dijous, 31 de juliol del 2008

ple ordinari mes de juliol (capítol 2)

PRIMERA PART.- ADJUDICACIÓ SERVEI ESPORTIU. S´adjudicà la gestió dels serveis esportius (piscina coberta, piscina poliesportiu, escoles esportives, activitats esportives com dança, taixi, ioga..., la gestió del pavelló cobert i de la nova piscina que s´ha de ¿construir? en el 2011) a una UTE formada per Fomento de Construcciones y Contratas y Nitram Pool (esta empresa ja porta uns quants anys gestionant "a dit" la piscina coberta) per a 17 anys ampliables a 22. El PP y el "florero invisible" votaren a favor, PSPV i EU votaren en contra i el Bloc i, "efectivamente" el tránsfuga Mustafá s´abstingueren.
EU votà en contra pequè "per principis votarem sempre en contra de la privatització de serveis públics" (el PP li respongué que ella havia usat la iniciativa privada en la gestió i explotació del llibre de festes..., intentà contestar però, com sempre passa en este Ajuntament, ho impedí Chirivella). El PSOE, que sembla que va ser l´únic que mirà l´expedient, ens donà unes dades interessants sobre la proposta presentada per esta empresa:
.No presenta fitxa de manteniment de les instal.lacions d´energia solar, els programes de manteniment i neteja són molt genèrics, els programes per a la prevenció de la legionela, protecció contra incendis, desratització... són merament descriptius.
.Precarietat en els llocs de treball, pèrdua de control per part de l´administració, major cost per al ciutadà, definició de criteris de control "muy leoninos".
.Falta planificació estratègica a llarg terme, el Pla de qualitat no s´ajusta a la realitat.
.S´obliden de les Escoles Esportives Municipals i de l´Associacionisme Esportiu.
.La Mesa de Contractació la suspén en quatre aspectes puntuables: dos amb un 0 (oferir major disponibilitat de les instal.lacions a l´Ajuntament amb caràcter gratuït i estabilitat amb contractes fixes), una amb un 3 (major horari d´apertura al públic de les instal.lacions) i altra amb un 2 (proposta de tarifes i concordànça amb el pla d´estabilitat).
.Els informes parlen sempre de mínims i de proposta millorable.
El Bloc, no entenem encara per quina raó perquè raons per a negar-se a deixar el futur de la gestió de l´esport en mans d´una empresa amb eixos dèficits, s´abstingué. I "efectivamente" doncs féu el que sempre fa: pica d´ací i d´allà i al final s´abstén.
SEGONA PART.- GUILLEM L´EMBUSTERO. El PSPV-PSOE, a través d´Alberto Gradolí, li féu una sèrie de preguntes sobre les últimes mentides, escampades per este professional de la falsedat en els mitjans de comunicació, sense que obrira la boca. No digué ni "mumumú". Les reproduïm i que cadascú traga les seues conseqüències:
1-Com s´atrevix el portaveu del PP i Regidor d´Hisenda a afirmar en els mitjans de comunicació que el tribunal ha desestimat el recurs interposat pel grup Municipal Socialista contra els pressupostos del 2007 sabent que és mentida?
2-Ha mentit sabent que mentia o desconeix la diferència entre petició de mesures cautelars (no admeses) i la interposició d´un recurs contenciós impugnant l´acord plenari d´11 de gener de 2007 (encara no resolt)?
3-Si la demanda contra el canvi d´ús de parcel.la s´interposà en el 2007, com s´atrevix a dir el portaveu del PP i Regidor d´Hisenda que no s´ha pogut acabar el Teatre-Auditori en estos dos últim anys per culpa de la interposició d´eixa denúncia si s´enterposà fa menys d´un any?
4-Si segons vosté ha estat paralitzat durant dos anys per culpa de la demanda interposada pel Grup Municipla Socialista com explica que tots els procesos d´adjudicació de la parcel.la i, fins i tot, l´adjudicació, tingueren lloc abans de la resolució judicial? Com pot afirmar, sabent que mentix, que ha estat tot paralitzat per culpa del Grup Municipal Socialista?
5-Per què no assumix la seua responsabilitat, la seua mala gestió i deixa de dir falsedats?
I nosaltres ens preguntem: MARE MEUA, EN QUINES MANS ESTEM?
TERCERA PART.- LA CACICADA. Chirivella prohibí que el públic (al qual fitxa abans d´entrar) fera preguntes no relacionades amb els punts tractats en l´Ordre del Dia.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Almenys obriran d´una punyetera vegada el Pavelló Cobert?

Anònim ha dit...

