dilluns, 26 de gener del 2009

resultat del primer ple de l'any

Com ja ens avançava un anònim al post anterior, l'alcade no va deixar que es preguntara sobre el pla de Participació Ciutadana del PGOU, doncs el 2º punt de l'ordre del día era "exposició al públic del PGOU" i segons ell el Pla de Participació Ciutadana del PGOU no te res a vore amb el PGOU, ???.
Imaginem que com tenía que vore amb la Participació Ciutadana doncs no tenía res a vore amb el Pla General d'Ordenament Urbá, ni que els ciutadans tinguerem res a vore amb els plans i els projectes del poble, serèu il·lusos!! Aixó sols passa als ajuntaments democràtics de veres!!

Tant aquest punt com el del reconeixement del crèdit sols tingueren els vots a favor del grup de govern, PP-UV.

Mirèu per quina casualitat que va aparèixer un punt extaordinari, que era presentar l'aprovació definitiva de l'estudi de detall de la construcció de l'escola privada en sòl públic. Aquest tema sempre el sol traure en punts extraordinaris per a que no tinga ningú preparades les preguntes, o per a que la gent que vullguera estar present no estiguera present, o pot ser no, pot ser sempre una casualitat, ... el cas es que es molt sospitós aquet procediment, però, es el que el PP utilitza. Evidentment contà amb l'oposició del PSOE-EU-BLOC i el vot a favor del PP-UV- i "el tránsfuga"/no adscrit Mustafà.

Diguem evidentment perquè, tal i com es temíem tant la gent del poble com els grups de l'oposició, els alumnes de Larrodé ja estant seguent informats que possiblement el curs l'acaven a l'edifici nou, llavors, si aquestos alumnes van a l'edifici nou, que faran amb el vell? recalificaràn el terreny i el vendràn per a fer finques tal i com venim anunciant des de que proposaren la cesió?

Imaginem que vindràn amb el conte de que necessiten els diners per a acavar l'escola... que si no se que,... que si no se quants.... i al remat a pagar-ho: El poble!

No sabèu fins a quant ens agradaría equivocar-nos en les nostres prediccicions sobre aquest tema.

L'aclade semblava que tan sols buscava el vot en contra de l'oposició per a traure en grans titulars als pseudoperiòdics locals que l'oposcició havía votat en contra d'aquest punt, i clar, tant content estava del resultat de la votació -"ja estig veguent els titulars", semblava que pensava- que havía intentat que el portaveu socialista no fera la seva explicació de vot.

En quant a les mocions presentades, hi havíen tres sobre l conflicte a Palestina, una d'EU, altra del PP (era una còpia d'una moció presentada per Rafa Rubio en Diputació) i altra del "trásnfuga" Mustafá. El ple semblava més el parlament europeu que un ple municipal. Més d'una hora tractant aquest tema.
El Bloc presentà també un moció per a que es demanara l'accessibilitat de l'estació de RENFE al Ministeri. Una reivindicació que ja s'ha plantejat moltes vegades i que encara no s'ha solucionat. I el PSOE, com sempre, plantejà més de 30 preguntes, algunes d'elles presentades per ciutadans que no poden fer-les per la intransigència de l'alcalde Fransisco Chirivella. Destaquen les que fan referència a la pisicina coberta i sobre el pla de participació ciutadana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues sí, más de una hora con el problema de Palestina y escuchando al Mustafá que parecía que estaba leyendo su tesis doctoral. Y yo me pregunto: ¿por qué no hace como esos pediatras suizos que salieron en la tele atendiendo a los niños palestinos en Palestina? ¿Qué hace él para ayudar a su pueblo? ¿presentar mociones en Catarroja?

Anònim ha dit...

¿Y como es posible que vendamos armas al Estado de Israel?

¿Y como es posible que el sr Zapatero responda a la pregunta del programa de TV?

La pregunta fue muy directa y claro si es verdad (como parece ser que si que es) el señor presidente se salió por la tangente, no hubo respuesta clara por su parte.

Anònim ha dit...

¿Y como es posible que vendamos armas al Estado de Israel?

¿Y como es posible que el sr Zapatero responda a la pregunta del programa de TV?

La pregunta fue muy directa y claro si es verdad (como parece ser que si que es) el señor presidente se salió por la tangente, no hubo respuesta clara por su parte.

Anònim ha dit...

Y como es posible que el sr Chirivella nunca responda a ninguna pregunta?

Anònim ha dit...

Y cómo es posible que Chardí no haya dimitido después de la que ha armado y lo poco que se le ve?