dimarts, 15 de juliol del 2008

exclusiva catarroja descoberta!

A la Descoberta ja podem informar-te en exclusiva dels tres concerts que se celebraran a Catarroja i el cost de cada un d'ells:

- El Arrebato






(46.400 euros)
- Antonio Orozco






(41.760 euros)
- Chenoa





(48.720 euros)
En total 136.880 euros, sense comptar escenari, treball d'operaris i policia local.
L'única cosa que a hores d'ara encara no vos podem confirmar és el lloc.
Cal recordar els problemes de contaminació acústica creats l'any passat en la Rambleta, per la decisió unilateral de l'Alcalde Francisco Chirivella de celebrar allí tots els concerts, sense comptar (per a no perdre la costum) amb l'opinió dels veïns.
Veurem que passa enguany, amb aquest alcalde mai se sap...
Que opineu de tot, tot...?
Continuarem informant-vos!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Que l'alcalde és un poca vergonya i té diners per al que li dóna la gana!
Després va demanant diners a Europa.
Chirivella, ja savem que eres de dretes de molta dreta, però gasta algo dels diners públics en benestar social.
I no dic que no és faça festa, però vora 150.000 euros en sols tres concerts...
Les escoles saturades, el centre de salut a tope, el centre d'especialitats on collons està?...
Però i qué?
Viva la fiesta i Visca València!

Anònim ha dit...

JOSEP no t'enteres. El centre de SALUT i L'ENSENYAMENT es qüestió de la Generalitat Valenciana, no té perquè l'Ajuntament pagar res.

Ara eixos diners, podrien anar per acabar l'auditori, acabar d'una vegada el Pavelló. O donar-ho en subvencions a les associacions que de veritat treballen pel poble. Esportives i culturals.

Se gasten en una nit més diners que subvencions a tots els clubs esportius del poble (deixant fora está el CATARROJA CF clar està) o mes diners en dos concerts que subvenció a les dos bandes de música per exemple.

Diners hi ha per a el que es vol. Ara es tradició fer este tipus de concerts a les festes del poble. Per a alguns la crisi es veu que no ha arribat. A més s'ha de pagar el pacte amb UV. No cregueu.

Anònim ha dit...

balanzas fiscales
La Comunitat es una de las cinco autonomías de España que más dinero aporta al Estado y menos reciben
Las comunidades autónomas con mayor renta per cápita son las que tienen déficit fiscal mientras que aquellas con menor renta per cápita aportan menos

Comenteu esta notícia que ha aparegut hui als diaris. De veritat som tan rics per aportar tan a l'estat o veritablement tenen raó aquells que diuen que estem discriminats davant altres Comunitats?

Anònim ha dit...

No savía jo que ha chirivella li agradara tant la festa.
150000 € es una salvajada, no diuen que estem en crisi, doncs jo apostaría pq vinguera BAJOQUETA ROCK, que son del terreno, molt mes economics, i monten unes festes espectaculars.

Anònim ha dit...

Y eso que al PP le preocupa tanto la crisis!!! Pues no se nota. 150.000 eur en tres noches es una barbaridad. Pero seguro que en cenas y comidas se gasta aún más.

Anònim ha dit...

I qué me digueu de la pasat que se gasta en panfletos, tots els dies tinc a la meua bústia mentires del PP pagades amb els meus diners. Això és legal?

Anònim ha dit...

Doncs per a això estàs tú Anònim, que com supose tindràs prou més anys que jo i més experiència, per a poder il.lustrar-nos a aquells joves que comencem a interesar-nos per la política i encara no ens enterem, així si tú ens ensenyes ens enterarem de tot.
Gràcies per iluminar la foscor "tenies raó", als presupostos hi ha pocs euros per a ensenyament... dius que és competència de la Generalita, però tinc entés que el manteniment de les escoles, activitats escolars... a qui compet?
Perfavor la pròxima clase: funcionament intern d'un Ajuntament, burocràcia...
Així vas preparant a les futures generacions.
CHIRIVELLA DIMISIÓ!!!

Anònim ha dit...

25 milions de peles sols en tres actuacions per a les festes?
i la crisi?
Ja sé que per a enterar-me del que passa a Catarroja el primer, tinc que entrar en Catarroja Descoberta.
;-)

Anònim ha dit...

I on van a fer els concerts?

A la Rambleta l'any passat no quedà bé. A la plaça Major? queda bé pero els veins no volen

Al Mercat? pitjor no cap la gent?

S'haurà de buscar lloc?

Parc Paluzié o Parc Les Barraques? massa xicotet, perill de vandalisme.

