dissabte, 2 d’agost de 2008

qui té la culpa?


Què passa en l´Ajuntament de Catarroja amb els seus treballadors i treballadores? Per quina raó es produïxen tantes baixes i accidents laborals? La situació sembla que és tan greu que fins i tot el Director General de Treball, Cooperativisme i Economia Social ha enviat un escrit a l´Ajuntament referent a l´índex d´incidències d´accidents amb baixa en jornada laboral.

Davant esta situació l´Ajuntament ha decidit contractar un Tècnic de Protecció de Riscos Lalorals encara que des de catarrojadescoberta pensem que més que un tècnic de protecció de riscos laborals hauríem de canviar d´alcalde.

Tanta baixa laboral i tanta depressió no és normal en una Ajuntament que ens ven tanta modernitat, amb una suposada gestió tan excel.lent i amb una teòrica organització laboral tan potent i tan pionera. Quan van a recollir els premis de qualitat i futur o van a donar cursets posant-se com a exemple de la gestió ben feta, expliquen per quina raó tenen tants treballadors amb problemes de salut, tants accidents laborals i tantes depressions?

Quin serà el problema: l´alcalde, el director gerent o tal vegada l´aigua potable?

8 comentaris:

Anonymous ha dit...

Yo creo que la culp es del Chirivella que los lleva de culo y a grito partido. Pero lo que no entiendo es por qué tragan tanto.

Militant socialista ha dit...

Vaig a fer una confesió. No diré noms per a que no hi hajen posibles represalies. En les eleccions municipals del passat mes de maig, una persona treballadora de l'ajuntament (en funció eixe dia de representant de l'administració) em va dir en veu baixeta i apartats de la gent -perfavor guanyeu, no l'aguantem més, guanyeu perfavor- m'ho deia amb una cara de poema. Si ho llig de segur que ho recorda. Promet i done la meua paraula que va ser així. Estava apunt de tancar el col.legi electoral. Que cadascú traga les seues pròpies conclusions.

Anonymous ha dit...

No os acordais de la denuncia que le metió la anterior arquitecta por acoso laboral?

Anonymous ha dit...

Muy bien pues que se investiguen las bajas laborales, hay mucho espavilado en los lugares públicos. No os acordais de aquella empleada del Ayuntamiento que estaba de baja y salió de fallera a la Ofrenda. Si de verdad no estan enfermos pues que se sancione con perdida de empleo o sueldo.

La verdad para que nos sirve tanta calidad, si luego los servicios no se prestan o nos cuestan carísimos.

vecino ha dit...

Pero es que el problema no creo que sea del trabajador que tiene muxo morro sino por las condiciones de trabajo en el Ayuntamiento que deben ser como si un negrero o un cacique mandara y los llevara de culo a todos.

Tanto premio de calidad y excelencia y tienen un grave problema con las bajas...

Tambien creo, como otro que ha comentado, que la culpa es del alcalde.

BALLARÍ ha dit...

La culpa fué del CHA, CHA, CHA.

M.F. ha dit...

También tuvo problemas con otro técnico que lo llevó al juzgado por insultarle en el Ayuntamiento. Es uno de los que está arriba en urbanismo. Y la nueva arquitecta tb ha estado varias veces de baja, creo.

m.f. ha dit...

Ah, se me olvidaba. Para mí la culpa tb es del Chirivella seguro.