divendres, 9 de gener del 2009

l'indigne barri de les barraques

Ja està bé! Prou! Basta ja!
Viure al barri de les Barraques s'ha convertit en un autèntic mal son. Açò son tan sols uns xicotets eixemples:
Apenes hi hà una cafetería oberta per a fer-te un cafenet amb els amics un diumenge per la vesprada.

La piscina coberta la tenim abandonada i hiperbruta.

Les tendetes que hi havíen han tancat.


Tenim un col·legi que l'alcalde estava dispossat a desterrar a l'infern de l'oblit però que no ha segut així per la insistència dels pares i mares, lluitadors incansables per l'eduació dels seus fills.


Quan venen les plutjes se nos inunden les cases i els carrers es convertixen en rius.


Quan es estiu, els animalets de sèquia campen tan contents pel carrer convivint amb veïns i algún que altre foraster despistat.


Si caus a terra mes val que no et trenques un peu, doncs el centre de salut està a l'altra banda del poble i del mini-ambulatori promés a les eleccions municipals: "nunca más se supo".


I quan vols aparcar? ens toca aparcar a Albal, perquè a l'alcalde i companyía no els dona per alçar la mà als plenaris per a construïr d'una vegada el parquing en altura promés també a les eleccions municipals. Per a altres coses si que alcen la mà alegrement.


Quina poca vergonya!.
Per a rematar-nos ara ve l'actuació dels municipals. A l'hora de dinar, tots anem com a bojos buscant un lloquet per aparcar-hi durant apenes 40 ó 50 minutets, el que ens costa dinar, i després s'anem de nou al curro, aparquem on podem intentant no molestar al trànsit i aleshores arriben els municipals i s'unflen a posar multetes. Ja ens tocà anar a reclamar a l'ajuntament i di, pararen durant un temps, una xicoteta treva, hui per hui seguixen multant.

Menys mal que, al menys quan hi han vacances escolars, es pot aparcar als llocs destinats per als autobusos que arrepleguen als xiquets i xiquetes del col·legi Joan XXIII i els duen als seus barracons.

El problema el tinguerem el dimarts per la nit doncs després de tants díes aparcant a eixe lloc a alguns s'els va oblidar que l'endemà ja tornaven de nou els autobusos, i despistadament aparcaren allí els cotxes. Al matí següent, els despertà la policía municipal diguent-los que ó llevaven els cotxes o s'els portava la grúa. Quan baixaren tots contents pel detall que havía tingut la policía municipal amb ells s'adonaren que teníen tots posada una multeta de 90€ ¡NORANTA EUROS !!! i es que els nadals ja havíen passat i amb ells els bons sentiments d'aquestos policíes que decidiren despertar als veïns amb una mala noticia per a començar bé l'any.
I es que com la Generalitat Valencian (PP) ens considera un barri no digne (vore preg 3) per a destinar ni un cèntim, l'alcade i companyía (PP-UV) l'acompanyen en aquest sentiment.

Bona nit a qui puga dormir tranquil, jo si.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

L'indignació al barri ja és generalitzada. Així és 90€ de multa! Sense contar els que han pagat grua. I aquells que parem a dinar i al baixar per a tornar a la feina et trobes amb un recadet que et costara dos dies de treball pagar. La 'gràcia' és que la majoría dels multats son persones majors, les que més viuen al barri, majors amb uns recursos econòmics molt limitats, que sense aquestes despesses extra ja els costava aplegar a final o a la meitat del mes. Açò no es fa. No hi ha dret. Els policies comunicaven al veinat que podien recurrir les multes. Vorem que decideixen. Vos mantindrem informats del que ocorrega.

Anònim ha dit...

Una xicoteta puntualització. La inmensa majoria dels multats no estaven estacionas on aparquen els autobusos o per on passen. A eixos sel's va emportar la grua i multa directament sense avis previ. Tots els altres multats estaven estacionas en els carrers Musico Gimeno o Pelayo sense impedir la circulació dels autobusos.

Anònim ha dit...

la policia local de Catarroja son la guardia Pretoriana de Fco Chirivella

Anònim ha dit...

Hola: soy un vecino de las barracas y a mi ya me han multado tres veces, sí tres veces. No gano para multas. Ahora aparco en Albal. El alcalde no dijo que nos iba a construir un parking. Porfavor si algún político o alguien que sepa de la política de Catarroja lee esta pÁgina podría decirnos porque se estÁ portando así el ayuntamiento con este barrio. Muchas gracias.

Anònim ha dit...

Pero este Barrio no vota mayoritariamente al PP? En el castigo llevais la penitencia, pero no pasa nada cuando se acerquen les eleccions "paella" para todos y volveran a sacar mayoria absoluta.

Anònim ha dit...

Mayoria absoluta el PP no ha sacado nunca en Catarroja, en unas elecciones municipales.

Repasate todos los resultados de las elecciones municipales de Catarroja, desde 1979 hasta hoy.