ESO DE QUE AL MENOS ABRIRAN EL PABELLÓN CUBIERTO ES VERDAD, PERO NO TE HAGAS ILUSIONES DE TENERLO PARA ESTE AÑO. lAS COSAS DE PALACIO VAN DESPACIO.

Anònim ha dit...

El Bloc ha votat en contra de la privatització i externalització dels serveis d'esports (quan es va fer la votació) i s'ha abstés, efectivament, en l'adjudicació de l'empresa, amb explicació de vot que queda reflexada en l'acta i amb argumentació. Si s'informa, s'informa de tot, no de manera parcial i malintencionada. Per cert, el Bloc es llig els informes i se'ls revisa tots els plenaris a la perfecció, al mateix temps que fem, de forma clara i sense ambigüitats, recursos, al·legacions, propostes i iniciatives...

salut

Anònim ha dit...

I el que queda de polideportiu perquè no s'ha privatisat? El tenis, el fronto, els camps de futbol i les pistes de baloncesto i futbito. El pavelló i la piscina sí en canvi lo atre no.
Per què? algú ho pot explicar. Lo mateix que el camp de futbol Mundial 82, per què no se privatisa també? Qué no li interessa a l'empressa? que han privatisat lo rentable?

I Per què s'ha de fer una nova piscina, en la del Parc de les Barraques no hi ha prou? Esta no la poden ampliar o remodelar? un atre gasto inutil inutil, i aixo que estem en crisis.

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes. La veritat és que vas llegint i enterante de coses que fan que et sentes desebuda. Eu, molt de no a la privatització i ara m'entere que va rozar el govern i va utilitzar serveis privats. He vist ja massa coses que m'han deixat desebuda d'esquerra unida. Ho lamente molt, però el meu vot i la meua confiança a Catarroja l'han perdut. No m'agrada el vot útil, però no vull que torne a guanyar la dreta en Catarroja i m'he donat conter que el vot útil és l'únic que pot fer fora al PP d'una vegada per totes. Estic farta! I esperava una altra cosa d'esquerra unida, que tindrà el meu vot a europa i a espanya. Gràcies per deixar-me opinar.

Anònim ha dit...

Monzó quina barra, però quina barra! I el pitxor és que ho saps (saps massa bé que són els blogs). Aplicat el cuento tú també al teu blog i informa de tot, no de forma parcial i malintencionada. Sembla mentida com va la demagogia. De bon rotllo eh, de bon rotllo, però perfavor... Et feia un polític més seriòs que anar manant als altres blogs el que tenen o no tenen que dir. Repeteixc de bon rotllo ho dic. Salut i bones vacances!

Anònim ha dit...

Jesús, en primer lloc moltes gràcies per entrar i deixar el teu comentari i la teua opinió. Pensem que t´equivoques quan ens acuses d´informar de manera parcial i malintencionada. Som un blog on simplement deixem la nostra opinió i la nostra visió del que observem (en este cas un ple). Creguem que de "parcialitat" o de "malaintenció" ens guanyen altres blogs catarrogins i sobretot ens guanya la desinformació que dóna l´Ajuntament amb els diners de tots.
Repetim: el que diguem és simplement la impressió que ens donà el ple (derivat del que allí es diu i es veu) i donem informació que pot ser d´utilitat per als nostres lectors. Per això deiem en la nostra entrada que no entenguérem el vot de Monzó, esperant que tu ací ens l´explicares i poder oferir-lo als nostres lectors. Però no admetem que ens acuses, a nosaltres que simplement donem la nostra opinió en el nostre blog (com tu fas en el teu), de malaintenció i parcialitat.
Tens les portes obertes d´este blog i molt ben fet amb eixe recurs d´alçada contra Nou Mil.leni.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Acabem d´entendre el cabreig de Monzó! Quan expliquem el que ha votat cadascú, després de dir que el BLOC es va abstindre diguem: "I, "efecivamente" feu el que fa sempre: pica d´ací i d´allà i al final s´abstén". Volem aclarir que "efectivamente" no és Monzó (ell no pica d´ací i d´allà i després s´abstén) sinó el tránsfuga Mustafá. Que quede clar!

Anònim ha dit...

Molt bé per a tots, i ja tenia jo ganes de vore a Jesus per ací, em pareix de molt bé que opines també a aquest foro.

Cal deixar-se de tonteries i entre tots fer oposisió, tant desde els partits, com des de els blog.

Una sugenrència, també podía opinar Wilson, i Rosa a aquest blog, ilús el mateix Chirivella.

Anònim ha dit...

