dissabte, 14 de febrer del 2009

el futbol i la política

Recorde que fa uns anys, quan el PP governava a Espanya, el futbol el teníem fins a la sopa, el PP sabía que el futbol , si el saps utilitzar bé, es pot convertir en "l'opi del poble".El famós "pan i circo" dels romans.
D'aquesta forma cada duel R.Madrid-Barça ó At.Madrid i finalment també amb el València es convertía en "el Partit del Segle", fins i tot a TVE, a la 1 d'Urdaci, es parlava del "partit del segle d'aquest cap de setmana".
Però ara estem al 2009, en plena crisi mundial i la gent no vol "pan y circo" es conforma amb el pà.
  • A Catarroja tenim un gran equip de futbol que ha anat desfent-se dels caterans del poble i ha anat fitxant jugadors forasters.
  • El Catarroja CF ja rep una subvenció anual , de 97.756 € per part dels catarrogins.
  • El president del Catarroja CF es el germà del regidor (concejal) d'hisenda, del PP, del que s'encarrega de proposar on van a anar a parar els impostos dels catarrogins.
  • L'ajuntament ha anunciat als presupostos 2009 que no incrementarà la subvenció de cap associació.
  • A Catarroja cada día 5 persones perden el seu lloc de treball i cada día son més la gent que s'acosta a Benestar social a demanar diners per a pagar la factura de la llum, el lloguer, la hipoteca i fins i tot a demanar per a menjar.
  • la partida d'emergència social per a tot el poble al 2009 son 144.000 €
Davant aquesta situació, el president del Catarroja CF, li demana al regidor d'hisenda (casualment es el seu germà) una aportació extraordinaria de 60000 eur que finalment deixen en 53000 eur. Així la quantitat total que li donem al Catarroja CF es de 153.756 €, aquestos diners son per a fitxar mes jugadors forasters, no per a arreglar el camp, que falta li fà.

L'alcalde F.Chirivella i F.Guillem Sargues, regidor s'hisenda i germà del president de Catarroja CF

L'alcalde convoca un ple extraordinari (sense torn de precs i preguntes) el dimarts pel matí (es quan menys gent acudix als plens) per a aprovar aquesta donació en càrreg a l'erari públic, o siga que la paguem entre tots.

El PSPV_PSOE, el BLOC i EU voten en contra, l'explicació dels vots:

El PSPV_PSOE advertix de la greu situació que pateix la ciutadanía catarrogina i proposa que si entre tots li hem de pagar al menys quel'ajuntament gestione el bon ús dels milions.

El BLOC advertix de la greu situació que pateix la ciutadanía catarrogina i proposa a l'ajuntament que busque financiació privada per al CF.

EU s'oposa per principi a qualsevol actuació a favor de entitats privades en càrrec a les arques públiques.

Finalment amb els vots de l'actual equip de govern PP-UV i el vot del no adscrit Mustafà s'aprova la donació.

Sabent que hi han moltes empreses exportadores al polígon industrial de Catarroja, de les que dependixen moltes familíes i que estan a punt de tancar i que els vindría moltb bé una ajudeta ara (encara que després la tinguen que tornar), per que decidir regalar part dels nostres impostos a una entitat privada (i a fons perdut) sense tindre en compte que aquestes empreses del polígon passetgen el nom de Catarroja per tot el mon?

Jo soc aficionat del Catarroja CF, he anat moltes vegades al mundial 82, tinc la samarreta oficial (varies), i em sembla vergonyós, insultant i rastrer que el PP vullga treure un profit electoral d'aquesta generosa donació. Senyor alcalde, tinc una pregunta per a vosté:

Si l'oposició haguera volgut polititzar aquest assumpte i treure profit electoral, i com que ja sabíen que tan sols amb els vots de PP i UV estava més que aprovada, no haguera segut preferible per a ells votar a favor? ¿o han actuat conseqüentment amb els seus valors?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Però esta gentola no té valors. La crítica del President del Catarroja a Wilson Ferrús li costa 150.000€ als catarrogins. Forma part del conveni això?

Anònim ha dit...

Esto es increible. Nos sacan 150.000 de nuestros bolsillos y, encima, tenemos que darles las gracias a los hermanos guillem Pero que cara tienen! Y se cabrean porque el psoe pide ver lascuentas y controlar los gastos. ?Qué tienen algo que esconder?

Anònim ha dit...

Pero que asco, que asco. Pero de que van? Fins a quan tenim que suportar a aquesta colla de desgovernants. Fins a quan tant de despropòsit? Amb el permís del mestre Fernan Gómez. Señores del PP-ParÁsita i MustafÁ: vayanse A LA MIERDA!

Anònim ha dit...

Quiero felicitar a los partidos políticos de Catarroja que han demostrado responsabilidad y coherencia en la votación. Estos son PSPV-PSOE, EUPV i Bloc. En contraposición a la actitud populista e irresponsable, en los tiempos que corren, por parte del PP-UV.

Anònim ha dit...

Y del Mustafá. Muxo blablabla... que si los niños, que si los servicios sociales, que si las cuestiones sociales... y va y vota que sí. Mustafà, mustafà... què fa?

Anònim ha dit...

JO ET DIRE HARBI MUSTAFA QUE FA. MUCHO NIÑO Y SOCIALES SERVICIALES, BLA BLA BLA... EL MEDICO DE LOS NIÑOS POBRES 60 Eur LA CONSULTA. QUE T'HA PAREGUT MORRUT? TE UNA CONCIÈNCIA SOCIAL QUE VAMOS, VAMOS...