dimecres, 9 de juliol del 2008

ple extraordinari 8-7-2008

Un nou Ple, i extraordinari, celebrat a les 9 del matí per aprovar l´adjudicació definitiva d´un solar públic a un col.legi privat, concretament a Larrodé (l´únic que sospitosament se presentava) per 3.329.424 euros.

Dos coses canten un poc:

1-Només hauran d´abonar ara 2.500.000 d´euros i la resta en 10 anys de manera còmoda i sense interessos.

2-El solar on actualment s´ubica Larrodé és d´ús escolar. La pregunta que no contesta mai l´alcalde és: pensa requalificar el terreny i transformar-lo en sòl urbà? és a dir, hi haurà negoci a la vista per a algú?


Tres coses fan que la comnunitat escolar i els partits polítics en l´oposició estiguen en contra:

1-Se cedix terreny a un col.legi privat per a ampliar les seues infraestructures i oferir més places escolars mentre en la pública continua la massificació i el barraconisme. En estos moments no hi ha prou amb la nova escola nº 5 que oferix 2 línies perquè ja han hagut d´habilitar-ne 2 més.

2-Eixos terrenys anaven destinats a ús esportiu, infraestructures molt necessàries en una zona nova amb molts jòvens i menuts.

3-Catarroja no té cap Escola Infantil Municipal i ahí podria haver anat eixa necessària infraestructura.


La realitat:

Que a este govern li importa un bledo l´escola pública i que necessiten urgentment els diners per poder obrir un Teatre-Auditori que ja passa dels 7 milions d´euros.


El toc ridícul:

El tránsfuga Mustafá s´absten després d´una explicació que ningú es capaç d´entendre (efectivamente, personalment, posiblemente...)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs això és el que vol el PP, educació privada i qui se la puga pagar.
Que asco de PP!
Chirivella dimisió!!!

Anònim ha dit...

Percert una pàgina molt xula!
Felicitats!

Anònim ha dit...

Y el doctor tránsfuga para que quiere estar de concejal? para hacer efectivamente el ridídulo?

Anònim ha dit...

Me dijeron que entrara en este blog que me gustaría y la verdad es que estoy encantada. La información que dais es muy útil y, al menos así, nos podemos enterar de lo que pasa en nuestro pueblo. Ahora tengo un poco más claro por qué razón se opone la oposición (el trásnfuga no es oposición) a la cesión de un suelo público para un negocio privado.

Ánimo! (quizás para alguno esto es hacer la pelota... después paso a por el regalo)

Anònim ha dit...

Em fa gràcia el que aquesta passant amb els dos blogs, (l'allipebre i Catarrojadescoberta), ja que sembla ser que ha SAMARUC li ha sentat un poc malament el tindre competència, la veritat és que aquest blog està molt millor, pq el de SAMARUC solament diu ximpleries, a més estem vetats tots els quals no opinem com el Bloc. Per cert, també em fa gràcia les seues publicions, com l'última en la qual està en contra dels col·legis concertats i privats, però jo li diria: MARTÍ per favor, si tu has anat al VEDAT DE TORRENT, que a part de ser privat és del OPUS.
No se com entrares en EUPV pq eres tot el contrari del que representa eixe partit.

Avant Catarroja Descoberta¡¡¡¡

Ojo per si algú vol dir-me que sòc del PSPV, doncs NO, no ho sòc.

Anònim ha dit...

Estimats amics, el Bloc de catarroja té un BLOG que és el del seu regidor i una pàgina web on donem la nostra informació que és www.bloc.ws/catarroja, per tant, la resta són blogs personals que amplien l'oferta comunicativa del nostre poble i respectats per tots nosaltres. Que jo sàpiga el Bloc ni ha censurat ni censurarà cap opinió respectuosa (per molt crítica que siga).

Gràcies per deixar-me opinar i endavant

Anònim ha dit...

