dimecres, 21 de gener del 2009

La Falla el Centenar de la Ploma ja té himne

Si fa un més ens infomàvem a través del diari digital la Ciutat que la Falla L'Albufera ens presentava el seu himne, ahir ens arribava un correu en el que ens indicàven que la Falla "EL CENTENAR DE LA PLOMA" també havía presentat el seu Himne el passat 15 de Desembre, amb motiu de la presentació de la Falla.

ENHORABONA TAMBÉ A VOSALTRES, GENT DEL CENTENAR. Gràcies per compartir amb Catarroja Descoberta la vostra alegría.


Ací reproduïm íntegrament el text rebut:

"Fa temps que una idea mos atrau, i ara que teniem l'oportunitat, no la voliem desaprofitar. Ja tenim himne. L'himne del Centenar. és una forma de dir gràcies a tots els que en el passat mos han ajudat a fer gran la falla, i per anticipat als que ho continuaràn fent en el futur. El present és nostre, de tots els fallers. I a tots: GRÀCIES DE COR"

P.S. Estèu molt guapos al calendari, sé que heu venut molts (jo ja en tinc un), que continuèu venent motls mes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta com canta Donis i també com toca la guitarra el Persi (Jorge).

"Alegría alegría que ha arribat el Centenar, no volem les copes buides perquè tenim que brindar. Per nostra felicitat i perque els nostres somnis en esta màgica nit es facen realitat"

Anònim ha dit...

un 10 por la falla, por la gente joven y sana que une sus esfuerzos en una fiesta y lo da todo. Un fran ejemplo de juventud trabajo y esfuerzo en equipo, animo y muchas felicidades
PD: SOC DE LA RAMBLETA