap al cel, vos deixem amb unes paraules que Miquel Martí, Sulema, ens deixava a www.albufera.com en contestació a l'article sobre Casa Sulema

BENVOLGUTS AMICS:

SOC MIQUEL SULEMA. VOLDRIA AGRAIR-VOS EL VOSTRE RECOLÇAMENT EN TOT EL MEU COR I EL DE LA MEUA FAMILIA, A l'ALBUFERA.COM i A LA GENT QUE HA ESCRIT I QUE ENS PARA PEL CARRER I ENS TELEFONA INTERESANT-SE PEL QUE ENS ESTA PASSANT.

EFECTIVAMENT NO ES GENS FÁCIL SOPORTAR DURANT DEU ANYS EL QUE HEM PATIT DE MANERA TOTALMENT INJUSTA I ARBITRARIA, I ESPERE QUE LA JUSTICIA AL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA TINGA EN CONTER COSES TAN BÀSIQUES COM EL CATASTRE I FOTOGRAFIES AÈRIES DEL MINISTERI DE DEFENSA A LA BASE MILITAR CUATROVIENTOS ON TENIM LA CASA FOTOGRAFIADA...
TOT PER A DEMOSTRAR QUE "NO SOM MENTIDERS", JA QUE EL QUE ES PRETEN ES DESTRUIR TOTA LA CREDIBILITAT GUANYADA ANY RERE ANY CONTRA EL QUE ES PRETENIA FER AL PORT I PER TANT,A L'ALBUFERA.

PER ALTRA BANDA TENIM EL SOPORT DE TOTS ELS PARTITS POLITICS , A EXCEPCIÓ D'ALGUNS REPRESENTANTS DEL PP i UV DE CATARROJA QUE NO REPRESENTEN A TOTES LES BONES PERSONES QUE HEM CONEGUT DE TOTES LES IDEOLOGIES, PERQUE LA CASA NO TE CAP COLOR , BÉ SI TE EL COLOR DE L'ALBUFERA,DE L'ESPERANÇA, DE LA DEFENSA DE LA NOSTRA IDENTITAT.

JO JA US DIC QUE PELS MEUS AVANTPASSATS I PEL QUE LA CASA REPRESENTA DONARÉ LA MEUA VIDA.
LA GENT MORÍA,MORIRÁ i MOR PER LA SEUA FAMILIA, PER LA SEUA TERRA I PEL QUE PENSA QUE VAL LA PENA VIURE I HE DESCOBERT QUE EIXES COSES ESTAN PER DAMUNT DE LA MISERIA; LES ENVEGES, ELS INTERESSOS PERSONALS; LA MAFIA DE CADA POBLE RESPECTIU I LA COBARDIA I MESINFOTISME CANCERIGEN QUE TE LA NOSTRA SOCIETAT QUE LI SEMBLA TOT BÉ, I QUE A LA FI FAN COM ELS BORREGOS, BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

VAIG ESCRIURE UNA CARTA A LA ASSOCIACIÓ MIGUEL ANGEL BLANCO CONTRA EL TERRORISME DIENT QUE AL NOSTRE POBLE (QUE NO ESTÁ AL PAIS VASC) TAMBÉ ENS VOLEN ARREBATAR LA NOSTRA IDENTITAT,LES NOSTRES ARRELS I TAMBÉ ENS SENTIM PERSEGUITS.ES EL TERRORISME DELS DINERS, ELS DINERS, ELS QUE MOUEN LES GUERRES,LA MORT I LA DESTRUCCIÓ, I DEL QUE L'ALBUFERA HA SIGUT UNA VICTIMA MÉS DURANT ANYS.

PERÒ CONTRA TOT AIXÒ ESTA LA CULTURA DE LA GENT,L'EDUCACIÓ I EL RESPECTE, LA VACUNA CONTRA "COSES" QUE A LA RESTA DE L'EUROPA CIVILITZADA NI TAN SOLS ES PLANTEGEN.

BÉ; ENS ALEGRA SABER QUE ESTEM RODEJATS D'AMICS I AIXÒ NO S'OBLIDA .
TOTS JUNTS SOM INVENCIBLES

GRACIES PER TOT


Bon viatge Sulema.