dimecres, 25 de febrer del 2009

Clarividència ó clar i evidència?

Passetjant per la blogosfera podem llegir coses tan increíbles com "lumbreras peperos" i "videntes ó adivinos ..." totes ens parlen de la intel·ligència i/o les arts premonitòries d'alguns, doncs bé, a Catarroja no anem a ser menys.

El passat día 13 de febrer,
el regidor i portaveu del PSPV-PSOE Wilson Ferrús penjava al seu blog un post on donava la seva explicació de vot i es defenía de les, al nostre perèixer, intolerants acusacions que d'ell havía escrit el president del Catarroja CF (i a la vegada germà del regidor d'hisenda del PP local) a través de la web del club. Jo que vaig llegir eixe "comunicat" vos puc assegurar que no tenía desperdici. Tots sabem que votaren en contra de la donació extraordinaria al club de 53000 euros tots els regidors socialistes, el BLOC i EU, però no obstant, tan sols s'atacava a Ferrús, doncs es el més ferme candidat a arrebatar-li l'alcaldía al PP a les properes eleccions i pot ser des d'algún lloc vullguen aplicar la tècnica del desgast, tan comú a les seves actuacions a tots els nivells.

Sorprenentment, si ara fem una ullada al comunicat que el president del club penjava a la web el día 12 de febrer a les 08:37 vegem que al text li contesta i li replica al post que el regidor socialista va escriure el 13 de febrer a les 17:37. Clarividència ó clar i evidència?. nosaltres ho tenim clar, doncs varem llegir el text aquell día i també ho llegim avuí.

Siga com fora, no estem gens d'acord en eixe comunicat, com aficionats no volem vore més colors al Catarroja que el "blau i blanc".

Si algú vullgué treure profit electoral no sería ni PSOE ni BLOC ni EU, i Sr que escrigué el comunicat;...............si estava al plè sabrá que ningú no ha demanat estar a la directiva, més bé es sol·licitava una gestió municipal. Tan sols preguntar-li: en quin notari estava citant a la gent?, doncs que sàpigam a Catarroja tan sols hi han dos notaris, cap dels dos tenía programada una cita a les 9 del matí, ni Cubells ni Clavería, entre altres coses perque a eixes hores encara estan tancades.

PS.:Moltes gràcies anònim per la teva col·laboració, perdona que hajam suprimit el comentari, ho entens,no? ;)

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Són prou impresentales. Quina manera de tergiversar i manipular la informació. He vist mentirosos enn esta vida, però lo del Guillem és malaltís. És la manera en què se comporten a tot arreu.

Anònim ha dit...

Una pregunta: estoy pagando un préstamo, ¿si hablo con Guillem me lo cancelará a cargo del Ayuntamiento?

Anònim ha dit...

Un Ayuntamiento con un poco de dignidad les hubiera quitado ya la subvención.¿Cómo puede permitir un alcalde que con dinero público se critique con mentiras al partido de la oposición por el sentido de su voto? Pero si los q lo han hexo mal han sido los del PP-UV-tránsfuga que han consentido darle esa pasta al hermano de Guillem.

Anònim ha dit...

JAJAJA también mintió en lo del notario!!! jajaja que caraduras, se creen que somos paletos que nos acojonamos con oir: queda citado en la notaría a las nueve? jajaja ahora yo dejo aqui un comentario diciendo al hermano del concejal del pp que casualmente es el presidente del catarroja CF que le convoco en el notario mañana a las 9 de la mañana para hacerme de la directiva del club. Ni un minuto más ni un minuto menos, y además se ha de presentar el solo, no valen representantes.

Anònim ha dit...

doncs jo també vull, a les 8 aniré al banc a treure els diners i a les nou en punt l'espere a la notaria. Si de veres vols al club vine a signar demá. Jo tambŕ t'espere

Anònim ha dit...

Yo también me apunto. A las 9 en qué notaría nos vemos? el almuerzo lo paga el Guillem? a cargo del club? y después nos vamos con el Estivalis y nos hacemos una pa celebrarlo, vale? pero con trellat, eh estivalis. Sin ruido ni follón. Hala, mañana todos al notario.
AMUNT CATARROJA
VIXCA VALENCIA
VIVA ESPAÑA COÑO!!!!
QUE VIVAN LOS HERMANOS GUILLEM Y EL NOTARIO DE LAS 9

Anònim ha dit...

A ver si ganais una liga. Tanta pasta para perder siempre la liga. No me contento con jugar la liguilla quiero ganar, q pa eso me cuesta pasta.

Anònim ha dit...

Esto huele muy mal, el PP les da pasta, y enseguida haciendo una campaña contra EU, Bloc y PSOE. Que mal huele.

Anònim ha dit...

Yo firmé, pero no me dijeron que estaba reprobando a nadie. El presidente me dijo que era para pedir ayuda al ayuntamiento. ¡Qué falso,no!

Anònim ha dit...

Por aquí no ha aparecido nadie a firmar nada. Ni los guillemes, ni el de las ostias en los bares, ni el Chirivella, ni Ferrús, ni nadie. Y eso que estaba aquí a las 9. Amunt Catarroja y sus fichajes!

Anònim ha dit...

¿Subiran tambien la subvención a todas las demás asociaciones y clubs de Catarroja para este año?

Porque según rumores las subvenciones se van a congelar este año y en algunos casos como las fallas i las filaes se van a reducir.

Alguien sabe alguna cosa

Anònim ha dit...

Sí, se han congelado todas las subvenciones. Y se ha bajado la cantidad que recibía la Junta Local Fallera y a Intercomparsa. Además, el año pasado aumentaron a todas un 25%. Pero no es lo ismo el 25% a una asociación que recibe 300€ que al club del hermano que recibe cerca de 100.000€. Serà per dinés!?

Anònim ha dit...

Y el sueldo de los enxufados los ha congelado? Lo sabeis, los que seguro que lo sabeis?

Anònim ha dit...

Pues no, el único gongelado es el sueldo innecesario de la concejala Soledad Ramón y el de la Lloria, el resto los ha subido