divendres, 11 de juliol de 2008

Chirivella menteix sobre els fons FEDER

L'alcalde de Catarroja Francisco Chirivella, juntament amb el seu equip de govern (PP) i la M.Angeles Lopez Sárgues (UV), han intentat enganyar (al nostre entendre) a la població per enèsima vegada. Ara a les Barraques.
En aquesta ocasió l'equip de govern (PP-UV), menteixen descaradament sobre el seu comportament davant el barri de Les Barraques, utilitzant els fons FEDER.
Per al Sr. Chirivella i els seus sembla que no existeixen límits a l'hora de manipular i tergiversar la realitat.
En tretze anys de govern, han ignorat i menyspreat a Les Barraques sense posar en marxa cap pla de recuperació del nostre casc històric i fundacional de Catarroja.
Arraconats i oblidats pel govern de Francisco Chirivella, van ser els propis veïns de Les Barraques els que es mobilitzaren , farts de veure com la deixadesa del seu Ajuntament estava convertint Barraques en un autèntic barri marginal.

Recolliren centenars de signatures, van denunciar la situació als mitjans de comunicació, van plantejar les seues reivindicacions al Sr. Alcalde en els plens municipals, també van sol·licitar un pla integral de recuperació i rehabilitació del barri: una partida pressupostària per a implantació de serveis municipals, miniambulatori, pla contra inundacions, manteniment del parc (jocs infantils, piscina...), adequació de carrers i voreres conforme a la legislació vigent, foment de les activitats socio-culturals…

Davant el menyspreu mostrat per l'alcalde als veïns, aquests van recórrer a la Síndica de Greuges del País Valencià, la qual donant-los la raó, va fer que l'alcalde no tingués més remei que contestar a les seues peticions.
Si bé és cert que les respostes foren un veritable insult a la intel·ligència: sí, no, no tenim constància d'això, està en perfecte estat, prenim nota del seu sugeriment, reguem la gespa del parc per aspersió etc…

En més d'una dècada al govern, els populars no han fet res. En els pressupostos per a aquest any Les Barraques han desaparegut del mapa catarrogí (excloent falles 'amb regidor del PP inclòs', "saraos varios" i el recanvi d'alguna perilla).

No donem ni un euro per a Les Barraques (ja ens voten), no invertim en el nucli antic (ja ens voten), no tenim un pla d'acció i recuperació de barri (ens voten igual), els anul·lem en els pressupostos (com ens voten), la Conselleria (PP) no actua, sols visita el barri…
I amb tota la cara dura, van i amb aquestos precedents es posen a demanar fondos FEDER. (Fons per a fer qué? si el PP no té un projecte ni diners per a Les Barraques).

Però senyors, ací arriba el "quit" de la qüestió: La culpa de tot (segons Chirivella) de qui és? Evidentment i com no podia ser d'altra manera de Zapatero i el PSOE.

Ja sabíem que el popular Chirivella i els seus desconeixien la vergonya, la dignitat per descomptat també l'han perdut. Amb aquest, entre d'altres temes, podem veure (i el que veurem) que la misèria humana en alguns governants pot ser infinita.


Normativa dels fons FEDER de la UE:
http://europa.eu/scadplus/leg/es/lvb/g24234.htm
http://ec.europa.eu/regional_policy/funds/feder/index_es.htm

Ministeri d'Administracions Públiques:
http://www.map.es/documentacion/entes_locales/prog_cop_ecc_local/FEDER.html.

Regions "phasing in"; la Comunitat Valenciana ha rebut la major quantitat de fons FEDER:
http://www.map.es/documentacion/entes_locales/prog_cop_ecc_local/FEDER/resolucionfeder/parrafo/01/document_es/PROY_FINANCIABLES.pdf.

5 comentaris:

Vicent ha dit...

Chirivella no mes vol confondre i crispar al poble.
Realment no entenc com tenen tants vots en un barri que està totalment oblidat.
Enhorabona per el blog.

Anonymous ha dit...

AL XIRI LI SE VEU EL PLUMERO!

Anonymous ha dit...

Ja hi ha prou de mentides.
FORA CHIRIVELLA

Anonymous ha dit...

El problema no sólo es Chirivella, es la gente que le apoya y se cree lo que dice. Yo no voy a criticar al PP. Lo que si que voy a decir es que gente como este señor, como Fabra y como en su epoca los que tuvieron también los socialistas, sobran en política. Al Sr.Chirivella y quien le apoye y por tanto sea su complice ni un voto, pero ni uno.

Anonymous ha dit...

Lo lamentable és que la gent de Barraques damunt li vote. Ës incomprensible. Però si no vol ni demanar l´ambulatori auxiliar per al barri. I ara ens ix en que la culpa és dels fondos FEDER.

Va home, ves i que te donen!