dilluns, 7 de juliol del 2008

primer any de desgovern del PP

L'alcalde Francisco Chirivella i el PP, durant aquest primer any de legislatura s'han dedicat “exclusivament”, a gastar-se els nostres diners, a vendre fum i propaganda de projectes que no estan ni en els pressupostos.

La paràlisi de govern, la desorganització i la falta d'iniciatives, ha estat la tònica del PP durant aquest any. Les protestes ciutadanes i les reivindicacions dels veïns de Catarroja, han estat constants front al desgovern del PP.

En l'única cosa que s'ha notat el govern del PP, ha estat en l'augment desmesurat de la pressió fiscal. En impostos directes un 20´63% més que l'any passat, en impostos directes un 52´60% més i per les taxes un 4´94% més; el que suposa un total de 12.896.438´02 euros. I el pitjor de tot, és que els populars buiden les butxaques amb uns impostos abusius, desorbitats i que ens endeuten a límits històrics. Un total de la no res menyspreable xifra de més de 800.000 euros, van a parar a menesters que gens tenen a veure amb la qualitat de vida dels ciutadans, sinó únicament amb els interessos lucratius d'alguns i per a posar en la nòmina a gent del PP.

I mentrestant, ens parlen de tramvies, de centre d'especialitats, de ponts peineta, d'aparcaments que ningú veu… ni tan sols són capaços d'obrir el Teatre-Auditori i el Pavelló Cobert perquè no tenen diners ni per a acabar-lo ni per a gestionar-lo. Ens venen projectes irreals. Si el seu treball estigués encaminat a fer realitat projectes importants, demostrant interès per el poble de Catarroja, el pavelló cobert i el teatre auditori estarien de manera molt distinta a la qual es troben actualment, i projectes com la remodelació de la plaça de la Regió i el nucli antic de les Barraques, no els hagueren paralitzat.

Perquè Chirivella i el PP, s'obliden dels ciutadans, una vegada han passat els comicis electorals.

El pitjor, és que ni amb els 13 milions recaptats en impostos, ni els més de 3 milions obtinguts per la venda de patrimoni han estat suficients per a acabar les dues úniques obres que haurien d'estar ja obertes i funcionant. Davant l'evident paralització dels projectes que podem observar dia a dia, el Sr.Alcalde Francisco Chirivella, es dedica exclusivament a publicitar i vendre projectes que només existeixen en la seva ment.
Ni s'han construït VPO’s, no han sanejat els comptes, no complint en aquest primer any de legislatura ni amb un sol projecte en benefici dels ciutadans i ciutadanes de Catarroja.


En només un any de govern de PP-UV (i agregats), els catarrogins i catarrogines tenim més impostos, més deutes, menys serveis, menys patrimoni de sòl i menys gestió. Amb aquesta actitud “Chirivella i el PP menyscaben la intel·ligència dels catarrogins, mostrant un menyspreu evident cap al conjunt de la ciutadania".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel blog i ENHORABONA per la foto del tiparraco d'alcalde que tenim. A kilometres se li veu vindre al tio. Quina vergonya! Un personatge així representant a Catarroja. Que tot el poble sapiga el que fa i com maltracta a l'oposició i als ciutadans que assisteixen als plens. AVANT CATARROJADESCOBERTA!

Anònim ha dit...

Ací es diuen les veritats com a punys, només fa falta vore-li la cara per a donar-se compter de qui es.

Continueu així.

Anònim ha dit...

És veritat, en més d´un any no han fet absolutament res. Amb la cara que té ja ho diu tot.

Un bon blog. Endavant. I que no se vos vaja de la mà com ha passat amb altres blogs. Controleu als sabotejadors.

Anònim ha dit...

Mare meua, però este tio que fà, per la mort de Deu, este home no acaba ningún dels seus proyectes, FERRÚS ALCALDE JA!!!!

Enhorabona per el Blog

Anònim ha dit...

Però en ixa cara que vols que faça?!!!! Si ens dixarà en la butxaca buida i se retirarà riguent-se de tots nosaltres (i més encara dels qui el voten).

Anònim ha dit...

Quants comentaris fent la pilota... que doneu alguna cosa per alabar-vos?

I altra cosa. Està clar que la majoria dels projectes estan per acabar, etc, etc. Però em sorprenen alguns comentaris, que a partir de l'aspecte físic es sàpiga quin tipus de persona és o el que fa o deixa de fer... pues te tela la cosa...

En fi, jo no vaig a fer-vos la pilota com els vostres militants o simpatitzants, per que es veu de lluny que este blog perteneix al PSPV-PSOE de Catarroja -i de fet no ho heu desmentit al blog l'Allipebre- però el que si que vaig a fer es animar-vos a posar el subtítol que vos suggeria Samaruc, i a més, a canviar la descripció del blog...

Per que ningú no es portador de la veritat absoluta, ni tampoc de la "realitat política, social i cultural" de cap lloc... en tot cas, es una apreciació subjectiva vostra, d'un col·lectiu polític...

Salut!

Anònim ha dit...

Lo del aspecte físic és broma home, no t´ho agarres així. Tots sabem com se la juga el Xirivella igual q sabem com se la juga el Fabra. I el q me fa gràcia és que la pinta que té en la foto és reflex del que tots sabem que és Xirivella. Això és el q volia dir.
Perquè està clar que la gestió és mala, nul.la diria jo i que les coses no s´estan fent bé.

Respecte a que si és o no del PSOE el blog he de dir-te que jo que sóc militant del PSOE no sé res d´este blog. A mi ningú m´ha dit que siga del PSOE. Ho dius tu i el de l´allipebre (que és del BLOC-INICIATIVA que és el mateix i un més dels exEU que han abandonat el barco per anar-se´n amb els "nacionalistes").

I no faig la pilota. M´agrada este blog. Jop no sé si el fa algin militant o simpatitzant del PSOE o un simple votant però està clar que tots els blogs tenen darrere d´ells algun partit, idees... estiguen o no militant.

Este blog és independent com se suposa que és el de l´allipebre encara que milite o simpatitze amb els "nacionalistes" q estaven en EU.

Una abraçada a tots. M´agrada el blog XE

Anònim ha dit...

Catarroja descoberta si que ho ha desmentit Catrrogí, llig bé els comentaris, a mes a mes pareix que estas "encegaet" amb el Samaruquet de Martí.
ay ay ay!!!!

Anònim ha dit...

Mira Catarrogí regalen caramelos, per això vaig a fer la pilota, tú segur que també li la fas a algú. Ej. "Jesusito de tu vida, eres listillo como tú y como no eres de fiar y las clavas por la espalda te regalamos al Samaruc". VINGA XIQUETS A FER BONES PILOTES! I QUE COLLONS ENHORABONA PEL BLOG QUE ESTA DE PUTA MARE XE! YE I ARA ALS QUE FEU EL BLOG VULL ELS MEUS CARAMELOS EH! MOLT BÉ NANOS, LES MEUES FELICITACIONS!