El PP cuando ha gobernado, siempre, ha tenido que pactar con algun socio: en el 95 y en el 07 con UV. Y en el 99 con el API de Antonio Cubillos (que por cierto si que obtuvo tres holgadas mayorias absolutas, en el 83, 87 y 91, encabezando la lista del PSOE) en el 79 hubo pacto de la izquierda, PSOE-PCE para que no gobernara la UCD de Adolfo Suárez, que ganó en votos populares, aunque hubo empate a concejales, UCD-PSOE, según me han contado porque yo no habia nacido todavia.

Finalmente en la legislatura 2003-07 todos sabemos lo que pasó... DE VERGÜENZA y SONROJO para todos los vecinos de Catarroja.

Anònim ha dit...

Efectivament, el PP no ha obtingut mai la majoria absoluta a unes municipals del nostre poble, com tampoc la ha obtinguda a cap col.legi o mesa electoral de les Barraques. Però majoritariament (que no amb majoria) a les Barraques es vota PP. I al final malauradament els eixen els números. Espere que els barraqueros i barraqueres ens espalivem i no ens deixem engatusar per que hagen canviat quatre faroles o ens facen una paella dies abans d'anar a votar (com algú deia). Encara que personalment no m'ha agradat el plantejament de la penitència. Cal tindre en compte que a les meses electorals guanyava el canvi, amb més vots del PSPV, EUPV, Bloc que del PP. La gent d'este barri ja estem obrint els ulls. Veiem que fan uns i que fan altres.

Anònim ha dit...

Si Jose però t'oblides d'una cosa també. Les Barraques varen ser la que li donaren l'acta a la ex-alcaldessa, ja que allí és on més vots va obtindre. Clar està ella és veïna del Barri, com Elisa, com Vicente Comos... Potser que a l'esquerra li falte alguna persona carísmàtica Y CONEGUDA del barri en la seua llista, per a que "arrossegue" alguns vots indecisos. Cal recordar que quan el PSOE gobernava, el cap de llista (Cubillos) y el número dos (Domingo Raga) eren veins del barri.

Anònim ha dit...

Així és Anònim. Però jo afegiria a més de carismàtica i coneguda... que es deixe vore, que porte les propostes i peticions del barri al Ajuntament, que parle amb els veïns, que prenga iniciatives, que la gent veja que s'estima el barri i que li poden depositar la seua confiança perque se l'ha guanyada sent una persona honesta i honrada. Algú així de les Barraques fa falta a les llistes de l'esquerra.

Anònim ha dit...

Així és Anònim. Però jo afegiria a més de carismàtica i coneguda... que es deixe vore, que done la cara per les Barraques, que aporte propostes per a millorar el barri i denúncie allò que es fa malament o no es fa, que parle i escolte els veïns, que prenga iniciatives, que la gent veja que s'estima el barri i que li poden depositar la seua confiança perque se l'ha guanyada sent una persona honesta i honrada. Algú així de les Barraques fa falta a les llistes de l'esquerra.

Anònim ha dit...

casualmente la concejala Elisa Rosaleñ ha "colocado" a su hija Elisa Alapont Rosaleñ a trabajar como psicologa en el ayuntamiento: yo no digo que su hija no sepa hacer su trabajo, pero en Catarroja hay muchos mas licenciados en psicología...
casualmente el concejal Vicente Comos es el que provee todas las flores, ramos y arreglos florales que hace el ayuntamiento ,incluidas las flores de las misas como la del día de S Miguel con miles de flores, fallas, saraos varios... yo no digo q no tenga una floristería pero en Catarroja hay otras floristerías...
que sabeis de esto grupos de la oposición?

Anònim ha dit...

En el meu escrit deia: vota MAYORITARIAMENTE AL PP, mai he dit que guanyara PER MAJORIA ABSOLUTA. D´acord?

Anònim ha dit...

Encara que no sòc faller i estic molt allunyat de la línia política de les falles catarrogines i en particular de L'Albufera, Us deixe un poema dedicat al barri de Les Barraques que el va fer el poeta de la falla i que aparegué en el llibret de l'albufera l'any passat, i que a mi personalment hem va agradar moltíssim quan el vaig llegir


A nostre barri de Les Barraques

Magnífic barri nostre, que destaques
per ser de Catarroja cor i essencia.
Vodria ací exaltar eixa presencia
que encara porta el nom de "Les Barraques"

Vodria que, entre musiques i traques,
tu fores nova llum en l'existencia
de branques i de fruita sense taques

Magnific barri nostre, que ens ajudes
a obrir camins de festa i benvingudes,
sabent-te primavera que el ser goja

Yo vullc que mai no pergues l'alegria;
que sigues, com ahir, font d'harmonia
¡per dur-li pau i amor a Catarroja!

Anfos Ramon
falles-84

Anònim ha dit...

antes podiamos aparacar en el carrer nou, ahora ¿quien vive ahy que han hecho la calle peatonal?
El colegio si no llega a ser por los padres cae a tierra, las calles no se puede andar de los vaches. Eliseta reclama por tu barrio, que ya me gustaria a mi ver a Eliseta haciendo una reclamcion , un pliego de descargo o algo parecido. Su hija como sicologa del pueblo, jajaja... yo tambien quiero ser vocal de mi barrio que en plena crisis mi hija esta en el paro y es abogada