dimecres, 14 de gener de 2009

una limosnita, por favor!!!

Quina poca vergonya tenen!

Després de queixar-nos la societat civil i els partits polítics de l'oposició ara va i el PP ens vol vendre la moto de que va a fer un pla integral de rehabilitació del barri de les barraques amb 100.000 euros. Però on vas, anima en pena ?

Que penseu fer amb 100.000 eur, amb això no tenim ni per on començar! Si el presupost per a la reforma de la meva cuina i d'un bany m'ha pujat a 24.350 eur i 20.700 eur respectivament!!

A qui voleu enganyar? als veïns de les barraques, com sempre.
No te nom el que esteu fent, en tots els anys que esteu governant no heu fet res de res, es un barri que vos molesta, com a mostra val tot el que preteníeu fer amb el col·legi Joan XXIII, el volíeu convertir en un cole marginal, i vos ha eixit mal.

No vos importa millorar el barri de les barraques doncs d'ahí ja teniu bon grapat de vots, aleshores, -¿per a que invertir ahí si ja tenim els vots? penseu vosaltres-
Però a tots els porcs els arriba el seu S.Martin, i vosaltres ja esteu veguent l
es orelletes al llop.

No ens engatusarèu, no som tontos. Per que no ens conteu tot el que s'aneu a gastar en jornals per a l'assessora de la concejala de festes, que dic jo, des de quan a Catarroja una concejala de festes (Mª Angeles Lopez, l'exalcaldesa) ha necessitat mai una assessora, en aquest cas la seva parella, la Sra Lloria?

Ací en som uns quants i ningú cobra el que cobra Lloria, o la nova assessora de protocol, que tan mal educats esteu que no teniu un mínim de coneixements protocolàris?, i que em diguèu de l'exsecretari de l'exalcaldesa, altre assessor xuplant del pot. Tan sols amb estos tres ja vos gastèu més de 100.000 eur.

A altre gos amb eixe os, Sr Alcalde

17 comentaris:

Anonymous ha dit...

la primera concejala de fiestas que necesitó un asesor fué Rosa Pérez cuando gobenraba con.... el PSOE¡¡¡¡
El exsecrtario de Mª Angeles está actualmente en paro... que listos sois cojones.

Pere ha dit...

Ara mou el rabo el PP i paràsita. Bé, està bé. Veurem si serveixen d'algo les queixes, protestes i propostes veïnals. O si tot queda en allò que queda la inmensa majoria de promeses d'aquest Ajuntament. Venda de fum. Atents, estarem atents... P.D:No deixa de ser curiós que anuncien un Pla Integral de Rehabilitació de Barraques. Justament allò que portava el PSPV-PSOE en el seu programa electoral i demanaren centenars de veïns del barri amb les seues firmes allà pel mes de setembre de 2007.

Anonymous ha dit...

El levante de hoy está muy bien, en primer lugar porque resulta que la aprobación definitiva de Nou Mil.lenni se cae por su peso según explican, y en segundo lugar, porque el no adscrito Harbi dice que está en contra de los presupuestos, cuando en el pleno voto abstención (yo estube en ese pleno y no votó en contra). ¿Este hombre que hace ahí aparte de cobrar?

Barraquero ha dit...

100.000€ per a la recuperació i rehabilitació del nucli antic de Catarroja. WAAUUU! En això netejaran la mostosa piscina coberta, asfaltaran quatre carrers, encendràn alguna farola i subvencionaràn a les falles del barri no? 16 milions de les antigues pesetes per a rehabilitar integrament un barri? NO COMMENT

José Irae ha dit...

Acava de caure en les meues mans el "analfabetitzador" Tu periódico local. Francisco Guillem eres el mestre de la falsedat, del embuste, de la mentida, de la manipulació, de la maldat feta persona. El PP de Catarroja ha perdut la decència intelectual, la honradessa i la honestidat si es que alguna vegada la va tindre. Farts i cansats estem ja de mentirosos, liantes, desvergonyits. Les Barraques han estat una prioritat en la vostra política? MENTIDA "El Ministerio de Administraciones Públicas desestimo la solicitud de subvenciones de fondos Feder"? MENTIDA Però si no tenieu ni un pla. Si no vos importa una merda ni el barri ni els veïns. Lo únic que sabeu fer es gastar-se els nostres diners en propaganda. INDECENTS

Catarroja Descoberta ha dit...

