dilluns, 21 de juliol del 2008

arranca a Catarroja la 7ª Universitat d'Estiu de l'Horta

Com ja sabreu el col·lectiu Per l'Horta ha triat enguany el nostre poble com a seu de la Universitat d'Estiu de l'Horta. Coincidint amb la recent aprovació del macroprojecte Nou Mil·lenni, els organitzadors de la iniciativa volen reivindicar just el contrari i d'ací el lema d'enguany: "Nou mil raons per l'Horta i la revolta". La Universitat d'Estiu de l'Horta s'inicia avui i durarà fins al divendres 25 de Juliol.
L'institut de secundària Berenguer Dalmau de Catarroja acollirà les ponències, taules redones i els tallers que es van a realitzar. També hi haurà sessions de treball en l'horta. En esta edició, Per l'Horta compta amb Salvem Catarroja, l'associació que més està lluitant en contra del PAI Nou Mil·lenni.
Els organitzadors de la Universitat d'Estiu declaren que aquesta barbàrie urbanística, ideada per Francisco Chirivella, liquidadarà una de les herències més valuoses de la població: La seua horta.
Avui els membres de Salvem Catarroja han fet la presentació de l'associació als alumnes de la universitat i al finalitzar han fet un rrecorregut pel terreny afectat pel Nou Mil·lenni.
La festa aplegarà per les nits amb els concerts populars.
Continuarem informant-vos...