dimecres, 11 de febrer del 2009

53000 €ur d'hipocresía

Altra vegada que al nostre alcalde Fransisco Chirivella li falla la memòria ó el sentit comú. Divendres passat va convocar un ple extraordinari (d'eixos que a ell li agraden doncs no es hi hà torn de precs i preguntes) per a ahir dimarts pel matí (com a ell li agrada per a que la gent que treballa ho tinga difícil en acudir). Aquest ple es va convocar amb la finalitat exclusiva de donar-li una gratificació a fons perdut extraordinària de 53.000 €ur al Catarroja CF.

Es aquest gest tan generós amb l'equip de futbol que presidix el germà de Paco Guillem Sargues, (el nº 2 del PP de Catarroja), el que li se va oblidar comentar el divendres per la nit al sopar que organitzava l'ONG Manos Unidas i on ens demanava ajustar-nos el cinturó.

No serem nosaltres qui ens posem en contra del nostre equip de futbol que, com ja hem dit en anterioritat, tants bons moments ens ha donat. Pero hi hà un moment per a cada cosa i ara, com que els recursos son llimitats, i son els que son, estaría molt millor dedicar aquesta quantitat als veïns que estan passant una mala època i ja deixarem la festa i el futbol per a quan vinguen bones.

Altra opció que era bona es la que va posar damunt la taula el PSPV_PSOE i que consistía en: "ja que els donem 150.000 Eur dels impostos dels catarrogins, al menys duur la gestió de l'equip de futbol des de l'Ajuntament", però per algún motiu, el PP-UV va votar-la en contra. El BLOC per la seva banda demanava que el Catarroja CF buscara financiació ptivada.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I que van a fer amb eixos diners?

Sembla que pagar les nómines dels jugadors i entrenadors, o els dos nous fitxages que han fet. Aixó no és promocionar l'esport catarrogí. Eixa subvenció hauria d'haver anat als xiquets de l'escola de futbol, als quals amb 18000 euros a l'any els tapen la boca, i són els que vertaderament treballen pel futbol catarrogí més "cantera" i promoció, i menys fitxages cars.

Per altra banda, lamentable la nota del Catarroja CF (vore La Ciutat), criticant a l'oposició, no veuen que d'ací dos anys pot canviar de signe polític l'Ajuntament, aleshores segur que aniran a demanar més subvenció o patrocini, al nou equip de govern. Temps al temps.
Me pareix molt bé l`opinió del Bloc, que se'ls ajude a buscar un sponsor o finançament privat, però el poble no té el perquè assolir el presupost d'un club de futbol.

Anònim ha dit...

Que opina el PSPV local de la posició d'Alarte i la votació respecte de l'urbanisme?

Anònim ha dit...

Si por lo menos ese dinero sirviera para arreglar el campo que esta en un estado deplorable. Remodelar los servicios, hacer un bar nuevo, arreglar la tribuna, quitar todos las hierbas y matojos que estan en el campo, asfaltar la entrada a la tribuna y sobre todo poner un MARCADOR, para saber el resultado.
Es una vergüenza, pero ya han dicho que se lo van a gastar en pagar el sueldo a los jugadores. Estoy con el anónimo de antes mas subvenciones para el deporte base, sobre todo para los equipos de niños y jovenes, lo que dan comparado con otros pueblos es muy poco.

Anònim ha dit...

Entreu en la web del Catarroja CF, llegiu la nota de premsa que ha fet la directiva del club. Ab una paraula LAMENTABLE.

Anònim ha dit...

Només un aclariment, descoberta, el PSPV presentà una esmena perquè l'ajuntament, ja que (com tu bé dius) li va a donar 150.000€ de les arques públiques, estiguera representat en la Directiva i que controlara les despeses (en què se gasten els diners). No que l'ajuntament gestionara el Catarroja CF sinó que controlara les despeses i tinguera veu i vot en la directiva. No pot ser que li donem a un club eixe dineral i després s'oblidem de controlar. El més greu en un estat de dret és la manera en què després es permet eixir el President del club carregant contra els representants dels ciutadans, insultant i mentint sobre les propostes que s'han fet. I, com sempre, parlant de polititzar quan tots sabem eixe president a què juga i amb qui juga així com els privilegis que li ha concedit el PP en una època de crisi i quan cada dia 5 catarrogins perden el treball. El PSPV ha de vetllar pels interessos dels catarrogins i hem de fiscalitzar i controlar l'equip de govern. Ara, Sr. Guillem Bargues, no toca gastar-se 150.000€ quan no hi ha diners per a necessitats bàsiques.

Anònim ha dit...

Guillem Bargues, Presidente del Catarroja, tiene una cara dura, dura,dura. ¿Que politiza el PSPV? pero si él está junto a su hermano en todas las campañas y se dedica a arrancar carteles electorales de los demás partidos. Si lo que dice en prensa se lo ha escrito su hermano que es portavoz del PP. Es vergonzoso que ese señor critrique a Ferrús por defender las propuestas del PSPV que encima representa a ciudadanos. ¿Por qué no se preesenta el hermanísimo en las elecciones?

Anònim ha dit...

Menudo tufillo a fascismo el comunicado de Javier Guillem Bargues, Presidente del Catarroja, milatente del PP y hermano del concejal de hacienda que le ha dado nuestro dinero. Si parece un comunicado del PP, tiene el mismo nivel intelectual que su hermano.
Qué vergüenza y qué representación para nuestro Catarroja.

Anònim ha dit...

Ja vorem amb quina cara aniran a demanar la subvenció, d'ací dos anys quan guanye l'esquerra les eleccions municipals.

Anònim ha dit...

Pues anirán amb les metralletes a les mans com tejero. Si al PSOE se li ocorre votar en contra i mira si li han dit pues imagina't quan governe l'esquerra. El Javier Guillem a treballar home. Més currar i menys festa.