dissabte, 3 de gener del 2009

cavalcada de Reis Mags

El darrer día de l'any varem tindre l'ocasió de vore al Levante EMV publicada la noticía de la convocatòria per part de la plataforma cívica "SALVEM CATARROJA" d'un passacarrer.

Es tracta de la cavalcada de Reis, que tindrà lloc el pròxim dilluns día 5 de Gener.

L'eixida serà a les 11:30h del matí des de la porta de l'ajuntament.
No falteu!! De segur que els reis han llegit les nostres cartes i li deixaràn a l'alcalde i companyía el que nosaltres els hem demanat que els regalaren, el que es mereixen per ser tan mal governants i carregar-se el futur del nostre poble.

Estos son els noms dels regidors/res (concejals/les) que en el seu vot ens han venut:

David Nacher (s'estrena bé) PP
Elisa Rosaleñ (Eliseta per als seus) PP
J. Comos (el florero) PP
Francisco Chardí (el Genovevo) PP
Francisco Guillem (el Palometes) PP
Fransisco Chirivella (el próxim ex-alcalde) PP
Agustin Mimbrera (no barre pa fuera) PP
Pepa Mas (quin yuyu em fas) PP
Soledad Ramon (la indomable eco¿logica?) PP
Miguel Martinez (ara vas i ho casques) PP
M° Angeles Lopez( altra ex-alcaldessa) UV
Harbi Mustafá (este que fa?) No adscrit

Tots aquest personantges han votat a favor del Nou Mil·leni, menys Mustafá que es va abstindre.

Les fotos d'aquesta gent les teniu a les regidories de barri i mogudes varies de l'ajuntament. No val que s'amaguen en plenaris "privats", sabem qui son i on viuen. Catarroja Descoberta no vos ho perdonará mai.

La resta de regidors i regidores de Catarroja, els del PSOE, EU i BLOC van votar en contra. De totes formes la votació ja estava perduda doncs son 21 regidors i el PP tans sols en contractar a la Lloria (la parella de M°Angeles Lopez) i ficar-la com a assesora cobrant uns 35000 eur a l'any, ja té el vot d'UV, llàstima dels que votareu a UV pensan-vos que anava a treballar pels valencians.

Grácies PSOE, EU i BLOC, per la vostra integritat, es lo que mes valorem a un polític: honestitat i humilitat, coses que al PP i UV no saben ni que existixen ni, molt menys, el que significa.

RECORDEU: DILLUNS 5 A LES 11:30 h, A LA PORTA DE L'AJUNTAMENT

17 comentaris:

Anònim ha dit...

OLÉ, OLÉ, OOOOLÉ! SOU ELS MILLORS! HABEU NOMBRAT ALS PERSONATGES NON GRATS PER A MILERS DE CATARROGINS. I NON GRATS PER ACAVAR AMB EL FUTUR DEL NOSTRE POBLE. ES MEREIXEN QUE NO ELS MIREN NI A LA CARA, SON GENTOLA. BRAVO, ENHORABONA PER CANTAR LES VERITATS. ENHORABONA VALENTS!

Anònim ha dit...

Molt bé. Eixos personatges passaran a la història negra de Catarroja. Ara tots sabem els noms dels individuos q ens han venut.

Anònim ha dit...

BOICOT AL NOU MIL.LENNI! NO A LA DESTRUCCIO DE L'HORTA! NO A LA DESTRUCCIO DE CATARROJA!

Anònim ha dit...

Tots sabem qui són els concejals del PP i UV.
No em pareix digne d'aquest Blog les desvaloracions personals, està de sobra.
Dediqueu-se a informar...

Anònim ha dit...

Tan digne és informar com fer conya amb els regidors i regidores que han venut a Catarroja. Faltaria més que un blog, que aquest blog no poguera fer broma mentre informa. Faltaria que en DEMOCRACIA no hi hagués llibertat per a dir el que te done la gana. Vist el que em vist un poc d'humor no ens va gens malament. Qui és indigne és aquell que preten imposar la censura i dictar el que tenen que fer els demés i els que ens venen i els que han venut la seua ànima al diable. Molt bé i molt Dignes Catarroja Descoberta! Moolt dignes i honrats! Que això no ho poden dir tots

Anònim ha dit...

Desvaloracions???!!! Catarroja Descoberta per què feu desvaloracions??? Jajajajajaja

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb anònim, per que una cosa es que fan malament i es molt criticable, i l'altra, es faltar-se en temes personals, de totes maneres tindreu que pensar, que no deuen de fer tant malament les coses quan han governat tantes legislatures, o a cas penseu que el poble de Catarroja es estupid? segur que i, però a que no tens collons per a posar-ho en el blog.

