dijous, 29 de gener del 2009

conten moltes històries de València

i totes són reals.







Pots quedar-te amb el primer vídeo i no vore els altres dos, però no seria just.
No podem negar l'evidència, però sí podem obligar els nostres polítics que es preocupen pel realment important i mentre hi hagen xiquets estudiant en barracons (per exemple), com si estiguérem al tercer món, es deixen de fanfarronades i demostren que volen els ciutadans per a alguna cosa més que per a recaptar impostos que ells es gastaran o malbarataran en coses superflues que apenes duraran 1, 3 , o 15 dies, en cas contrari, dintre d'uns anys la gent comentarà:

Sí, vaig estar a València i tot és molt bonic, la pena és que està ple de gent pobra, tot ple de misèria, xiquets i xiquetes passant penúries... se m'encollia l'ànima, no pense tornar.

Almenys això és el que diu la gent quan viatja a països exhuberants i meravellosos que es preocupen pel visitant i no per l'habitant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me parece lamentable y hasta condenable mezclar imágenes del genocida mas sanguinario de la historia, como fue Adolf Hitler. Con imagenes de nuestra tierra, por muy deficiente que sea la gestión de nuestros gobernantes. Creo que esas imágenes sobran. La comparación de la Valencia de Rita y Camps con la Alemania NAZI me parece una verdadera barbaridad que descalifica totalmente a los realizadores del video por mucha razón que tengan.