dilluns, 1 de juny de 2009

Contra la corrupció.

Ens han enviat aquest interesant e-mail que penjem ací per la vostra informació:
01 de juny de 2009

El President de la Generalitat ha estat imputat per la justícia i ens ha mentit. “El tio Paco” ens va assegurar no conèixer a “El Bigotes” i després el varem escoltar dient-li per telèfon “te quiero un huevo”, ens va assegurar que no havia rebut trages. Però eren trages, jupetins, joies,... per a ell i la seua família. Ens va dir que no hi havia contractes amb les empreses de la “trama corrupta” i s’ha confirmat que hi ha dotzenes a diverses Conselleries. També, va manifestar que ho aclariria tot i no ha aclarit res. A més, ha fet cas omís al Codi Ètic del partit al que pertany. Per això, ara és una persona que ha perdut la dignitat i no pot seguir representant-nos.

Des del Col·lectiu Contra la Corrupció, nascut fa poc més d’una setmana des d’un grup de ciutadans i ciutadanes a internet, i amb el recolzament, de moment, de més de 6200 membres, convoquem la Concentració NO A LA CORRUPCIÓ – CAMPS DIMISSIÓ, el proper dissabte 13 de juny de 2009, a les 18.30h a la Plaça de la Verge de la ciutat de València.

L’objectiu de la concentració és fer pública la convicció que tenim molta gent que el govern valencià ha derivat cap una pseudo-dictadura, plena de corrupció i de ridiculesa, i que no ens mereixem les persones que vivim a la terreta. Com tampoc mereixem que “El President” ens utilitze anomenant-nos cada vegada que s’intenta defensar, el poble valencià NO ha de responsabilitzar-se ni de les males maneres, ni dels errors comesos pels seus governants.

Tenim una oportunitat i una responsabilitat, única i històrica, denunciar la impunitat del Molt Honorable “Tio Paco” al cas Gürtel. Demanar la seua dimissió JA! Ara és el moment. La nostra paciència i la nostra ciutadania no ens permet tolerar més.

Sabem que hi han moltes més coses possiblement a denunciar... especulació urbanística, prevaricació, grans esdeveniments, obres monumentals, manipulació televisiva, censura mediàtica... I igualment, sabem que també podríem demanar la dimissió d’altres dels nostres governants possiblement corruptes com Fabra, Costa, Rus... Però tot té un començament, i la implicació de Francisco Camps al cas Gürtel és la gota que ha fet vessar el got.

Com probablement sabeu aquest moviment ha estat iniciat d’una manera social, apartidista i espontània, i eixe ha de ser l’esperit de la concentració. No és moment de diferències, ni de fer publicitat de partits,... és el moment del poble, de les persones, d’on van els nostres impostos, de la nostra dignitat i del nostre futur. Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen.

Com persones individuals, apartidistes i pseudo-anònims que som qui impulsem i organitzem, farem tot el que bonament puguem per la concentració. Per això, fem una crida a la col·laboració de la proposta de concentració amb la seua difusió. Feu-ho córrer!

Tota aquell col·lectiu, organització o entitat (social o cultural, política o sindical, gran o xicoteta) que desitge adherir-se i/o recolzar la concentració i el manifest que es llegirà, pot contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic noalacorrupcio@gmail.com.

Insistim en el to pacífic i ciutadà de la concentració. No volem cap tipus de provocació, ni d’incident, recomanem canalitzar la vostra energia en la raó de la concentració.

Per això, destaquem que és un esdeveniment festiu, tindrem permís fins les 24.00h, gaudirem de l’amenització amb batukades. Si voleu participar amb altre tipus de música o el que considereu, contacteu amb nosaltres per saber-ho, ja sabeu, organització!!

A la plana http://picasaweb.google.es/noalacorrupcio podeu trobar el cartell de la convocatòria per ajudar-nos a difondre’l, física o cibernèticament, així com altres imatges que podeu emprar el dia de la concentració o qualsevol dia, si us ve de gust.

Només ens resta agrair-vos les vostres adhesions espontànies a la idea del grup.

Col·lectiu CONTRA LA CORRUPCIÓ

PD: La concentració, ja està als mitjans de comunicació... http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Facebook/Camps/elpepuespval/20090601elpval_2/Tes

6 comentaris:

CHARDI TRENCAUTOT QUE EL POBLE HO PAGAREM ha dit...

Es el moment de dir-li al Molt Indigne president de la Comoditat Valenciana que s'en vaja a sa casa. CAMPS DIMISIÓ!!!

VOTAR AL BLOC ES VOTAR AL PP ha dit...

VOTAR AL BLOC ES REGALAR-LI EL VOT AL PP: Al mirar la llista en la que el Bloc es presenta a les europees veig que van amb coalició CIU, PNV, CC. Van de la mà de partits de dretes. No van amb la llista d'esquerres (ERC,EA,CHA,ARALAR,ELS VERDS) I es presenten com una opció progressista. Però no acava ahi la història. Una vegada en el parlament europeu al que aplegarà segur CIU tenen el n.1 i el 3 de la llista, hi ha que vore a quin grup s'adereixen. Atenció ni més ni menys que a la dreta europea. Al Partido Liberal Europeo (Convergència) i al Partido Popular Europeo (Unió). Així dons caldria saber quines polítiques progressistes van a defensar els que és presenten a la llista amb la que va el Bloc. Estaria bé que tractareu aquest tema (a quin grup parlamentari s'adereix en Europa el partit al q votes en Espanya). Que no enganyen a la gent a l'hora de votar. Si es vol votar esquerra, si es vol votar progressista cal votar PSOE, IU o Esquerra. Que no t'enganyen.

Anònim ha dit...

Así es. Los nacionalistas periféricos se agrupan bÁsicamente en dos candidaturas. Una de derechas: CIU,PNV,CC,BLOC,PA. I otra de izquierdas: ERC,BNG,EA,ARALAR,CHA,LOS VERDES. Y efectivamente los de la de derechas en la que va el Bloc se unen al llegar al parlamento europeo a grupos como el PP europeo o el PL Europeo.

Le llamaban Abstención ha dit...

I el Sr.Nomdedéu (el seu cognom ja dona pistes) en un atak de demagogia s'omplí la boca dient que ell defensarà (en multicolor -això va dir a C9) en Europa els interessos dels valencians. Però no diu que ell no va a anar a Europa (si va de n.6!). Qui sí anirà a europa son la dreta. CIU i PNV n.1 i 2 respectivament. Que és la llista per a la que el Bloc demana el vot. Ara, cadascú és lliure. Inclús de votar (segons a qui) i tirar el vot al fem.

Anònim ha dit...

Pues m'heu convençut estava dubtant però votaré al Bloc. Vertaderament va a ser l'únic que ens va a defensar els interessos valencians.

A més va de la mà de dos grans partits com són el PNB i Convegència, que són els únics que han fet progressar als seus països, situant-los al cap davant de l'Estat i unes regions pròsperes d'Europa.

No utilitzaras el Nomdedéu en vano ha dit...

Jajaja em sembla a mi que a tu no et feia falta que et convenceren. Vinga vota al Bloc que va el 6 i no anirà a Europa i així efectivament donaras suport amb el teu vot per a que a Catalunya i Pais Basc els continue anant molt bé. Realment vas a votar a la dreta a qui SI que va a estar en europa CiU i PNV