Aparcament Mundial 82? Hi lloc però al costat del cementeri no queda bé (deixeu als mort en pau)

Mundial 82 i Poliesportiu?
No pot ser la gespa artificial es por fer mal bé

On es faran?

Anònim ha dit...

El faran on es done la gana, que per aixó Chirivella es l'AMO de Catarroja.

Anònim ha dit...

La qüestió dels diners que aporten a l'estat no crec que siga per discriminació. si volen ser espanyolistas- doncs que ho paguen.A més em sembla bé que les més pobres paguen menys. Si que serem rics, quan despilfarren en Copas Americas i Fòrmula I - ja tenim un circuit, per a que un altre?

Anònim ha dit...

Te pareix poc que pagem tant i rebem tan poc.

Lladres que entreu per Almanasa i no sou lladres de saqueig, que ens poseu la cova en casa y des d'ella governeu

Cancó d'AL TALL

Jo no se si serà discriminació o no, però no estic dispost a pagar el PER dels andalussos i extremenys. La ràtio de dos ordinadors per alumne d'extremadura. Les mines antieconòmiques dels asturians i els regadius antiproductius de Castella La Marxa i Aragó.

Tampoc vullc tot el que ens correspon hem de ser solidaris. Però almenys que s'enrecorden d'esta terra. Mane qui mane.

Anònim ha dit...

[b]Açò no és una exclusiva!!!![/b]

Des de fa molt mes d'un més -e inclús de dos- estos concerts estan indicats a les pagines web dels respectius cantants, i també a altres pagines que informen dels concerts que es fan a tota Espanya...

No digau coses que no són...

Anònim ha dit...

El que es una exclusiva, es el que han costat els concets.

Anònim ha dit...

PUES CLAR QUE ES UNA EXCLUSIVA!
DIUS QUE JA ESTAVA ANUNCIAT EN LA PAGINA WEB DELS CANTANTS.
I QUE HI HA QUE SER? ADIVINOS O ANAR BUSCANT CANTANT PER CANTANT A VORE QUI VENIA A CATARROJA?
QUI HO HA ANUNCIAT EN EXCLUSIVA I DAMUNT DIENT EL QUE COBREN?
UN POC DE TRELLAT PERFAVOR!

Anònim ha dit...

No hi havia que anar buscant cantant per cantant... sols t'havies de posar en una pagina web qualsevol on s'anuncien els concerts que es fan per tota Espanya, com per exemple www.todomusicaymas.com, polsar en "Agenda Nacional" posar el mes de setembre del 2008 i la província de València, i automàticament tens a la vista els concerts que es celebren...

I lo dels cost si que podria ser una exclusiva, però supose que qualsevol regidor de l'Ajuntament o directament algú que ho sol·licite podrà accedir a eixa informació... al fi i al cap els concerts estan pagats per tots els ciutadans i tenim tot el dret de saber-ho...

Anònim ha dit...

I se me passava la forma més fàcil de saber els concerts, posar algo com "conciertos catarroja septiembre 2008", per exemple, en el Google, i vos assegure que apareix... no fa falta massa per a encontrar este tipus de coses... però bé...

Salut!

Anònim ha dit...

Quantes coses hi havia que fer!
En lo facil que ha sigut que ens ho contara Catarroja Descoberta, però gràcies, per a l'altra ja ho sabem. Que sembla que t'has ofés xicón!
Percert, el que costen els concerts, en que ho sapiguen els regidors prou? Et molesta que es faça públic i puga'm veure com despilfarra Xirivella? A mi no.
Gràcies per informar-nos Catarrojadescoberta encara que hi ha gent que no li agrade.
Endavant!

Anònim ha dit...

També se m'oblidava, la gent te temps d'anar solicitant l'informació del que es gasten i fan les administracions?
Res, mitjans de comunicació fora ja! No feu falta per a res, qui vullga informació que la busque i la solicite com propossen alguns.

Anònim ha dit...

La verdad es que me he enterado por Catarroja Descoberta. No se me hubiera ocurrido meterme en los sitios que indicas. Pero me he metido y sí que está parte de la información.

Podeis añadir que los conciertos de Chenoa y de Siniestro Total (tb he visto q viene el día 24) son en la Plaza Mayor (otra vez, pobre gente) y los otros dos no lo pone.

De todas formas está muy bien saber cuánto nos cuesta cada uno de ellos. No es muy ético salir hablando de que estamos en crisis y que no hay dinero y después gastarse ese dineral en conciertos gratis y comilonas gratis pa todo el mundo.