dimarts, 10 de febrer del 2009

Un PAI qualsevol



"Tengo un tema gordo en Valencia, con un PAI prácticamente cerrado, el tío pide 1.000 kilos de más. Compramos a 10.000 y vendemos a 20.000. Ganamos 12.000 kilos. Un empresario pone el 50% y yo otro 50%. De mi 50% yo reparto con Ramón Blanco, con Álvaro (Pérez), con Pablo y con el alcalde..... Hay un tema medioambiental que lo desbloqueo yo".


I des de Catarroja Descoberta, on estem tan escandalitzats pel tema del Nou Mil·leni, rebutgem i condemnem totes aquestes actuacions contra el territori en favor de les butxaques d'uns presumptes corruptes: cohecho, tràfic d'influencies, frau fiscal i corrupció urbanística entre altres perletes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Del ple no comentes res?
53000 euros pel Catarroja CF, i xifres que fan risa pels serveis socials, amb els temps que corren.

Si almenys èixos diners serviren per fer millores en el camp, que es troba en un estat lamentable, La tragèdia de l'Hospitalet es pot repetir al Mundial 82. Però segurament eixos diners serviran per a pagar els dos nous fitxages que han fet.

Anònim ha dit...

Per a quan una investigacio al senyoret Chirivella? Segur que te moltes coses amagades.

Anònim ha dit...

yo no entiendo a estos del PP, en vez de intentar ayudar para poder solucionar los problemas de sus alcaldes, concejales, los espias, etc..., se unen para criticar la actuación de uno de los mejores jueces y del ministerio, ( echando balones fuera,),si al final los estafadores seran buenos y el Ministro y el Juez tendran que dimitir.

Anònim ha dit...

chirivella, no tienes miedo a una investiagación PAI NOU MILENI, por favor reclamemos todos una INVESTIGACIÓN