Anònim 1: Rosa Perez es de EU y su asesor cobraba 3 veces menos, y el PSOE nunca puso ningún asesor ni ningún liberado. En cambio, la asesora de Mª Angeles Lopez es su pareja, la Sra Lloria, y es vox populi que no está ocupando ese sitio y cobrando esa barbaridad por todo lo que sabe, ¿seguro que no hay nadie mejor en el municipio para que la asesore? Presunto tráfico de influencias? presunto enchufismo?
Respecto a su ex -secretario puede que le hayan dado ya la patada, una vez terminado de rellenar el mismo todas las encuestas sobre el Plan de Participacion Pública. Es lógico y normal que ahora esté en el paro, pues en Catarroja ha aumentado casi un 80% el desempleo, aunque él no se preocupa pues está así desde que empezó la legislatura, lo contratan seis meses, luego al paro, luego lo vuelven a contratar….
Ah! y gracias por el piropo, nosotros también lo creemos, aunque esta mal vanagloriarse.

Pere: Va ser el Síndic de Greuges qui va obligar a l'alcalde a que fera cas a un nutrit grup de veïns de les barraques, als que ni tan sols volía escolatar: Depriment
L’oposició està jugant un fort paper lluitant a favor del barri de les barraques. Sense el treball de l’oposició tin per segur que no hagueren alçat un dit per eixe barri.

Anònim 2: acabamos de localizar ahora el artículo que comentas, según parece el acuerdo por el que ibamos a pagar 22.000.000'00 d euros a Llanera se ha anulado... seguiremos investigando. Que guay!!

Barraquero: 100.000 eur i més es lo que es gasten en tres o quatre dinarots i unes facturetes de teléfon móvil, per a ells això i res, tot es res. Vos prenen el pel.

José Irae: El que pretenen es confundir. Si fan cas al que està diguent-los el PSOE i el BLOC aprofitaran l’ajuda del Pla d’Impuls Municipal (Pla Zapatero), per a actuar al barri de les barraques, al xarco, a la regió, la rambleta… hi hà tant per fer, que el que els aconsellem des de Catarroja Descoberta es que actúen en tots els barris, doncs el Govern Central (PSOE) donen els diners, falta ficar les ganes del PP local.

Anonymous ha dit...

HARBI VOTÓ EN CONTRA DE ESA MIERDA DE PRESUPUESTOS. YO TAMBIEN ESTABA

Anonymous ha dit...

Catarroja Descoberta tin per segur que si alcen un dit per les Barraques serà principalment per l'acció social, pels moviments dels ciutadans i ciutadanes. No subestimem el poder del POBLE. I efectivament, també pel bon fer i el bon treball de l'oposició, sense cap dubte. Principalment el PSPV que portava la rehabilitació integral al seu programa electoral. Així que faena de tots. ;-) Pere

Anonymous ha dit...

El primer anónimo tiene razón, una de las condiciones del pacto a cuatro despues de las elecciones del 2003, fue que se contratara un asesor para la conjalia de fiestas, que fue a parar a manos de Esquerra Unida, lo ocupó el número dos de la lista, aunque el sueldo era relativamente bajo (aunque no recuerdo si era con dedicación exclusiva). Y sí EU gobernó con el PSOE, pero tambien con el Bloc y con las dos concejalas de UV.

Con 100.000 euros poco se puede hacer (aunque segun he leido ese dinero es solo para el informe de la rehabilitación). Por eso hay que luchar por mas, y que se arreglen las aceras, que se asfalten las calles y que nuestros niños vuelvan pronto al barrio en un colegio digno, que se busque una solución al problema del aparcamiento (como se ha hecho en otros barrios y en el polígono industrial) y todo esto tiene que entrar en las partidas del nuevo presupuesto.

Si se va a arreglar La Región, porque no se tiene que arreglar Las Barracas.

Y por favor no seais demagogos las subvenciones a las entidades (fallas, asociaciones culturales, filaes, AMPAS etc) no entran en ese capítulo de la rehabilitación del barrio. Y no son ni mas cuantiosas, ni menos que otras análogas de los otros barrios de Catarroja. Y segun me han llegado rumores este año hay congelación o incluso descenso en las subvenciones a las asociaciones del pueblo.

Anonymous ha dit...

Pel que acabe de llegir en La Ciutat de Catarroja, els diners del govern es van a repartir entre tots els barris, a Les Barraques li van a correspondre 500.000 euros, per a voreres i renovació d'aigües potables. La majoria dels diners s'els emporta la remodelació de la plaça de la Regió i el barri del Charco.