Jesús, ¿por qué acusas a las personas que hacen este blog de esa manera? Personas que no han insultado a nadie y que simplemente tienen derecho a expresar las cosas desde su punto de vista, ¿no crees? Te respeto, siempre te he respetado, pero creo en la libertad de expresión y la verdad que me han sorprendido tus declaraciones contra un blog de Catarroja que creo que es tan respetable como los otros. Las personas que lo leemos nos merecemos un respeto también. Gracias por dejarme opinar libremente y se que Jesús aclarará sus declaraciones.

Anònim ha dit...

Bé Jesus per lo menos poses un poc de trellat en la politica catarrogina.

Eva t'has deixat a Mari-Angels concejala de festes, de unio valenciana. També va ser elegida pel poble de Catarroja, per desgracia per alguns i alegria de atres i es concejala de l'ajuntament. I perque posats que esquerra republicana i coalició tambe donen les seus opinions.

Anònim ha dit...

I per què no van a poder opinar els de Coalició o Esquerra Republicana? Te pareix malament? Jesús no és l´únic que posa trellat, el psoe i Wilson a mi personalment me donen més credibilitat en el canvi de govern i de trellat en posen molt. Si no fora per ells el PP faria el que li donaria l gana, seria un passeig en barca (i no estic diguent que Jesús no fa res, eh?).

Anònim ha dit...

Me pareix molt be Eva, el que m'agradaria aclarar es que Wilson personalment també es dedica en el seu temps lliure a escriure ací les seues opinions

Salut i bones vacances per als que puguen gaudir-les

Anònim ha dit...

claro: este resumen del pleno lo ha hecho el propio wilson, así que ya sabemos qué opina.

Anònim ha dit...

Xe, yo pensaba que el blog era del Samaruc para marear la perdiz.

Lo que opina Ferrús ya lo dice en el pleno. No creo que le haga falta escribir aquí.

Por qué no hacemos una porra a ver quien es el autor del blog?

Yo creo que Samaruc

Anònim ha dit...

Donc clar que opinen també els d'esquerra republicana i la coalició valenciana, a vore que diuen de tots estos temes.

Anònim ha dit...

Y cuando abriran el pabellón? para la nueva temporada dijo el Alcalde hace tiempo, en un períodico.

Los clubs deportivos de Catarroja, lo necesitaran para empezar la nueva temporada. Tanto las chicas del futbo-sala, como el club de baloncesto, con todos sus equipos. Las competiciones empiezan en octubre, y necesitan el pabellón por obligación, para jugar sus partidos. Las federación de futbol-sala obliga a jugar en pabellón todos los partidos y la de baloncesto también.

Anònim ha dit...

El Pabellón lo tendrán que abrir lo antes posible, si la empresa se va a hacer cargo de todas las actividades de gimnasia, baile y danza. Si se quiere empezar en octubre, la casa de la cultura está en reformas y las instalaciones del polideportivo son muy deficientes, son como los barracones de los colegios, y La Florida es privado, el Ayuntamiento les paga un alquiler, ¿se lo tendrá que pagar también la empresa concesionaria?.

Mejor que se den prisa en inagurarlo, y hacer las obras que tengan que hacer, lo mas rápido posible.

Anònim ha dit...

El PSPV trellat? per favor llegiu-se les notes de premsa abans de enviar-les, pèrquè estan moltes vegades faltes de coherència i amb un llenguatge prou pobre. Voleu fer creure que un to dur contra el PP, i moltes vegades donen risa.

Jesús es nota que tens dos carreres i que has estudiat periodisme. Hi ha molta diferència entre les notes de premsa i l'estil literari del Bloc, que el del PSPV, on més d'un necessita fer el batxiller encara.

Dels escrits del PP, ni parlar-ne. Per molt advocat que siga el Guillem, moltes vegades massa crispadores i també bastant pobres en el llenguatge.

Wilson per ahí falles, busca't un cap de premsa millor pel partit.

Anònim ha dit...

És veritat, el responsable de comunicació del psoe utilitza una ortografia molt bàsica en les seues notes de premsa. De la coherència d'elles ja ni parlar-ne. De segur que no té ni el batxillerat. A més a més les escriu totes en castellà.

Jesús Monzó té dues carreres, filologia catalana i comunicació audiovisual.
On vas a parar amb el seu rigor informatiu i la qualitat gramatical que utilitza Jesús amb el que envia les vostres notes de premsa.

Tenen raó en el comentari.
Wilson canvia al teu jefe de premsa que als periodics Jesús i el Bloc vos guanyem per golejada.

Anònim ha dit...

Com se nota que este blog l'escriu samaruc o algú del Bloc