Repondiendo a Ricerdo.
Pienso que las comparaciones son odiosas, el blog de Samaruc, lleva mucho tiempo dándonos noticias que pueden que gusten o no. Pero es cuestión de gustos. De la misma manera me da la impresión que valorar un blog como este que acaba de empezar con del allipebre que tiene más de 16000 entradas y casi 200 artículos es un tanto pricipitado.
Por otra parte no veo el porque no va estar en contra de los colegios privados y concetados porque sus padres le apuntaran a un colegio d pago. De la misma manera que mis padres me bautizaron no creo que tengar que estar todos los días escuchando la COPE
Por otra parte quiero agradecer a los autores de este blog por querer informar a todos los internautas de este nuestro pueblo Catarroja, que seguro buscarán el respeto y participación abierta que todos deseamos para todos los participantes

Anònim ha dit...

Tornant al tema del col.legi, sería bo q anarem tots,pares i mares de xiquets/es de Catarroja a escoltar si van o no a enderrocar l'edifici de Larrode en Av Rambleta per a fer finques i llavors quedar-mos amb les mateixes aules als col.legis q tenim ara. Tenim dret a saber-ho, i si els 3 milions els va a invertir integrament en fer el col.legi nº 5, q ja hi han xiquets matriculats però no estan ni ficats els barracons, i queden 2 mesos per començar les classes (incluint Agost).Temps al temps, la mentida té les cames curtes.

Anònim ha dit...

mare preocupada, els 3 milions no van al col.legi nº 5, can al teatro-Auditori que no el pot obrir pq li falten diners per vestir-lo per dins (com diu el Xiri). I ja porta gastats amb el ditxós teatre-auditori 7 milions d´euros.

Els barracons estaran x a setembre pq ja han començat a deixar en condicions el terreny i hui estan fent coses. A més, si no estan els pares-mares i els partits d´oposición se´ls tiraran damunt.

Altre tema és que el nº5 está pensat x a dos línies i ja va a començar amb 4. Una animalada.

Enhorabona per este blog (sesnse voler fer comparacions amb ningú)

Anònim ha dit...

Me pareix absolutament fora de lloc, que se critique a Martí pel fet d'haver anat a un col·lege privat. Ay mare si investigarem on han estudiat o on porten els seus fills els nostres polítics (més d'una sorpresa s'emportariem) per això eixe tema és POLITICAMENT INCORRECTE.

Per a mare preocupada, els diners que trauran del solar de Larrodé es per a pagar l'Auditori, com ja s'ha dit ací. I no per fer el col·lege nº5, que es competència de la Conselleria. Fan falta eixos diners per acabar l'obra faraònica de l'auditori, que ja vorem quina utilitat se li dona. Pensen fer òperes allí, i altres espectacles grandiosos, pel que se diu. De barracons ja tenim experiència al setembre estaran en el col·lege nº5, Quan tardaren en construir el curs passat els de Joan XXIII?

I vaig a obrir altres temes de debat, per als bolgs catarrogins: Que vos pareix l'edifici annex a l'Ajuntament, on estava abans l'arrossero, no cregueu que s'hauria d'haver respectat una uniformitat amb el Palau Vivanco.

I del tema del Pavelló algú sap la història, està o no acabat? Per què no es posa en marxa? Qui està pagant el famós vigilant jurat i el manteniment del pavelló, llum, jardins, neteja?

ale OPINEU

Anònim ha dit...

Com es q li toca cedir el terreny per a explotar-ho una cooperativa privada? en que s'ha gastat el superàvitq anunciava a "bombo i platillo"? i tot el que acaba de furtar-mos en concepte d'impost de contribució? i els terrenys d'us esportius, tb haurem de contractar a una empresa privada per a fer esport?
Enhorabona pel blog

Anònim ha dit...

Indignat ha dit:
"i els terrenys d'us esportius, tb haurem de contractar a una empresa privada per a fer esport?"

Ja està contractada, té creus que la gestió de la piscina coberta és municipal, des de fa anys ja la portava una empresa privada.

I no t'has enterat que fa dos mesos, havien tret el concurs per fer-se càrrec de la piscina coberta, el piscina del poliesportiu, el nou pavelló i el futur spa balneari. El que no sé es si ja està adjudicada.
Si algú ho sap que informe.

Anònim ha dit...

Encara no està adjudicada, però no tardarà massa en adjudicar-se.

Respecte al pavelló, està acabat però no l´obrin pq no tenen empresa que l´explote i pq encara no li interessa a Llanera. El vigilasnt continua pagant-lo l´Ajuntament. És veritat q ho ha reclamat alñ jutjat però ja vorem qui el paga finalment. de moment dels nostres impostos