divendres, 29 de maig del 2009

el PP ens puja els impostos

aquest és el titular amb el que obríen els xics i xiques del PSOE de Catarroja el seu "Notícies de Catarroja" i en el ens informàvem que el PP ens està cobrant al rebut de l'aigua una part del rebut del fem, l'anomenat TAMER, i que, malgrat el rebut del fem ens ha baixat uns quants euros, el rebut de l'aigua ens ha pujat més del doble, amb lo qual si mumem els dos estem pagant quasi el doble pels rebuts de fem i aigua que l'any passat. Ací teniu una explicació més extènsa del que passa i amés des de "altra Catarroja és possible" també ens ajuden a reclamar els nostres diners que el PP ens ha cobrat de més.

Però no contents amb este increment de taxes també ens puja els impostos que més piquen, llegim que "per un error" els rebuts de la contribució ens cobren també de més, es a dir, l'any passat aquest impost ja era un dels més cars de d'Espanya i enguany el PP s'ha passat la crisi per forro i ens ha volgut ofegar més encara, no content amb deixar els impostos "congelats" degut a aquesta crisi mundial que patim ens els ha pujat perquè li ha donat la gana.

Seguiu així treballant d'esquenes a la societat... no sabeu fer altra cosa.

Algú creu raonable que una vivenda de protecció oficial, una VPO, pague més de 400 euros anuals de contribució? que estem a Catarroja? Però que es pensen aquestos Francisco Chirivella i companyía? Però si no tenim ni un servei municipal gratuït!!
Aquest més hem de decidir entre pagar l'IBI ó la hipoteca.

Des de fà uns pocs anys hem vist pujar el rebut de l'IBI (ò contribució) de forma exponencial... xe governants, contingau-vos una miqueta i no ens masacreu més, que ja en tenim prou!.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tenen molt pocavergonya. Ells segur que no noten la crisi. hala a pagar...

Anònim ha dit...

Voy a pasar el mes con 100 euros. Señor alcalde Francisco Chirivella deje ya de ahogar a la gente de Catarroja. Tamer 4 veces al año, IBI, basura aparte... Y los del PP-UV subiendose el sueldo y con lujos. Y Francisco Chirivella cobrando mas que el presidente del gobierno a cuesta de nuestros bolsillos. Mientras el pueblo acabaremos comiendo mierda. SINVERGÜENZAS!

Anònim ha dit...

Piso de 90 metros 395€ contribución plaza garaje y trastero 56€, circulación coche 194€, con un sueldo de 1200 y 2 hijos como vamos a pasar el mes. aparte agua y basura luz gas...
todo esto en catarroja , lo mismo viviendo en masanasa 215€piso 32€ garaje y trasestero 116€ coche.
claro el alcalde de masanasa no cobra lo mismo, ni el equipo de football no tiene la misma subvencion, ni la concejala de fiestas tiene secretaria propia etc....

CHIRIVELLA DIMISIÓN ha dit...

Buenos dias. La diferencia estÁ en que el alcalde de Massanassa (PP) es honrado, digno y piensa en su pueblo. Es la antitesis de su homólogo en Catarroja. Francisco Chirivella (PP) que ni es honrado ni tiene dignidad (a veces ni cordura) y sólo piensa en él, en los de su partido y al pueblo que nos den. Pero que siniestros estos del PP-UV que gentuza de mangantes maleantes y caraduras gobiernan Catarroja.

CHARDI TRENCAUTOT ha dit...

Buenos dias. La diferencia estÁ en que el alcalde de Massanassa (PP) es honrado, digno y piensa en su pueblo. Es la antitesis de su homólogo en Catarroja. Francisco Chirivella (PP) que ni es honrado ni tiene dignidad (a veces ni cordura) y sólo piensa en él, en los de su partido y al pueblo que nos den. Pero que siniestros y peligrosos que son estos del PP-UV de Catarroja, que gentuza de mangantes maleantes y caraduras gobiernan Catarroja.

Anònim ha dit...

My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!