dilluns, 21 de juliol del 2008

Ferrús afirma que l'alcalde ha intentat enganyar als ciutadans amb els fons FEDER

El portaveu socialista Wilson Ferrús, assegura que "l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, juntament amb el seu equip de govern PP-UV, han intentat enganyar a la població per enèsima vegada. Ara als veïns de l'històric barri de les Barraques. En aquesta ocasió, l'equip de govern PP-UV menteix sense sentir vergonya sobre el seu comportament davant del barri, utilitzant per a això els fons FEDER".
Ferrús afirma que "arraconats i oblidats pel govern de Francisco Chirivella, van ser els propis veïns de les Barraques els que es van mobilitzar, farts de veure com la deixadesa del seu Ajuntament estava convertint-los en un autèntic barri marginal".
El portaveu socialista recorda així mateix que, "davant del menyspreu mostrat per l'alcalde als veïns, estos van manar la corresponent queixa a la Sindica de Greuges, la qual donant-los la raó, va fer que l'alcalde no tinguera més remei que contestar-los".
Segons el grup municipal socialista, "en cap dels pressupostos municipals elaborats pel PP-UV apareix cap partida pressupostària per a la posada en marxa d'un projecte integral de recuperació del barri, ni com a mínim, la ubicació de serveis municipals. Tampoc es digna l'alcalde a sol·licitar a la Generalitat valenciana la ubicació d'un centre sanitari auxiliar".
"Amb tots aquestos precedents l'alcalde sol·licita fons FEDER per al barri de les Barraques, en un clar acte demagògic i propagandístic, ja que per endavant sabia que que se'ls anaven a denegar perquè no complia amb els mínims exigits. No tenia cap projecte i no existia ni ha existit cap partida pressupostària per a atendre este projecte".
Els socialistes si que van contemplar una partida pressupostària per a començar l'estudi d'un projecte integral de recuperació i rehabilitació i es van dedicar a rehabilitar la part superior de l'antic ajuntament per a ubicar un miniambulatori. El PP va fer eliminar eixa partida i paralitzar la rehabilitació de l'edifici.
Així, sense cap tipus de pudor, Francisco Chirivella menteix als ciutadans, i utilitza vilment una vegada més la falsedat per al seu propi benefici.
Amb quina cara pot ara Chirivella dir que si no es fa res en Barraques la culpa és de Zapatero?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero si nos está engañando en todo. Donde está el metro, el puente-peineta, el centro de mayores de barraques, las VPOs, el centro de especialidades, las escuelas públicas...?

Es un mentiroso y encima hay quien le ríe las gracias.

Anònim ha dit...

Todos esos proyectos existen, pero en su mente.
Lo único que sabe hacer es culpar de todos los males a Zapatero.
El alcalde lo que tiene que hacer es trabajar por el pueblo y no mentir de la forma descarada que lo hace

Anònim ha dit...

m'agraden mes estos colors, queda millor el blog. gracies

Anònim ha dit...

Como no tienen dinero y no hace nada se está dedicando a vender humo y se está gastando un dineral en propaganda. Todos los días tengo mi buzón lleno de mentiras.

Anònim ha dit...

La verdad es que Ferrus no es de fiar, ni en su propia partido se lo tragan. Es el eterno derrotado, y se rodea de lo más radical de Catarroja. Podeis criticar por todo a Xirivella, en muchas cosas se equivocará pero es el que ha hecho que el pueblo vaya adelante. A Ferrús no le gusta ni trabajar, ni tampoco le gusta madrugar

Anònim ha dit...

Doncs a mi no m'agraden estos colors, el blau es el color del PP, soles falta que canvieu el campanar de l'esglesia, per la gaviota.

Torneu al ROIG, que són els nostres colors.

Anònim ha dit...

A mi tampoco me gusta madrugar. Que a ti sí? jajaja. Pues debes de ser el único.

Lo que sí que le gusta a ferrús es trabajar. Puedes decir tú lo mismo? o Chirivella que sólo trabaja si cobra y no da ni un solo paso si no es cobrando?

Lo que tampoco le gusta a ferrús es robar ni hacerse rico con trapicheos urbanísticos.

Ah, creo que te equivocas: a quien detestan en el PP (de catarroja y de fuera de Catarroja) es a tu ídolo Chirivella.

Ala, a madrugar todos.

Ah y otra cosa, quien cobra de las asdministraciones y de nuestros impuestos no es precisamente Ferrús que trabaja por el morro para el pueblo (al igual que otros concejales como Monzó) sin llenarse los bolsillos con el Ayuntamiento.

Y para radicales los del PP de catarroja con el Guillem a la cabeza.

Anònim ha dit...

Ferrús te el suport del 100% del partit, és un lider consolidat i volgut.
El que fa és treballar de valent el que no fa és especular ni coses que fan altres. Les mans les té ben netes i pot anar en la cara ben alta.
Es rodeja de radicals? Jo no l'he vist amb palometes i cia.
I perfavor lo de matinar, que pasa que no teníes cap argument no?
De verdad, de verdad!

Anònim ha dit...

a quien madruga Dios le ayuda... pero no le quita la legañas.

Anònim ha dit...

No por mucho madrugar amaneces más trempado.

Anònim ha dit...

Si madrugas y abres el ojo...no te pica ni un piojo.

Anònim ha dit...

Que vivan los madrugadores! Los madrugadores al poder, el futuro es vuestro! jajajjaja

Que xorradas!