dimecres, 18 de febrer del 2009

Fundación Agua y Progreso

Llegim a Mis pensamientos 2.0: un post sobre la Fundación Agua y Progreso


I ens recorda que el divendres passat poguerem llegir al diari digital Laciutat.es la noticia sobre la visita del president de l'associació internacional de l'aigua, el president del Tribunal de les Aigües, i el catarrogí Jose Alberto Comos que es el director de la Fundació Agua y Progreso.

Que sort tenim a Catarroja, Jose Alberto Comos (PP), el fill del regidor (concejal) del PP de Catarroja i director de la Fundació Agua y Progreso.

Des de la Catarroja Descoberta ens alegrem que aquest catarrogí haja progresat tant. Enhorabona.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

La informació no és correcta. José Alberto Comos NO es fill del Concejal del PP Vicent Comos. Sino NEBOT, es fill del germà de Vicent.

Catarroja Descoberta ha dit...

Tens raó anònim, volíem ficar "fill del germà del regidor del PP". Disculpèu l'errata.
Moltes gràcies per la teva rectificació.

De totes formes tot queda a casa; com a Guillem Bargues, el president del CF, i al que li augmentaren (sols a eixe club) en 53000 eur la subvenció de l'ajuntament, que també es germà del regidor (d'hisenda) del PP, Francisco Guillem Bargues.

Anònim ha dit...

Sí, una família molt ben colocà, I les flors que compra l'ajuntament d'on són? De "la familia". El pallo ixe cobra un pastó de la fundació agua y progreso gràcies a les subvencions de la Generalitat.

Anònim ha dit...

Como les gusta salir a todos en la foto, esta fundacion no tiene oficio ni beneficio, (Bueno para ellos si que el Sr.Comos cobro sobre 50000 € de sueldo). NO NIENEN VERGUENZA. ¡ah!, Y si no vale para esto, pues de concejal de cementerios, (aunque solo va cuando tiene que poner flores, cobrandolas claro)

Kurtz ha dit...

Gracias por la mención y por la información adicional sobre José Alberto Comos.
Saludos.

Anònim ha dit...

DESPUES DE ENVIAR 3 COMENTARIOS Y QUE NO LOS PUBLIQUEIS, VOY A DEJAR DE VER Y RECOMENDAR VUESTRO BLOG.
QUE OS DEN

Anònim ha dit...

Y el Javier Guillem Bargues de qué vive? Sabiais que el domicilio social del catarroja es su casa, que es la misma que la del portavoz del PP. Alguien ha pedido las cuentas del Catarroja? en qué se han gastado nuestro dinero? Mira que esta gente toiene muxa cara.

Catarroja Descoberta ha dit...

catarrogí; es de veres que pràcticament tota la flor que compra l'Ajuntament de Catarroja es a "Flores Comos CB" la comunitat de bens que tenía Comos el regidor del PP de l'ajuntament de Catarroja amb el seu germà. Les factures les signava la seva cunyada, no el regidor.

Anònim; si tenim una cosa clara es que als del PP els agrada eixir a la foto, un company meu del curro diu que son molts els que els agrada "eixir a la foto", altres preferim currar.

kurz; como no te ibamos a mencionar! i per la informació adicional que et vaig a dir: a Catarroja no ens falta de rés!.

Anònim; es possible que ara en aquest canvi estigueres enviant-los a l'antic i desaparegut (al menys de moment) blog, varem tindre uns problemes al correu i hem tingut que obrir aquest nou. Hem perdut tota la informació i els correus (quina llàstima em fà) que ens havíen enviat a l'antic.
Ho sentim i et demanem disculpes per les molèsties.

EL NOU E-MAIL ES:
catarrojadescoberta2@gmail.com,

L'ALTRE CORREU PASSÀ A MILLOR VIDA

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.