Anònim ha dit...

Qué desvaloracioes personales aparecen? las desvaloraciones personales las hace el alcalde y sus colegas insultando continuamente a los concejales de la oposición y a los ciudadanos o aprobando este proyecto que escondieron durante las elecciones. En campaña no dijeron ni mu (ni en esta ni en la pasada). Otros bolgs se meten cpon los concejales parodiándolos, ironizando, burlándose de éllos, metiéndoles motes.... ¿por qué ahí no te rasgas las vestiduras?

Ganando tantas veces? Entonces cundo uno gana tiene las manos libres para hacer lo que le viene en gana? Estás diciendo que como fabra ha ganado tantas veces puede seguir haciendo y deshaciendo a su antojo?

Cuanto tonto de los cojones

Anònim ha dit...

Llegint al anònim i a carmen jo flipe. On estàn les €$£desvaloracions£$€ i on es falta a ningú? A cas no és cert que eixos regidors han venut Catarroja i destruit el poc patrimoni natural, arquitectònic que teniem a l'horta. Va perfavor! Damunt defensant a estos maleantes... I el poble de Catarroja no és estúpid, però hay mucho TONTO DE LOS COJONES!

Anònim ha dit...

Catarroja descoberta, te has extralimitado, de vez en cuando entraba para ir informandome, pero en esta noticia, sobraban los detalles que habeis puesto entre parentesis. Si no rectificas, deberíamos pensarnos volver a entrar ¿Quien eres tú para descalificar ade esa manera? Nos quejamos de la falta de educación por parte de algunos miembros del PP y tú decides actuar igual que ellos...

Anònim ha dit...

En el valor que tenen tota eixa colla (PP-UVla paràsita-SECUACES-PALMEROS VARIOS-OVEJITAS OBEDIENTES-ESTOMAGOS AGRADECIDOS...) i ara va i Catarroja Descoberta els desvalora. Mira que sou... ;-) Per cert, com li va al dolar?

Anònim ha dit...

Carmen yo te diré porque están tantos años los del PP, porque se apoyan en personajes deshonestos, en tránsfugas y traidores. Año 1995 gana el PSOE, pero el PP siendo el perdedor pacta con UV. 1999 El PP pacta con la pareja deshonesta del API. 2004 Golpe de estado institudional del PP i Maria Angeles López. El PP pacta con la TRAIDORA Maria Angeles López Sargues. 2007 El PP-UV obtienen menos votos que PSOE, EUPV I BLOC. El PP vuelve a pactar con la TRAIDORA. 2009 Oscuros intereses siguen gobernando Catarroja.

Anònim ha dit...

He llegit i rellegit el post i continue sense entendre les reaccions d'alguns que el que sembla ser es voler polèmica i desprestigiar. Jo no he llegit cap desqualificació i molt menys cap 'desvaloració' ni 'devaluació'. El palometes és el palometes de tota la vida, igual que el florero, Eliseta, el Genovevo, la ex-alcaldessa, el que molts desitgem siga pròxim ex-alcalde... No sé, els de Catarroja Descoberta podrieu dir alguna cosa no?

Anònim ha dit...

pues a mi me parece que os habeis pasado con los motes. Ya os apañareis. a este blog le quedan dos dias

Anònim ha dit...

Pere hbla de democracia? democracia en un blog que censura las opiniones que van en contra del lider del psoe? A mi me han censurado varias y no tenian insultos como el ultimo articulo de este blog. lo habeis conseguido, ya no entraré más.

Anònim ha dit...

El Estado de Israel, és un estado democrÁtico? Vemos morir inocentes, niños, atrapados como en una ratonera esperando a la muerte por parte de los judíos. 'Holocausto Palestino', estÁn comportandose igual que Hitler. Por el amor de Dios unamos todas las voces y que alguien pare esta barbarie.

Anònim ha dit...

Pues eso hombre, si no te gusta no entres más. A mí no me gusta La Razón y no lo compro ni lo leo. Tampoco me gusta Crónica Local o el PPridòdic de Catarroja y sim embargo lo PAGO (como todos los catarrojenses) y no lo leo. Al menoseste blog no te cuesta un duro.

Y dime donde están las supuestas desvalorizaciones. Yo no veo ninguna. En las notitas que publica el PP sí que veo muxos insultos. Aquí no veo ni uno. TONTO DE LOS COJONES.

pd. Se te ha olvidado decir que el PP gana hac iendo trampas. Durante la campaña y durante la legislatura. Con nuestro propio dinero paga propgaganda partidista en peridodicuchos como Crónica Local. ¡Eso sí que es poco democrático!

COMO OS MOLESTA QUE EXISTA UN BLOG COMO ESTE.