dimarts, 13 de gener del 2009

coaccions? represàlies?

És un fet provat que el cartell que és lluia darrere del centre de salut als passades eleccions on ficava "ACÍ TE EL SEU NOU COL•LEGI" era una demostració mes, altra mes, de la venda de fum que fa el PP mentint-nos tot el que pot i mes. És passen la vida intentant enganyanr-nos però com al conte del "Nou trage de l'emperador" pot ser que tots els cortesans si que vegen ací el nou col•legi ,però, la resta dels mortals no el vegem.
"ACÍ NO TENIM CAP COL•LEGI" hauríem d'escriure al cartell. El famós col•legi núm. 5 són uns barracons situats un poc mes enllà, enfront de la gasolinera de l'horteta. Però si esta escola pública està muntada en barracons, al primer any d'existència ja te el doble xiquets que places escolars tenien projectades, hi han xiquets de diferents cursos donant classe a la mateixa aula, tal i com ocorre a les aldees rurals d'interior d'Espanya... llavors, per que no és queixen?

Col•legi nº 5 de Catarroja -> 100% en barracons.

Personalment opinem que és per por, si, per por. Perquè han segut informats que si estàn calladets i no munten molt de soroll els faran mes prompte el cole, (pssst, però que ningú no s'assabente de com estan els xiquets).

Corre el rumor que la nostra ineficacíssima regidora d'eduació, Soledad Ramón, la de la bossa ecològica, els ha dit que, si es porten bé, prompte tindràn el col•legi fet, (els xiquets bons van al cel), i que si és porten malament i criden a la premsa o a la tele, com va fer el vaig cole JOAN XXIII al Caiga Quien Caiga, no s'els va a construïr l'escola.

Col•legi JOAN XXIII de Catarroja-> 100% en barracons.


Altres llegües diuen que varen escoltar una conversa on la nostra ineficacíssima concejala d'Eduació Soledad Ramón, si, la de les bosses, en la que confirmava que a la Consellería d'Eduación estaven frenant el procés de construcció del JOAN XXIII perquè estaven "molt cremats" amb els pares i mares dels xiquets del JOAN XXII, doncs els havíen tret el color en públic, davant de 4 milions d'espectadors. Pense jo que aixó havía fet que suspengueren els seus viatges en autobús per tota la geografía valenciana amb el seu programa bandera "CREA ESCOLA - MILLORA ESCOLA", que, algo tindrá que vore el CQC doncs de veres que eixos autobusos han desaparegut del mapa, ¿també cregueu que veníen mentides?

Des de Catarroja Descoberta preguntem a l'alcalde i companyía, quin motiu teniu per a no defensar l'eduació pública dels xiquets i xiquetes de Catarroja? Pot ser no es un dret fonamental dels xiquets/tes?

Denunciem aquestes insoportables situacións, denunciem les presumtes amenaces o coaacions, les presumptes respresàlies… l’eduació dels nostres fills no es un joc de xiquets/tes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Carteles como ese de "Ací te el seu nou col·legi" los hay a patadas en Valencia en solares que sólo sirven como aparcamientos o como piscina cuando llueve.
Saludos.

Anònim ha dit...

Tendra algo que ver una "escuela privada concertada" a la que le regalaran un solar municipal para edificar una nueva escuela?. Durante 25 años y sin costarle un euro dispondran del citado solar en la Avga. de la Generalitat Valenciana. Nuestro alcalde es asi de generoso. La escuela publica? esa no interesa, total los niños que se educan en ella nunca votaran PP.

Anònim ha dit...

Sí, és veritat. La geografia valenciana està plena dèixos cartells. Llanera quasi en tenia més. Conselleria-Llanera fum!

Anònim ha dit...

Kurtz, es cierto, llevé a unos amigos míos del norte a visitar la ciudad y me preguntaron: ¿Que pone en este cartel? Pero traduce bien, No puede poner que hay un colegio porque aqui no hay nada... Esto solo pasa en aquí y ya ves, no se les cae la cara de vergüenza.

Anònim, este alcalde es así, le preguntamos porque no hacía una escuela municipal infantil de 0-3 años y contestó que no queria hacer competencia desleal a las guarderías de la ciudad, buaj.

Pare,la diferència entre Llanera i la Consellería es que la consellería s'alimenta dels nostres impostos, de les transferencies de l'estat i la UE, i com "resultat =ingresos - gastos" en no tindre despeses, es dir en no gastar, en no pagar lleis de dependència, ni millorar centres de salut, ni escoles públiques... (sanitat i eduació son competències autonòmiques) doncs els eixen els comptes. Encara que no es el que diu la sídinc de Greuges respecte de la economia de la GValenciana

Anònim ha dit...