I una altra cosa en han "fotut" 300.000 euros, en un principi la subvenció era de 4,2 milions d'euros, que es el que ens corresponien per població, ara la subvenció és de 3,9 milions d'euros. Que ha passat? per què ens han retallat la subvenció?
Qui ha tingut la culpa el govern de Zapatero o l'Ajuntament?

De totes les formes, si van a donar treball a més de 100 catarrogins que estan hui en dia en l'atur, molt benvinguda siga la subvenció.

NO SOY DE NINGÚN PARTIDO ha dit...

Pero si el PSPV no sabe ni gobernar su casa, ¿como va a gobernar Catarroja?, los vecinos de Catarroja no somos tontos, por eso votamos al PP, porque preferimos PERDER con el PP, a MAS PERDER con el PSOE. De una vez por todas podríais decir que este blog es del PSPV, y que es una maniobra mas para ganar las elecciones, pero por muchos blogs que os hagais, y por mucho que querais, el problema no es el PSPV, el problema es WILSON FERRÚS, la gente no lo quiere, está quemado, y no aguantan sus actitudes ni los de su propio partido.

militante socialista ha dit...

Alma de cántaro, como te atreves a hablar de lo que ocurre en la casa de los demás!, no puedes decir “no soy de ningún partido” y después juzgar lo que ocurre en casa del vecino. Por esta regla de tres yo podría decir; “no te conozco de nada pero tu madre tiene la casa que da asco”. Cada casa es un mundo y las acusaciones gratuitas siempre sobran.
Es bueno que reconozcas que los que votáis al PP sabéis ya de antemano que vais ha perder, lo que no entiendo yo es ¿votáis a caballo perdedor? Nosotros no le votamos simplemente por eso: Los tiempos cambian y el PP, por su mentalidad conservadora, a veces ultra-conservadora, nunca podrá ajustarse a los cambios, viviendo en un profundo bucle del pasado, por si Franco levantara la cabeza.
Respecto a Wilson Ferrús, que quieres que te diga, acabamos de realizar una votación democrática, en la que habían dos aspirantes a secretario general del PSPV local y Wilson ha salido reelegido por mayoría aplastante, insisto en que no puedes juzgar lo que ocurre en la casa ajena. De hecho te invito a ver la gestión que realiza desde los plenos municipales, si es que el PP te permite que entres.
Wilson está, ha estado y estará siempre al lado del ciudadano, recuérdalo para las próximas elecciones, la gente le para por la calle para darle la enhorabuena por su trabajo, ya que no está dejando que el PP campe a sus anchas en Catarroja como si los ciudadanos no importásemos una m…, y además se gasta su dinero para defender ante los tribunales las actuaciones injustas del PP en Catarroja.
Hay también otra gente lo busca para pedirle ayuda una vez que acuden al ayuntamiento y el alcalde se los quita de encima como si fueran moscas.
Yo si que puedo decir, pues si soy miembro de su propio partido, que Wilson es una excelente persona y gran político. Es el mejor alcalde que a día de hoy podría tener Catarroja.

catarrogí ha dit...

Totalment d'acord. EStos del PP estan obsessionats amb Ferrús pq saben que és l'únic que els para els peus i els diu les coses claretes. Si no fora pq són uns tramposos ja hagueren perdut l'alcaldia.

Merceditas ha dit...

FERRÚS ALCALDE JA¡¡¡¡¡ FORA XIRIVELLA.

Anonymous ha dit...

hola no soy militante de ningun partido, pero en Catarroja creo que tenemos suerte de q este Wilson, veo q es una persona en la q podemos confiar, no nos defraudes y animo

Anonymous ha dit...

Pues sí Merceditas. Ferrús alcalde!!!!!!

Anonymous ha dit...

Merceditas explícame com va a ser Wilson alcalde a dia de hoy, si su grupo solo tiene 7 concejales de 21, para ganar la moción de censura a Chirivella necesita 11 votos.

¿A cuantos concejales del PP tiene que comprar?

En mayo del 2011 volverá a haber elecciones municipales y entonces será la oportunidad del cambio político en Catarroja. Pero hasta entonces hay que esperar.

Unos que hagan oposición y otros que gobiernen, y los ciudadanos de Catarroja ya decidiran, pero mas pactos y mas cambalaches políticos no.