dijous, 14 de maig del 2009

enhorabona Mr Camps

Per fí ha arribat el día que Francisco Camps tant somiava, ni ens podem imaginar les ganes que tenía ell d'explicar el que tinga que explicar i on tinga que explicar-ho.

El pròxim dimarts día 19 és el gran día.


Francisco Camps i Ricardo Costa, president de la comunitat valenciana i nº2 i portaveu del PP han estat imputats al cas Gürtel, fins a aquest matí tan sols eren implicats (i tot per culpa d'un jutge "maliciós" com és Garzón) ara ja estàn definitivament imputats a aquest cas de pressumpta corrupció del PP. Aquesta vegada ha segut el Tribunal Superior de Justicia de València qui ha dictaminat la seva imputació.

Ja veurem si aquell jutge, Juan de la Rúa, del que no tenía paraules per a definir l'amistat que els unía s'inhibeix del cas.

Des de la Catarroja Descoberta ens alegrem que per fí aquest home tinga la oportunitat de parlar i donar-nos l'explicació que ens deu.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

por fin tendra que hablar El muy Restapetable implicado Sr.Camps., tendremos la oportunidad de oir al respetable, ya no le bastara la sonrisa para eludir a las preguntas que no sean de su interes, estamos esperando el momento con gran emoción.

Anònim ha dit...

Ya era hora que el molt honorable fuera llamado por el juez para que enseñe las facturas que dice tener :).Un saludo y gracias por hacerte seguidor de mi blog,me hago yo del tuyo tambien

Catarroja Descoberta ha dit...

Anònim: ara falta saber si el PP té o no un codi ètic i suspen de militància a TOTS els imputats en pressumptes trames de corrupció, com és ara el cas Gürtel

Julian: gràcies també a tú per seguir-nos. ara a esperar eixes factures