Tinc un dubte, el Col·lege privat al qual se li ha concedit el solar no tenia que pagar tres milions d'euros, a l'Ajuntament, que servirien per a acabar Teatre-auditori, sobre tot eixe escanari giratori i el foso de l'orquestra, que diuen que s'ha de fer. Això se va dir i va eixir en premsa quan se realitzà la concesió el solar, a finals del 2008. La concesió del solar era per 75 anys i després retornaria a l'Ajuntament.

Ara esteu diguent que la concesió és gratuïta i que l'Ajuntament no va cobrar res.

Qui té raó? veritablement quines són les condicions de la concesió entre l'empresa i l'Ajuntament?

I un altra pregunta algú sap quan revirtirà al poble el solar del camp de futbol Mundial-82? Se va cedir a la Federació Valenciana de Futbol per a que construira el nou camp del Catarroja, fa ja 25 anys quan serà de nou del poble?

Pel que respecta al cartells, se posen i després d'anys i anys d'espera, apareix el col·lege, l'institut, conservatori o l'escola d'idiomes, es la costum d'este nostre govern de la Generalitat.

Anònim ha dit...

Hem suprimit aquest comentari perque contenía alguns insults cap a un grup de gent, pots tornar-lo a enviar,tornant a ficar de volta i mitja a l'alcalde si vols, però sense insuts ofensius.

Anònim: tens tota la raó del mon, com ja contàvem al post "Resúm anual 2008 de Catarroja" de data 31/Dec/08, pels terrenys cedits per a l'escola privada-concertada els ha cobrat vora 3.000.000'00 €uros, el que ha cedit gratuïtament ha segut el terreny per a la construcció d'altra piscina coberta, q per a mes inri, els ha otorgat la concessió a la mateixa empresa que està duguent tan nefastament la gestió de la piscina coberta de les barraques.
Presumta arbitrarietat. I evidentment amb eixos quasi 3 milions d'euros vol acavar el teatre auditori.

Anònim ha dit...

I no sols els ha cedit la piscina de les Barraques. Sino també l'explotació de la piscina del Poliesportiu, les escoles esportives municipals, els serveis de dança i activitats aeròbiques i l'explotació del nou pavelló municipal.

A canvi l'empresa ha de fer la nova piscina coberta no? GRATIS?

Com ja ha aparegut en premsa ja s'ha demanat subvenció per a esta nova piscina a la Generalitat i la Diputació?

No deia el plec de condicions de la privatització dels serveis esportius. Que una de les condicions era la construcció de la nova piscina a canvi de la concesió per 17 anys de tots els serveis esportius. Per què ara es demanen eixes subvencions?

NO HO ENTENC, que algú m'ho explique per favor...

I que hi ha de la promesa electoral de cubrir la piscina del poliesportiu, amb un "techo" que se cubriria a l'hivern i quedaria a l'aire lliure a l'estiu? Encara guarde el pamflet a casa...

Anònim ha dit...

Hui 20 de gener la premsa informa que s'ha aprovat la construcció del col·lege nº5.

Que comencen ja les obres i a vore si pot estar pel començament del curs 09-10. Si volen pot estar, com va estar el nou col·lege d'Albal, sino recorde mal el feren en 6 mesos, encara que es va inagurar este curs amb algunes mancances, hui en dia funciona a ple rendiment.

Tot no van a ser males notícies.

Anònim ha dit...

no entiendo nada, los niños en barracones,no hay presupuesto.la ampliacion del ayuntamiento nuevo si hay presupuesto. La casa de la cultura funcionando, ahora como biblioteca, hasta ahora, empresa de limpieza, conserje etc. para 2 horas de trabajo (ja jaja)(cuando estan) para deportes,( Pero no vayais no ahi plazas ) (ah) de 11 horas a 13 horas, pero entre en cafe y el almuerzo no hay nadie.
Una pregunta ¿en esas aulas no estarian mejor los niños q en los barracones? ¿total solo gastan 2 depachos?

Anònim ha dit...

Catarrogí, ens fem les mateixes preguntes, les mateixes reflexions, amb aquest govern que tenim si et posses a pensar poc de trellat trobarás

-pare, tan de bo siga de veres, però ací tenim una pila de periòdics on el PP diu que "el proper mes comencen les obres del Joan XXIII", però no es que haja passat un mes, han passat anys i continúa igual.

-anònim, tens raó, els xiquets i les xiquets estaríen molt millor utlitzant la casa de la cultura com a coll·legi que en els barracons, l'altre día ho comentava també una mare. Encara que el pinten de color un barracó sempre serà un barracó, o el que es igual: un congelador a primera hora i una estufa a les 12:00h, i a patir-ho els xiquets, angelets que no s'enteren.
No podem comparar la qualitat de vida que té una vivenda (o clo·legi) feta d'obra en una vivenda (o col·legi) amb les parets de xapa.
Recordem que a finals dels 80 s'inaugurava el col·legi BERTOMEU LLORENS i els primers mesos del curs, com que encara no estava acavat, els xiquets donàven classe a les aules de la casa de la cultura, però clar, no governava el PP a Catarroja.