divendres, 11 de juliol del 2008

naix "el fanalet de Catarroja"

Publica i edita: Associació Salvem Catarroja

Des de la Descoberta volem felicitar a l'associació Salvem Catarroja pel seu primer exemplar d'El Fanalet de Catarroja, que ja va enllumenant el nostre poble.
En aquest Nº1 corresponent al mes de juliol, trobarem "les catacròniques", receptes de cuina, poemes, el racó del lector, remeis casolans de sempre, fotografies nostàlgiques, propostes lúdiques, també tindrà el seu espai el món virtual solidar i molt més...
Recomanem als nostres lectors que li peguen una ulladeta perque val la pena. Descobrireu una excel.lent publicació feta amb ganes i entusiasme.
Ens consta que ha sigut un gran esforç per part de tota l'associació que El Fanalet fora una realitat. Ahí està la grandessa de la bona gent, persones que de forma altruista dediquen temps, esforç i sobretot molta il.lusió per a lluitar per unes causes justes. I amics, en els temps que corren, això té mèrit, moooolt de mèrit.

Enhorabona!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Salvem Catarroja!
Ara que dirà Martí-Samaruc que aquesta pàgina es de Salvem?
Ni càs!

Anònim ha dit...

Enhorabona a Salvem Catarroja per el vostre treball.
També vull donar l'enhorabona al blog, pq es molt complet i està molt actualitzat, es nota que hi han persones que fan un esforç important darrere d'ell.
Felicitats a tots, junts conseguirem que Catarroja torne al seu camí.

Anònim ha dit...

Gràcies, Catarroja Descoberta. Esperem que la revista agrade i siga útil per a aquells que tenen qualsevol cosa a dir sobre el poble.
Enhorabona també pel blog, un nou projecte que ens fa vore que la gent de Catarroja té inquietuts i iniciatives, que és el que ací fa falta.

Anònim ha dit...

Si no existira Salvem Catarroja hauríem d´inventar-la. la llàstima és que no ens impliquem i els ajudem més.

Anònim ha dit...

En la web de Salvem Catarroja podeu descarregar-vos la revista "El Fanalet". Salut!

Anònim ha dit...

Hola! M'agradaria estar en contacte en Salvem Catarroja i ajudar en la mesura de les meues possibilitats. Si hi ha algú de l'associació que em puga dir com es pot ajudar i tindré informació del Nou Mil.leni ho agrairia.

Anònim ha dit...

Hola, Pere! Envia un correu a correo@salvemcatarroja.org i deixa-nos la teua adreça. Així ens mantindrem en contacte. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Hola, Pere! Envia un correu a correo@salvemcatarroja.org i deixa-nos la teua adreça. Així ens mantindrem en contacte. Moltes gràcies.