dimarts, 20 de gener del 2009

in Obama we trust

Al recordar el nostre post "OBAMA ES UN SOCIALISTA" ens sona tan llunyà el record de McCain que inclús ja l'havíem oblidat.


Avuí es un día històric, tots hem de recordar per la resta de les nostres vides el que estavem fent avuí a les 18:00h (hora peninsular espanyola) i aixi li contarem als nostres nets que nosaltres poguerem viure en directe el jurament d'Obama, el primer president afro-americà dels EUA, han tingut que passar 220 anys i 43 presidents (tots homens i tots blancs) davant. El mon avança molt poc a poc!


Tens un bon paperet per davant amic Obama, serà molt fàcil fer-ho millor que G.W.Bush però molt difícil eixir del pou on ha deixat el mon aquest individu. Sort! in Obama we trust

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Yes, we can

Sort al nou president, fent ben poc superarà al pitjor president USA del segle George W. Bush. Encara que la papereta no és fàcil.

Anònim ha dit...

enhorabuena a Obama,y a EEUU., nos demuestra la sociedad americana lo machistas que son, nunca elegirian a una presidenta mujer, de todas formas enhorabuena

Anònim ha dit...

YE, A Q TE UN PAREGUT A WILSON.

Anònim ha dit...

Segon anònim, no crec que la societat americana siga tan matxista, com puga ser l'espanyola per exemple. Ha faltat molt poc, si no haguera segut pel carisma i el tiró polupar de Barak Obama, segur que hui estariem parlant de Hillary Clinton com a la primera presidenta del Estats Units, li faltà molt poc per guanyar les primàries demòcrates. Es mes guanyà les primàries en tots els grans estats demòcrates com California, Nova York, Pensilvania, Massachusets... I és la tercera dona Secretaria d'Estat en la història càrrec equivalent al ministre d'afers exteriors en Espanya)

Anònim ha dit...

Home el Wilson es una mica més "blanc". Amb el Wilson també YES, WE CAN