dimecres, 7 de gener del 2009

carta als Reis Mags

Gràcies Reis Mags .
Aquest any els Reis Mags sembla que han llegit algunes cartes ò pot ser han llegit totes però sols han fet cas a un quants, per eixemple, el meu nebot sols va demanar a la seva carta un joc per a la Nintendo DS i que hi haguera pau al mon, sobre tot ara a Palestina. Ho va dir amb tota la seva intenció i amb la careta d’esperança que dona la innocència d’un xiquet de 7 anys, ¡tan de bó tot el mon demanàrem el mateix, polítics internacionals incluïts!, vaig pensar jo. I mira per on, avuí als telediaris eixía la notícia que a Palestina hi havía hagut un alt al foc de tres hores per a deixar passar ajuda humanitària. El nano tenía raó, si tots i totes, vull dir tots tots i totes totes, ho haguerem demanat a les nostres cartes.. pot ser avuí hagueren tingut l’alt al foc definitiu. (si son tan Mags i ja que ells passaven per allí, per Betlem...)

A altres que ens han llegit la carta, al menys uns renglonets, es a tots aquells que varem demanar carbó per als culpables de l’aberrant macro-projecte urbanístic Nou Mil·leni. El deixaren a la seu del PP de Catarroja i ja sabem tots els noms dels venedors del futur de la nostra horta, del nostre poble.



Carbó per als especuladors, uns poca vergonya que s'han pujat el preu d’aquest PAI en uns 22.000.000’00 €uros, es a dir uns 3.660.000.000’00 pts!!!!! TRES MIL SIS-CENTS SEIXANTA MILIONS DE LES ANTIGUES PESETES MÉS PER A LLANERA, que es diu ràpid.
Catarrogins i catarrogines, ara ja podem dir ben alt que nosaltres col·laborem també amb una ONG, una ONG que es dedica a treure de la situació de concurs d’acreedors a tots eixos mangants que amb la seva avarícia infinita han fet pujar el preu de les vivendes fins a convertir-les en un luxe inasequible per a tants de nosaltres i després de dilapidar els seus estratosfèrics beneficis han tornat al poble com "el hijo pròdigo", però si no sou d'ací! no ens voleu i no vos volem!!!!. Però a que no sabeu a quin tontolava li han demanat refugi i ajuda (econòmica clar)?…doncs sí, a eixe que tots pensem i que o bé Llanera o bé la Generalitat sabràn compensar particularment d’alguna manera.

Catarrogins, Catarrogines: gràcies per col·laborar amb l’ONG ¡¡¡ SALVEM LLANERA!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que dan mucha pena todos estos pobrecitos, con sus trajecitos de Armani y sus corbatitas de PdH, podiais hacer una campaña de "apadrina a un jefazo de Llanera"


Pau per Palestina

Anònim ha dit...

Quin tall de lladres i Catarroja a fer-los el cul gros